Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Melanias píše:
@e008 Ano,on velmi zarli na ex ale rikam si, ze kdyz se toto deje ted, tak se to bude jen zhorsovat
Vždyť už tě zablokoval, už žádného přítele nemáš
Nepleteš. Je super, že dobře vycházíte, nenech si to kazit. Pro šťastné dětství vašeho syna je to nejdůležitější aspekt.
@Melanias píše:
@truelly Nene nema zadne deti..
V tom případě sis s ním vůbec neměla začínat. Dokud nemá děti, nemůže pochopit to obětování se a dávání přednost dítěti a otci dítěte před ním. Najdi si někoho, kdo už děti má. Ten dokáže ocenit, že jste s bývalým v klidu.
Já byla v tý opačný roli
Našla jsem si chlapa s dítětem. Sice to dítě bylo teda roční - a jo, klidně mě teď kamenujte, že jsem odvedla tátu od rodiny - ale on chodil bejvalce i na nákupy potravin ![]()
A víš co? Já to plně respektovala. Jednou je to táta, tak by se měl starat. Ideálně tak, jak bych jednou chtěla, aby se staral o naše společný
Takže jsem divná, ale mě to do určitý míry i imponovalo, že je zodpovědnej.
Tvýmu příteli by zas mohlo třeba imponovat to, že nejsi hysterka a potvora, co za každou cenu špiní svý ex. Ale to je fakt asi o tý vyspělosti a o tom, jak to má kdo srovnaný v hlavě.
Já bych se na toho tvýho přítele vyprdla. Máš na víc ![]()
A P. S.: ano, s tim “mym” už nejsem, ale skončilo to kvůli něčemu jinýmu
Žárlivost a vulgárnost při řešení problémů, tady není o co stát.
@Alvis To je od tebe pekne, ze si to respektovala a moc dekuju za to co si napsala
Ja si uvedomuju, ze pro tu druhou stranu to musi byt hrozne tezke, sama jsem to zazila ale presne jak pises, alespon vidis jaky ma ten clovek charakter.
@Melanias píše: Ženy, zajima me vas nazor…mam 5 leteho syna, s manzelem jsme se rozvedli a ja mam noveho partnera. S byv. manzelem fungujeme skvele kvuli synovi, bydlime kousek od sebe a nemame zadny problem komunikovat kolem maleho…to se jen nelibi novemu partnerovi. Tvrdi, ze to respektuje ale nemam ten pocit…mam dojem, ze se jen prekonava a ze toto je jen zacatek konce. Dam vam priklad - s byvalym manzelem si vzdy posleme fotku maleho, abychom si nemuseli zbytecne vypisovat dlouhe zpravy…hodime fotku a vime, ze maly je v pohodicce. Minule jsem poslala fotku, tak jako vzdy ale novy partner se urazil, odesel a nechal me s malym v parku…Ze pry si jen dokazujeme, kdo mu dela lepsi program ale to me nikdy ani nenapadlo. Nebo napr. ze jsem na nej moc mila v telefonu, ze si piseme smajliky…Mluvi o mem byv. manzelovi vulgarne, i kdyz jsem ho poprosila, ze nechci takto o nem mluvit, ze chci aby to fungovalo.
Minuly tyden jsem ho poprosila at si vezme veci a odejde ale trosku tu zacal zvysovat hlas pred malym..tak jsem ho POPROSILA at tu hlavne nezvysuje hlas pred tim malym a on mi rekl, ze stale musi brat na neco ohled…odesel a zablokoval me.Prosim vaaas, potvrdte mi, ze toto neni v poradku a ze pokud chlap chce zenu s ditetem, tak musi byt vyrovnany a mel by podle me byt naopak rad, ze nejsem nejaka hysterka, ktera se taha se svym ex o dite a dela problemy. Nebo se pletu???
Každý to má jinak. Důležitější je, jak chceš, aby to bylo, ty. Já jsem taky s ex za dobře, posílali jsme si fotky děti, byli jsme v kontaktu prakticky denně. Přítel to proste musel zkouškou nebo nechat být, jiná možnost nebyla.
@Melanias píše: Ženy, zajima me vas nazor…mam 5 leteho syna, s manzelem jsme se rozvedli a ja mam noveho partnera. S byv. manzelem fungujeme skvele kvuli synovi, bydlime kousek od sebe a nemame zadny problem komunikovat kolem maleho…to se jen nelibi novemu partnerovi. Tvrdi, ze to respektuje ale nemam ten pocit…mam dojem, ze se jen prekonava a ze toto je jen zacatek konce. Dam vam priklad - s byvalym manzelem si vzdy posleme fotku maleho, abychom si nemuseli zbytecne vypisovat dlouhe zpravy…hodime fotku a vime, ze maly je v pohodicce. Minule jsem poslala fotku, tak jako vzdy ale novy partner se urazil, odesel a nechal me s malym v parku…Ze pry si jen dokazujeme, kdo mu dela lepsi program ale to me nikdy ani nenapadlo. Nebo napr. ze jsem na nej moc mila v telefonu, ze si piseme smajliky…Mluvi o mem byv. manzelovi vulgarne, i kdyz jsem ho poprosila, ze nechci takto o nem mluvit, ze chci aby to fungovalo.
Minuly tyden jsem ho poprosila at si vezme veci a odejde ale trosku tu zacal zvysovat hlas pred malym..tak jsem ho POPROSILA at tu hlavne nezvysuje hlas pred tim malym a on mi rekl, ze stale musi brat na neco ohled…odesel a zablokoval me.Prosim vaaas, potvrdte mi, ze toto neni v poradku a ze pokud chlap chce zenu s ditetem, tak musi byt vyrovnany a mel by podle me byt naopak rad, ze nejsem nejaka hysterka, ktera se taha se svym ex o dite a dela problemy. Nebo se pletu???
Buď ráda, že je pryč.
Ahoj my jsme se s manželem rozvedli a máme dvě dcery. Tak dlouho jsme si psali a volali kvůli holkám, až jsme se k sobě vrátili. Mám pocit z toho co píšeš, že se to může stát i vám ![]()
@Melanias píše:
@Alvis To je od tebe pekne, ze si to respektovala a moc dekuju za to co si napsalaJa si uvedomuju, ze pro tu druhou stranu to musi byt hrozne tezke, sama jsem to zazila ale presne jak pises, alespon vidis jaky ma ten clovek charakter.
Nemusí to být hrozně těžké, pokud dáváš novému partnerovi dostatečně najevo, že tvůj exmanžel stojí až za dítětem a ním, resp. že ho neupřednostňuješ před ním. Ale je pravda, že některé věci člověk pochopí líp až když má vlastní děti.
@mackA159 Dekuju..nechtela jsem, aby to pokazilo,,vztah,, s exmanzelem, jelikoz by tim trpel jen ten maly.