Jak mu otevřít oči

Anonymní
12.6.22 17:01

Jak mu otevřít oči

Ahoj, prosím nena nekdo radu či zkusenost s mym problem? Uz jsem docela nestastna. Mam pritele, jsme spolu teprve rok. Problem je, ze kdyz je v praci(je cisnik) po požití nějakého alkoholu se poslední dobou chová hnusně. Vyčítá mi bývalého, ze se k nemu stejne vratim, žárlí a kdyz se kolem me nekdo motá, tak mi i je vycte. My se spolu kvůli tomu treba tri dny nebavime a hadame, pres mobil, protoze je v praci. Pak se po vikendu zbali a jede k rodicum, vecer se vrati.. tam se uklidni, rekne ze si za to muze sam, ze je kreten a dela ze se nic nestalo. Me pokusy o tom se bavit proc to najednou dela, tak to neprojde, jen rekne ze je idiot. Kdysi mi v dobre nalade rekl, ze se boji ze me ztrati, ze uz skoro prisel o to nejcennejsi co ma, protoze je idiot. Ale nic s tím nedela i kdyz slíbí, ze dalsi tyden se to nestane, tak stane. Vzdy jen kdyz je v práci, rekla jsem mu ze to je jen tim, protoze jinak je nas vztah krasny a uzasny, jako kdyz spolu dva zacinaji. Dela to vse jen ze strachu ze o me prijde? Ale timto o me muze prijit, zatim vi, ze jsem to vse uhrála a jsme spolu, ale děje se to uz 3mesice minimalne, kazdy tyden. Žárlí bohuzel, nejak ty chlapy opravdu pritahuju.., nemuze na me nikdo sahnout aniz by mi ho pak pozdeji nevycetl a jeste toho byvaleho, ale s nim komunikovat musim, skrz společné děti. Jak ho nejak přimět otevrit oci? Jde to vůbec kdyz naprimo mu neco rict nefunguje. Pravdu co řeknu neuzná odpoví na to jen utokem, prostě to obejde, tim ze neco otočí na mě. Ja o tento vztah nechci prijit nebyt tohoto tak je to jak v pohadce, ale co s tim, jak mu otevrit uz konecne oci, kdyz me jen ignoruje.. Dělá to az ted, nikdy to nedelal, skvěle jsme si sedli i s rodinami, moje deti ho miluji i on se o ne krasne stara kdyz jsem ja v praci. Jde tohle nejak zachranit? Vyhruzkami ze odejdu nic nezmuzu, to je stejně detinske, ale bavit se o tom nechce, jde videt ze mu je nepříjemné to resit. Ví ze dela kraviny, ale nedela s tim nic, chytne ho to a sám neví proč..trápí to i jeho, v tu chvili ne to mu je jedno, sam to rekl, ale pak uz ho to trapi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35834
12.6.22 17:17
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím nena nekdo radu či zkusenost s mym problem? Uz jsem docela nestastna. Mam pritele, jsme spolu teprve rok. Problem je, ze kdyz je v praci(je cisnik) po požití nějakého alkoholu se poslední dobou chová hnusně. Vyčítá mi bývalého, ze se k nemu stejne vratim, žárlí a kdyz se kolem me nekdo motá, tak mi i je vycte. My se spolu kvůli tomu treba tri dny nebavime a hadame, pres mobil, protoze je v praci. Pak se po vikendu zbali a jede k rodicum, vecer se vrati.. tam se uklidni, rekne ze si za to muze sam, ze je kreten a dela ze se nic nestalo. Me pokusy o tom se bavit proc to najednou dela, tak to neprojde, jen rekne ze je idiot. Kdysi mi v dobre nalade rekl, ze se boji ze me ztrati, ze uz skoro prisel o to nejcennejsi co ma, protoze je idiot. Ale nic s tím nedela i kdyz slíbí, ze dalsi tyden se to nestane, tak stane. Vzdy jen kdyz je v práci, rekla jsem mu ze to je jen tim, protoze jinak je nas vztah krasny a uzasny, jako kdyz spolu dva zacinaji. Dela to vse jen ze strachu ze o me prijde? Ale timto o me muze prijit, zatim vi, ze jsem to vse uhrála a jsme spolu, ale děje se to uz 3mesice minimalne, kazdy tyden. Žárlí bohuzel, nejak ty chlapy opravdu pritahuju.., nemuze na me nikdo sahnout aniz by mi ho pak pozdeji nevycetl a jeste toho byvaleho, ale s nim komunikovat musim, skrz společné děti. Jak ho nejak přimět otevrit oci? Jde to vůbec kdyz naprimo mu neco rict nefunguje. Pravdu co řeknu neuzná odpoví na to jen utokem, prostě to obejde, tim ze neco otočí na mě. Ja o tento vztah nechci prijit nebyt tohoto tak je to jak v pohadce, ale co s tim, jak mu otevrit uz konecne oci, kdyz me jen ignoruje.. Dělá to az ted, nikdy to nedelal, skvěle jsme si sedli i s rodinami, moje deti ho miluji i on se o ne krasne stara kdyz jsem ja v praci. Jde tohle nejak zachranit? Vyhruzkami ze odejdu nic nezmuzu, to je stejně detinske, ale bavit se o tom nechce, jde videt ze mu je nepříjemné to resit. Ví ze dela kraviny, ale nedela s tim nic, chytne ho to a sám neví proč..trápí to i jeho, v tu chvili ne to mu je jedno, sam to rekl, ale pak uz ho to trapi

