Jde u partnera naučit vášeň?

Anonymní
17.7.24 20:41

Jde u partnera naučit vášeň?

Krasný večer,

Začala jsem randit s jedním mužem (mě je 25, jemu 29), známe se již delší dobu, ale náhodou jsme se po letech potkali a nějak přeskočila jiskra… Vídáme se tak měsíc a půl a mám pocit, že si ve všech věcech sedíme, kromě sexu.

Za tu dobu jsme spolu cca 10× spali, nicméně on byl v sexu zvyklý dělat jen misionáře a absolutně není schopn přejít na jinou polohu nebo to nějak zpestřit a když už to zkusil (prý by to chtěl změnit) tak mu klesl a už to moc nešlo. Říkal mi, že u sexu hrozně moc přemýšlí, vše si dopředu plánuje jak to bude a že se mu to stávalo i s jinýma holkami. On je ze sexu se mnou nadšený a chce dělat vše co se mi líbí.

Nemáte některá s něčím takovým podobnou zkušenost? Nevím, zda se vůbec dá nějaká vášeň naučit, když je pro mě sex s ním taková nuda… Se všemi svými bývalými partnery jsem měla vždy vášnivý a spontánní sex, takže nevím jak na toto reagovat.
Určitě nejsem schopná s někým takovým bohužel být (na to je pro mě sex moc důležitý), ale otázka zní, dá se s ním něco dělat, když ten muž chce?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
106208
17.7.24 21:09

Vasen zavisi na vzájemne přitažlivosti, ale pokud to v sobe vůbec nemá, tak se to naučit nedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
17.7.24 21:54

Musíš ho občas třeba opit ať přestane být nervózní a vypne, on se otroka a bude to v pohodě. Nebo ho trochu ujistuj sama ať se cítí lip. Pokud chce, všechno jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
18.7.24 00:34
@Anonymní píše: Více

Nedá se to naučit. Je to o přitažlivosti, ale i o temperamentu. Někoho prostě „nezapáliš. "

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
18.7.24 06:35

Technika (polohy atd.) se dá naučit, v tom problém nevidím. Povahové vlastnosti člověka se mění podstatně hůř a pokud ano, pak obvykle na základě těžkých krizí, klíčových dramatických zážitků a ten posun je málokdy zásadní.. Jeho způsob myšlení a reakcí v intimitě je prostě odlišný od tvého, v téhle zásadní oblasti nejste kompatibilní. Pokud se s partnerem natolik lišíte už na začátku vztahu, nemá to budoucnost. Odpověděla sis koneckonců sama. On prostě nedokáže být natolik spontánní a živočišný, aby tě to uspokojilo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
18.7.24 10:54

Nemá to v sobě, neuděláš nic. Vášeň se opravdu nedá naučit a dost těžko se i předstírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
18.7.24 11:10

No, naučit se nejde, ale možná on je hodně nejistý a úzkostný, neumí se uvolnit zatím.
Já bych dal tomu čas, a samozřejmě, trochu podporoval ho, jako chlapa (pokud ti na něm záleží).
Pokud není moc zkušený, a před tím měl sex takový, jednoduchý, sem tam a hotovo, musí zvyknout a otevře se tomu, třeba. Předpokládám.
Neumím představit chlapa, kterého nerajcuje to, co ty po něm chceš, možná není zvyklý na to, neviděl to, a nedělal. Ale věřím, že se mu to líbí a bude líbit.
Pokračoval bych, podporoval tohle. A po nějakém čase uvidíš, za 2-3 měsíce se to možná změní, pokud ne, tak rozhodnutí je na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
18.7.24 11:16
@Anonymní píše: Více

Je to typ, který nepustí kontrolu že svých rukou, a jakmile je to jinak, tak nena kontrolu. S ním žádný zázrak nečekej. Neumí se uvolnit

• Citovat
  • Upravit
4340
18.7.24 11:22

Hmm, zkusila bych trosku alkoholu aby se uvolnil, pokud ani to nepomuze, tak to tam proste neni, smolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí