Spaní s matkou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.9.22 22:23

Spaní s matkou

Zdravím, už nevím, co mám dělat, tak píšu sem. Mám doma problém a to je můj bratr, který ve svých 13 spí každou noc s mamkou. Už si s ním nevíme s rodiči rady, rodiče mu několikrát řekli, ať si jde spát do svojí postele ale on vždy na to odpověděl, že chce spat s mamkou, že se v pokoji bojí spát a že se bojí tmy. Já bych chápala, kdyby mu bylo 7 nebo tak, ale ve 13 už je to trochu moc. A tak se vás chci zeptat, jak by jste tuto situaci řešili vy? Máte někdo podobný zkušenosti? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15332
11.9.22 22:27

Mama děla dobře, že ho nenecha jen tak. Je v pořádku, že mu pomaha. Ja měla noční můry jeste v 17 cti, bohužel moje matka na to nereagovala a trápila mne. Kolik probdelých nocí jsem si užila plných strachu. Jestli ho odkopnete, tak vam to v životě nezapomene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
11.9.22 22:35

Ty vůbec nemáš co řešit. Toto je čistě věc tvých rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
11.9.22 22:36

Mám 13letého syna a občas se stane, že se ráno probudím a on spí u nás v posteli. Kde jinde se má dítě cítit bezpečně, než u matky/rodičů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.22 22:38

Syn v 9 letech chce spát stále s námi a když zakážeme tak stejně v noci nebo k ránu přijde…
Neřeším… Prý se mu u nás spí dobře.

• Citovat
  • Upravit
74219
11.9.22 22:39

Dneska je tady slet trapných nebo úchylných trollů. Jeden výmysl za druhým.
A mimochodem. Moje 11r. dcera taky včera v noci přišla za mnou spát do postele. Sice to nedělá běžně. Buď se jí něco škaredého zdálo nebo ji nebylo dobře. Tak přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15077
11.9.22 22:43

Mam jednu známou a její syn s ní spal do 15let, pak s tím sam přestal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101475
11.9.22 22:45
@Anonymní píše:
Zdravím, už nevím, co mám dělat, tak píšu sem. Mám doma problém a to je můj bratr, který ve svých 13 spí každou noc s mamkou. Už si s ním nevíme s rodiči rady, rodiče mu několikrát řekli, ať si jde spát do svojí postele ale on vždy na to odpověděl, že chce spat s mamkou, že se v pokoji bojí spát a že se bojí tmy. Já bych chápala, kdyby mu bylo 7 nebo tak, ale ve 13 už je to trochu moc. A tak se vás chci zeptat, jak by jste tuto situaci řešili vy? Máte někdo podobný zkušenosti? :(

Co mas delat? Ne.rat se do veci, do kterých ti je houby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.22 23:29

Bracha spal s mamkou do 15. Ted je to normalne dospeli, zenaty muz, otec ditete. Rozhodně bych se do toho nepletla.
Prosim anonym kvuli brachovi, kdyby nahodou

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
12.9.22 00:38

Nepleť se do věcí, do kterých ti nic není.

• Citovat
  • Upravit
Stará známá
12.9.22 04:12
@Anonymní píše:
Zdravím, už nevím, co mám dělat, tak píšu sem. Mám doma problém a to je můj bratr, který ve svých 13 spí každou noc s mamkou. Už si s ním nevíme s rodiči rady, rodiče mu několikrát řekli, ať si jde spát do svojí postele ale on vždy na to odpověděl, že chce spat s mamkou, že se v pokoji bojí spát a že se bojí tmy. Já bych chápala, kdyby mu bylo 7 nebo tak, ale ve 13 už je to trochu moc. A tak se vás chci zeptat, jak by jste tuto situaci řešili vy? Máte někdo podobný zkušenosti? :(

Jaky mas ty osobne jako sourozenec s touto veci problem?

• Citovat
  • Upravit
41752
12.9.22 05:57
@Stará známá píše:
Jaky mas ty osobne jako sourozenec s touto veci problem?

Nevejde se tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
12.9.22 07:09
  • Citovat
  • Upravit
31269
12.9.22 07:39

Rodiče by to možná měli řešit, pokud je bratrův problém komplexní - nočnímůry můžou být jen jedna strana problému. Pokud je toho víc, mohli by zvážit pomoc odborníka, psychologa.
Ale aby mi třináctiletej klacek spal stabilně v posteli, to nevím.
Promluvila bych s ním, jak by se to dalo řešit, co si myslí, že by mu pomohlo (otevřené dveře, světlo, nějakej mazlík, co ho vlastně v těch snech honí, jestli nemá problémy ve škole, šikana, není přetažený, nebo naopak nevysedává příliš u počítače a neblbne mu hlava…).
Jestli by na klidnější spaní nepomohly co já vím, nějaké bylinky, bachovky, nějaký rituál před spaním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.22 08:01

Tak já to taky, kvůli nim, napíšu anonymně. :lol: Můj brácha spal s mamkou v posteli pravidelně do 14 určitě, pak už jen občas a teď je to normální dospělý chlap. A můj chlap se tedy taky přiznal, že i v tomto věku chodil spát k mamce, on tedy né pravidelně, ale když měl táta noční. :nevim: Já už bych k rodičům spát nešla ani jako prvňačka, už jsem byla přece velká, příjde mi, že takhle dlouho to drží hlavně kluky. Ono ho to přejde, dávám mu tak rok-dva maximálné 5 :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510