Ty otevři oči!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
12.6.22 17:27

No tak pro začátek by měl přestat chlastat.

pak pro něj bude snazší nechovat se jako idiot…

V případě že to nezvládne, tak velmu doporučuju nebýt za krávu a… otevřít oči a podívat se na něj realisticky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80069
12.6.22 17:30

Dost mě překvapuje, že už máš děti. Zní to jako výlev zamilované šestnáctky, ne dospělé ženy s dětmi.
Takže je to jednoduché - ty se prober a zdrhej. Život se žárlivým alkoholikem, to je přesně to, co jistě nechceš a co by tě čekalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
12.6.22 17:39

Každý týden takový psycho, protože on chlastá, neumí to a následně se chová jako de*il, holka, ten, kdo tady potřebuje otevřít oči, jsi ty. Žiješ s alkoholikem, bylo by dobré si to přiznat. Ožere se a je agresivní, zatím jen slovně. Za čas může být ještě hůř. Takovej vztah bych utnula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.22 17:51

Bude toho mít v sobě dost potlaceneho. A chlast mu pomůže to vyventilovat. Je to dost blbý způsob, jak řešit pretlaky a napětí v sobě.
Z vlastní zkušenosti člověka nepredelas, pouze můžeš pomoct a to jen pokud dotyčný s, problémem vůbec něco chce dělat. A tady se mi jeví, že alkohol by nějak „předělat“ šel. Ale ta žárlivost a scény ne. Protože samozřejmě nikdy nebude chyba na jeho straně.
Pokud po tobě chlapi dost koukají, tak zjevně nebude těžké navázat vztah s někým, kdo v sobě nebude mít těžké mimdraky a bude ti oporou.
Holky maji pravdu, oči bys měla otevřít ty. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.6.22 18:09

Myslela jsem, že je ti tak 16, až do zmínky o dětech. Chudáci, žít v takovém psychu. Jen proto, že matka musí mít doma za každou cenu nějakého chudáka, kterého má potřebu převychovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2759
12.6.22 18:13

Docetla jsem do pulky a je mi jasny ze ztracis cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80069
12.6.22 18:42

@terien Zejo, ty děti mě taky překvapily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24688
12.6.22 18:43

Násoska a žárlivec, sen každé ženy (s dětmi i bez). :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.22 18:46

Holky, ja otevrene oči mám a pred detmi nic takove nastesti nedela jen mi píše, jen jsem to chtela jako posledni možnost nejak zkusit zachranit, jedná se totiž treba jen o jeden den, kdy takovy je, pak se nebavime, nebo spise tak bavimeale ne tak hezky jak normálně spise jen co se tyce domacnosti, dětí atd… A je mi to lito, kdyz vim jak je jinak zlatý. Bohužel tak nejak s rozchodem počítám a stim, ze radeji uz budu sama. Oči otevrene mam, zas tak hloupa s ruzovyma brylema nejsem

• Citovat
  • Upravit
2218
12.6.22 18:47

Jedna z top zásad pro normální vztahy: „Nikomu neotevírat oči.“ Jakmile tam naskočí tahle myšlenka (často spolu se záchranářškým komplexem), nic neotevírat, nic nezachraňovat, nýbrž utíkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
12.6.22 18:52
@JancaS84 píše:
Ty otevři oči!!!

to me napadlo jako prvni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5921
12.6.22 19:46

Jste spolu teprve rok a už máte společné děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.6.22 19:50
@Anonymní píše:
Holky, ja otevrene oči mám a pred detmi nic takove nastesti nedela jen mi píše, jen jsem to chtela jako posledni možnost nejak zkusit zachranit, jedná se totiž treba jen o jeden den, kdy takovy je, pak se nebavime, nebo spise tak bavimeale ne tak hezky jak normálně spise jen co se tyce domacnosti, dětí atd… A je mi to lito, kdyz vim jak je jinak zlatý. Bohužel tak nejak s rozchodem počítám a stim, ze radeji uz budu sama. Oči otevrene mam, zas tak hloupa s ruzovyma brylema nejsem

Jasně no, děti si nevšimnou, že chlastá, vysírá a pak se spolu nebavíte. Ony nejsou hloupé, narozdíl od tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí