Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 17 let a jsem v pokoji s mladšíma bratry. Fakt me to nebaví, ale co už. Jako jediná spím na palande nahoře. Chci se zeptat zda neexistuje něco co bych si dala kolem postele jakoby nahoře na palande a měla tak soukromý alespoň v posteli?
závěsy ![]()

Ano, závěsy by byly asi nejlepší. Třeba něco z IKEA:
https://www.ikea.com/…a-s69428245/?…
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 17 let a jsem v pokoji s mladšíma bratry. Fakt me to nebaví, ale co už. Jako jediná spím na palande nahoře. Chci se zeptat zda neexistuje něco co bych si dala kolem postele jakoby nahoře na palande a měla tak soukromý alespoň v posteli?
No to je těžké, asi jedině závěs. A soukromíííííí ju? ![]()
Tě lituji. vzpomínám na kámošku, která byla v pokojíčku s bratrem, co studoval na stavárně. Na palandě měl přidělané rýsovací prkno a když večer rýsoval a ona chtěla už spát, tak se nesměla ani převalit na posteli, aby jí nenadával, že mu to rozhýbává ![]()
@sagina - tohle jsme udelali dceri a naklady do 1000 vcetne zavesu 😇
Koukam, ze v ikee uz to maj spesl..my nakoupili kolejnicky v obi 😁
A když bych teda zvolila něco jako ty kolejničky nebo takové ty věci na záclony tak to lze připevnit jen šroubkem nebi třeba i oboustrannou lepenkou? Já vím asi hloupý dotaz
Např. tohle a to si teda tento typ mohu stočit okolo palandy?