Dětské špunty do uší

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
110
22.8.22 06:17

Dětské špunty do uší

Ahoj,

Potřebovala bych nejlepší špunty do uši pro 3 letou dceru na spaní proti hluku.
Soused má začít v týdnu opět přestavbu bytu a já už ted vím ze to bude hrozny rachot. Nemám možnost jit s dcerou jinam na poobedove spaní.
Dcera spánek ještě potřebuje a nemůžu a ani nechci ji ho utnout. A soused bohužel netoleruje ze jsou v baráku děti co potřebuji po obědě spát.
Mate nějaký na doporučení?
Už ted jdou na mě mrakoty ze to bude zas nejméně měsíc hororu.

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85235
22.8.22 07:56

Spunty neporadim, ale sama s nimi spim 20 let a pokud bude nekdo vrtat, spunty na to nepomuzou. To bych si spise na spani pujcila jeste nekde kocarek, pokud nemate, at spi v nem venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3867
22.8.22 09:16

Spunty nepomůžou, lepší by byly sluchátka, co používají dělníci s motorovkou nebo sbijeckou, dá se koupit v pracovních potřebách. Ale jsou dost masivní, jestli jí to nebude vadit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
22.8.22 09:24

Když jsem začínala já spávat se špuntama, bylo to ze začátku dost nepříjemné, než jsem si na to zvykla. Úplně si nedovedu představit, že bude tříleté dítě špunty v uších tolerovat. Hledala bych jiné řešení. A jak píšou holky výše, na vrtání kangem těžko pomůžou. Na druhou stranu, když nám na domě dělali podbití a fasádu, též vrtali - dítěti přímo u hlavy (z druhé strany zdi) - a nic, kluk spal, jako by se nic nedělo :lol:
Jinak normální molitanové špunty můžeš nůžkami zmenšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí