Novy partner vs. dite

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3719
12.6.22 14:46
@stinga píše:
ale ten ex, s kterým komunikuje, je otec jejího dítěte, a pořád otcem jejího dítěte bude - tam nelze ani není dobře, přerušit úplně kontakt

Ale to přece vůbec neznamená, že spolu musí být v až takovém kontaktu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
@WhiteCrow píše:
Upřímně? Nevnímám. :lol: Posílat bývalému 2× denně fotku je pro mě úplnej bizár. Na co jako? Možná, kdyby dotyčná byla single, proč ne. Ale dělat tohle takhle často v začátcích vztahu by pro mě na místě toho chlapa byla stopka.

posílá přece fotku dítěte, ne sebe, to dítě je a pořád bude jich obou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Melanias

@Lucie_Sx Presne,dekuju…temer pri kazde,,neshode,, mi oznamil, ze si jde zabalit veci, ze jsem mu dokazala, ze ho nemiluju…🙈

• Citovat
  • Upravit
76725
12.6.22 14:47
@WhiteCrow píše:
Ale to přece vůbec neznamená, že spolu musí být v až takovém kontaktu. ;)

v jakém kontaktu? posílá mu fotku dítěte, že je kluk v pohodě a v pořádku,
máš děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
12.6.22 14:48
@Melanias píše:
@Lucie_Sx Presne,dekuju…temer pri kazde,,neshode,, mi oznamil, ze si jde zabalit veci, ze jsem mu dokazala, ze ho nemiluju…🙈

to nebude dobré, a to se ho potom musíš doprošovat a „dolézat“ za ním a omlouvat se nebo pak přijde sám?
a jak se chová běžně k tvému synovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Melanias
12.6.22 14:51

@WhiteCrow Ja bych s nim nepotrebovala byt v kontaktu :D ale musim uznat, ze otec je to skvely a o maleho ma zajem. Mame stridavou peci, takze nam obema zalezi videt maleho v pohode v situaci, kterou jsme mu zavinili. Nevypisujeme si kazdych 5 minut, posleme si foto a tim padem si nemusime nic extra psat 😃

• Citovat
  • Upravit
106273
12.6.22 14:52
@Melanias píše:
@WhiteCrow V poradku, dokazu i toto respektovat ale v tom pripade se da rict, ze je mu to neprijemne a ze mu to prijde moc…ja bych se nad tim zamyslela a dalo by se to resit, proc ne :)

A ty to na něm nepoznáš, musí ti to vyloženě říkat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3719
@Azeretereza píše:
Jako jo, trochu to chápu. Pokud spolu nejsou měsíc, pak bych pochopila, že je ten novej ostražitej. Ale dá se to vyjádřit i jinak, než jí říkat, že se musí furt omezovat. To si prostě myslím, že je trapný, protože když jeden ve vztahu má dítě s jiným, pak holt se s nějakým omezováním musí počítat. Moc nechápu, proč novej musí vědět o tom, že si posílají fotky dítěte. Vždyť se to dá udělat nenápadně, pokud jim tenhle systém funguje. On o tom nemusí absolutně vědět. Jestli si vypisujou každej den, tak ano, to je divný, pokud je to jen o pár fotkách dítěte, tak je divnej ten novej.

Jenže dělat něco na tajňáka taky není dobře, to bych nedoporučovala vůbec.
Na mě to právě působí tak, že zakladatelka to možná trochu přeháněla. Neřeknu něco poslat jednou za pár dní nebo fotit jen tak a pak něco z toho bývalému poslat, ale ten nový se mohl cítit tak, že tam s nimi bývalý pořád svým způsobem je. Nemyslím si, že je nejlepší nápad to takhle viditelně dávat najevo, ona se spíš mohla snažit, aby byl bývalý co nejméně „na očích“.

Příspěvek upraven 12.06.22 v 14:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106273
@Melanias píše:

A má pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Melanias
12.6.22 14:53

@stinga Vetsinou prisel s tim, ze me miluje, ze to vsechno dela kvuli tomu, ze beze me nemuze zit. Ale nevim, jestli se vse da omluvit laskou. S malym vychazi pekne.

• Citovat
  • Upravit
Melanias
12.6.22 14:54

@Venetia Boze ty si mila zena :D

• Citovat
  • Upravit
Melanias
12.6.22 14:55

@WhiteCrow Dekuju,mozna je fakt chyba i na moji strane :) Nemam problem to priznat, takze dekuju za nazor :)

• Citovat
  • Upravit
3800
12.6.22 14:56

Jen zjistil, že mu ženská s dítětem nevyhovuje a šel hledat dál. To je docela časté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106273
12.6.22 14:57
@Melanias píše:
@Venetia Boze ty si mila zena :D

Dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3719
12.6.22 14:58
@stinga píše:
v jakém kontaktu? posílá mu fotku dítěte, že je kluk v pohodě a v pořádku,
máš děti?

A kdyby mu fotku neposlala, tak nebude v pohodě a v pořádku? :lol: Fakt nevím o tom, že by to takhle měla většina lidí při střídavce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí