Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
,,hodime fotku a vime, ze maly je v pohodicce,,
Ze je maly v pohodicce by mohl ex vedet i podle toho, ze nepises, nevolas, neposilas fotky. Naopak, kdyz se neco deje, dam vedet. Tak jsem to mela ja.
Tim neomlouvam chovani noveho partnera, jen pisu prvni, co me napadlo.
@Stará známá Tak ano ale mame to takto nastavene a neprislo mi na tom nikdy nic spatneho ![]()
No, on ti kontroluje co s ní s bývalým píšeš? Nebo jak to ví? To je první problém. Další je, že žárlí, ta na ex nebo na dítě. A další že křičí, odchází a blokuje si tě jak malý děcko.
To je dost věcí co nejsou ok. A on u tebe navíc bydlí?
@Melanias píše: Ženy, zajima me vas nazor…mam 5 leteho syna, s manzelem jsme se rozvedli a ja mam noveho partnera. S byv. manzelem fungujeme skvele kvuli synovi, bydlime kousek od sebe a nemame zadny problem komunikovat kolem maleho…to se jen nelibi novemu partnerovi. Tvrdi, ze to respektuje ale nemam ten pocit…mam dojem, ze se jen prekonava a ze toto je jen zacatek konce. Dam vam priklad - s byvalym manzelem si vzdy posleme fotku maleho, abychom si nemuseli zbytecne vypisovat dlouhe zpravy…hodime fotku a vime, ze maly je v pohodicce. Minule jsem poslala fotku, tak jako vzdy ale novy partner se urazil, odesel a nechal me s malym v parku…Ze pry si jen dokazujeme, kdo mu dela lepsi program ale to me nikdy ani nenapadlo. Nebo napr. ze jsem na nej moc mila v telefonu, ze si piseme smajliky…Mluvi o mem byv. manzelovi vulgarne, i kdyz jsem ho poprosila, ze nechci takto o nem mluvit, ze chci aby to fungovalo.
Minuly tyden jsem ho poprosila at si vezme veci a odejde ale trosku tu zacal zvysovat hlas pred malym..tak jsem ho POPROSILA at tu hlavne nezvysuje hlas pred tim malym a on mi rekl, ze stale musi brat na neco ohled…odesel a zablokoval me.Prosim vaaas, potvrdte mi, ze toto neni v poradku a ze pokud chlap chce zenu s ditetem, tak musi byt vyrovnany a mel by podle me byt naopak rad, ze nejsem nejaka hysterka, ktera se taha se svym ex o dite a dela problemy. Nebo se pletu???
Ne, není to v pořádku a měl by zůstat odešlý a zablokovaný natrvalo.
Mozna se citi jako pate kolo u vozu… to nikdy nedela dobrotu. A zena s ditete neni vyhra, kazdy to neda.
@e008 Ja si to uvedomuji…rikala jsem mu nekolikrat, jestli je na to skutecne pripraveny..ale predstava a realita je jina.
@Melanias píše: Ženy, zajima me vas nazor…mam 5 leteho syna, s manzelem jsme se rozvedli a ja mam noveho partnera. S byv. manzelem fungujeme skvele kvuli synovi, bydlime kousek od sebe a nemame zadny problem komunikovat kolem maleho…to se jen nelibi novemu partnerovi. Tvrdi, ze to respektuje ale nemam ten pocit…mam dojem, ze se jen prekonava a ze toto je jen zacatek konce. Dam vam priklad - s byvalym manzelem si vzdy posleme fotku maleho, abychom si nemuseli zbytecne vypisovat dlouhe zpravy…hodime fotku a vime, ze maly je v pohodicce. Minule jsem poslala fotku, tak jako vzdy ale novy partner se urazil, odesel a nechal me s malym v parku…Ze pry si jen dokazujeme, kdo mu dela lepsi program ale to me nikdy ani nenapadlo. Nebo napr. ze jsem na nej moc mila v telefonu, ze si piseme smajliky…Mluvi o mem byv. manzelovi vulgarne, i kdyz jsem ho poprosila, ze nechci takto o nem mluvit, ze chci aby to fungovalo.
Minuly tyden jsem ho poprosila at si vezme veci a odejde ale trosku tu zacal zvysovat hlas pred malym..tak jsem ho POPROSILA at tu hlavne nezvysuje hlas pred tim malym a on mi rekl, ze stale musi brat na neco ohled…odesel a zablokoval me.Prosim vaaas, potvrdte mi, ze toto neni v poradku a ze pokud chlap chce zenu s ditetem, tak musi byt vyrovnany a mel by podle me byt naopak rad, ze nejsem nejaka hysterka, ktera se taha se svym ex o dite a dela problemy. Nebo se pletu???
Potvrzuji, pryč od něj ![]()
@Melanias Taky si s manzelem bezne posilame fotky, co aktualne delame, kdyz ten druhy s nami neni, aby se potesil pohledem aspon na dalku…takze chapu, ze to tak nekdo ma…spis nejsou adekvatni reakce soucasneho pritele, vysvetleno mu to bylo, urazi se, je vulgarni, takoveho skoda neni…zkusila bych pohledat jinde…
@pikola Vsiml si toho, kdyz byl vedle me, ze mame v konverzaci smajlik. Ma svuj byt ale prevazne uz byl tady u me…poprosila jsem ho, aby si vzal vsechny veci, ktere mel tady u me.
Ano, není to v pořádku. Ty neděláš nic špatného. Nech ho už odešlého a zablokovaného. Zřejmě nemá moc sebevědomí a žárlí. A to nikdy nevěstí nic dobrého.
@e008 Ano,on velmi zarli na ex ale rikam si, ze kdyz se toto deje ted, tak se to bude jen zhorsovat ![]()
@Melanias píše:
@pikola Vsiml si toho, kdyz byl vedle me, ze mame v konverzaci smajlik. Ma svuj byt ale prevazne uz byl tady u me…poprosila jsem ho, aby si vzal vsechny veci, ktere mel tady u me.
Ano ano ano! Že by se zde objevil někdo, kdo učinil konečně správné rozhodnutí?
Takovyho vola už k sobě do života nepouštěj. Je super když rodice spolu vychází, jste moc hezkým prikladem.
Ženy, zajima me vas nazor…mam 5 leteho syna, s manzelem jsme se rozvedli a ja mam noveho partnera. S byv. manzelem fungujeme skvele kvuli synovi, bydlime kousek od sebe a nemame zadny problem komunikovat kolem maleho…to se jen nelibi novemu partnerovi. Tvrdi, ze to respektuje ale nemam ten pocit…mam dojem, ze se jen prekonava a ze toto je jen zacatek konce. Dam vam priklad - s byvalym manzelem si vzdy posleme fotku maleho, abychom si nemuseli zbytecne vypisovat dlouhe zpravy…hodime fotku a vime, ze maly je v pohodicce. Minule jsem poslala fotku, tak jako vzdy ale novy partner se urazil, odesel a nechal me s malym v parku…Ze pry si jen dokazujeme, kdo mu dela lepsi program ale to me nikdy ani nenapadlo. Nebo napr. ze jsem na nej moc mila v telefonu, ze si piseme smajliky…Mluvi o mem byv. manzelovi vulgarne, i kdyz jsem ho poprosila, ze nechci takto o nem mluvit, ze chci aby to fungovalo.
Minuly tyden jsem ho poprosila at si vezme veci a odejde ale trosku tu zacal zvysovat hlas pred malym..tak jsem ho POPROSILA at tu hlavne nezvysuje hlas pred tim malym a on mi rekl, ze stale musi brat na neco ohled…odesel a zablokoval me.
Prosim vaaas, potvrdte mi, ze toto neni v poradku a ze pokud chlap chce zenu s ditetem, tak musi byt vyrovnany a mel by podle me byt naopak rad, ze nejsem nejaka hysterka, ktera se taha se svym ex o dite a dela problemy. Nebo se pletu???