Nezamilovanost u partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6914
17.7.24 19:17
@Miškaa21 píše: Více

Co blázníš???
Jestli „myslet hlavou“ znamená, že se připojíš ke zdejšímu zástupu zoufalek, kterým někdo denně jednu vrazil apod., a tak berou cokoliv, co se tváří jako člověk.., a pak se stráášně diví, že to nefunguje..
Přemýšlej! Na začátku každého vztahu, který má mít budoucnost, to prostě musí „lupnout“. Vztah není jen rozum, ale i něco víc, ta chemie, to kouzlo.. Jasně, nepřijde to vždycky hned a naráz, ale tohle.. Pošli ho k vodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
17.7.24 19:19

@Miškaa21 Až tak moc tě nežere - mrkni na film, prečti si i tu knihu a DOUFÁM, že otevreš oči, že když ti chlap říká, že nejsou city, tak nejsou city/zamilovanost a neeeeee, že si v hlavě řekneš, ale možná budou, protože pak jsi pipka (ten chlap ve filmu o každé takové ženské říkal, že je krá. va). Měl/má tě jen na sex, nic víc, nic míň ti nenabídne, buď ber nebo nechej být, ale VZTAH NEČEKEJ. To je jako debata poslanců a dalších ve vládě Ne znamená Ne. Ten se nezmění, buď si v hlavě sesumíruj, že ho budeš mít jen na sex nebo s ním neztrácej drahocenný čas a dej šanci někomu lepšímu - z tvého příkladu jasně plyne, že je opravdu lepší, když se chlap zamiluje do ženy, pak udělá vše.
Podle mě má nedořešený problém ve vztahu k nějaké ex - chápej, třeba ho odkopla nebo on ji a pak si uvědomil, co ztratil, a ona ho už zpátky nechce, v takovém případě je nejlepší se tomuto exotovi vyhnout obloukem, ten tě nikdy milovat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106240
17.7.24 19:23
@Sandra.B1 píše: Více

Vazne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.24 19:24

Co delat, aby te neopustil? Podle mne tato jeho zprava se vicemene rovna rozchodu :nevim:

Zazila jsem neco podobneho (taky mu bylo pres 30 a nemel vztah), rozumeli jsme si, bylo nam spolu dobre, jezdili na vylety, a najednou z niceho nic se po 4 mesicich rozesel, ani nerekl zadny poradny duvod. Podle mne taky proste nebyl dost zamilovany :nevim:

• Citovat
  • Upravit
celkemspokojena
17.7.24 19:25

Není žádný problém? Pro mě by tedy to, že není zamilovaný a myslí si, že to nepřijde, byl velký problém. Prostě to tam není, nechce tě.
Ale přiznám, že jako mladá holka jsem to taky nechtěla pochopit, k tomu, že je to ztráta času a zbytečné trápení jsem si musela dojít sama.

• Citovat
  • Upravit
32124
17.7.24 19:26

Neměl vztah 31 let? Nebo mu je 31 let? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miškaa21
17.7.24 19:26

@Lojzísek @Helen001 já ho neberu jako cokoli 🥺 opravdu je šikovný, hodný a je nám spolu dobře, tráví se mnou dost času, kdyby mu šlo jen o sex nebyl by se mnou třeba dva dny v kuse si myslím 🥺
Proč by mě seznamoval mámě? Jako jedinou…
Já si jen myslí, tím že neměl vztah neví co je zamilovanost, co je vztah a co to obnáší 😔
Ale jinak vidím spoustu věcí, co tu píšete 😔

• Citovat
  • Upravit
celkemspokojena
17.7.24 19:27
@Anonymní píše: Více

Taky si myslím, že on už zakladatelku opustil, ale zakladatelka to ještě nepochopila :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Miškaa21
17.7.24 19:28

@Monchichik je mu 31 let
Vztah neměl vůbec, jen 2 holčiny na měsíc

• Citovat
  • Upravit
Miškaa21
17.7.24 19:29

@celkemspokojena chce to probrat osobně, asi si jen dělám naději 🥺 po tom všem, co mi říkal a jak se ke mě hezky chová

• Citovat
  • Upravit
32124
17.7.24 19:31

@Miškaa21 Podle toho jak si to napsala, tak jsem si myslela, že byl 31 let sám…pokud ti píše, že není zamilovaný, tak není a nic s tím neuděláš. Já teda nevěřím na nějaké zamilování časem, já to mám na první pohled :mrgreen: a hned vím…jeho bych nechala být a uvidíš, jestli mu budeš chybět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
17.7.24 19:34

Jo počkej, ty nejsi 15letá…? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
17.7.24 19:35

Proč Tě představil? Protože si prostě myslel, že to přijde. Ale když už ti napíše toto.. tak je to v podstatě konečná, jen Ty to nechápeš a něco si vysníváš.
A promiň, seznamovat s matkou jako žádnou předtím?? Vždyť jste spolu pár týdnů. Po 2 měsících jsem nikoho domů netahala. A mluvit o něm jako o partnerovi.. je taky silně nadnesená.
Kašli na to a dej se do kupy. Máš v tom pěknej chaos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
17.7.24 19:36

@Miškaa21 píšeš…je NÁM spolu dobře…tak to chápeš ty a to je přesně o čem mluvím nebo o čem se mluví/píše v tom filmu/knize. Tobě je s ním dobře, ale jemu není dobře s tebou, proto ti to napsal nebo řekl a proto se chce s tebou sejít osobně, aby ti to zopakoval a rozešel se osobně neb jsi nepochopila, že tím ti chtěl říct, že ti dává kopačky, když nic k tobě necítí (nebo ti chce nabídnout nezávazný sex - ztráta času, pokud už ti tikají biol. hodiny), 2 holčiny na měsíc, ty jsi další, ten kluk má nedořešený vztah s ex, proto se nezamiloval a nic k tobě necítí a jste jen prevoznice. Děláš si plané naděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
celkemspokojena
17.7.24 19:37

Tak vyznání lásky bych rozhodně nečekala, spíš něco podobné v tom smyslu, co už ti řekl ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky