Novy partner vs. dite

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76681
12.6.22 14:58
@Melanias píše:
@stinga Vetsinou prisel s tim, ze me miluje, ze to vsechno dela kvuli tomu, ze beze me nemuze zit. Ale nevim, jestli se vse da omluvit laskou. S malym vychazi pekne.

tak to je teda těžká situace, jestli je jinak fajn pro život, a jen dělá tyhle žárlivecké scény? možná by to chtělo, jestli zase přijde si to pořádně vyříkat v klidu - že si oba řeknete, co vám vadí na chování toho druhého, a zkusíte to omezit -
ale zas se žárlivcem se moc žít nedá, je to těžká volba, jestli je jinak fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
12.6.22 15:05
@Melanias píše:
@stinga Vetsinou prisel s tim, ze me miluje, ze to vsechno dela kvuli tomu, zebeze me nemuze zit. Ale nevim, jestli se vse da omluvit laskou. S malym vychazi pekne.

Pán bude poněkud hysterka, navíc žárlivec, fakt není o co stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4946
12.6.22 15:05

Můj muž naprosto běžně fotí dceru a fotky posílá její matce. A světe div se - někdy jí fotky posílám dokonce i já sama, když se třeba děje něco vtipnýho. S komentářem a smajlíkama. A všichni jsou s tím v pohodě. Asi jinej gang, no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3715
12.6.22 15:15
@Jeremi píše:
Můj muž naprosto běžně fotí dceru a fotky posílá její matce. A světe div se - někdy jí fotky posílám dokonce i já sama, když se třeba děje něco vtipnýho. S komentářem a smajlíkama. A všichni jsou s tím v pohodě. Asi jinej gang, no. :nevim:

A každej den? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4946
12.6.22 15:29
@WhiteCrow píše:

Když jsme někde byli, tak klidně každej den několikrát. Dokud byla malá. Teď už je puberťačka, takže si tu komunikaci s mámou řídí dávno sama. A posílali jsme někdy fakt úplný kraviny - třeba když holčičky (moje dcera a dcera mého muže) vytáhly u moře z kufru stejné plavky, tak jsem je vyfotila u bazénu a poslala ex s komentářem, že zjevně máme podobný vkus i v jiných věcech, než jen co se týká chlapů. :mrgreen:
Už to tu psala Lama Lama - celkem běžně posílají fotky babičky, učitelky ze školy v přírodě, vedoucí na táboře, čím jsou děti menší, tím víc fotek to bývá… Proč je tak divný, že pošle fotku rodič? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
12.6.22 15:32
@WhiteCrow píše:
A kdyby mu fotku neposlala, tak nebude v pohodě a v pořádku? :lol: Fakt nevím o tom, že by to takhle měla většina lidí při střídavce.

No, tak většina lidí se nedokáže před ten rozvod přenést. Ti, kdo jo, nemají problém tu fotku poslat. Děti vyrostou a pošlou ji samy a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Melanias
12.6.22 15:34

@Jeremi Jelikoz v dnesni dobe neni moderni, ze dva lidi spolu dal funguji jako rodice. Dnes je moderni se hadat pres dite, jelikoz nikdo nemysli na dobro ditete ale jen na to sve. A kdyz mame dobre vztahy, tak to hned musi znamenat, ze chceme byt spolu…🙈 Mame dobre vztahy prave za to, ze uz nejsme spolu :D

• Citovat
  • Upravit
81480
12.6.22 15:51
@WhiteCrow píše:

Klidně. Prostě jako kdokoli jinej. Když se nic neděje, nemají žádný zážitek, tak neposlou nic. Když se něco děje, tak posílám, babicky, extrémně, kamarádka i ex. Ono koneckoncu, kdybych příteli seděla čas, co travi s ex po soudech, kolik mu napíše vytykacich dopisu, jednání na ospodu, podání na soud a reakce… tak nakonec zjistíme, že jsou v těžké převaze nad našimi whatsappovymi zprávami a společným prodlouženým víkendem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
12.6.22 15:53

Tak ten by neprošel ani prvnim kolem výběrového řízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
@Melanias píše:
@Lucie_Sx Presne,dekuju…temer pri kazde,,neshode,, mi oznamil, ze si jde zabalit veci, ze jsem mu dokazala, ze ho nemiluju…🙈
Tak to bych mu snad poslala i dekovnej dopis, ze ho mas z krku
@Melanias píše:
@WhiteCrow Dekuju,mozna je fakt chyba i na moji strane :) Nemam problem to priznat, takze dekuju za nazor :)

Jako jo, s kontaktem klidne uber, taky si myslim, uz je to moc.

Odesel ex od tebe nebo ty od nej? Brala bys ho zpatky…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3715
@Lama Lama píše:
Klidně. Prostě jako kdokoli jinej. Když se nic neděje, nemají žádný zážitek, tak neposlou nic. Když se něco děje, tak posílám, babicky, extrémně, kamarádka i ex. Ono koneckoncu, kdybych příteli seděla čas, co travi s ex po soudech, kolik mu napíše vytykacich dopisu, jednání na ospodu, podání na soud a reakce… tak nakonec zjistíme, že jsou v těžké převaze nad našimi whatsappovymi zprávami a společným prodlouženým víkendem. :lol:

No ale to je to, „když se něco děje“. Mně jako focení na hřišti přijde jako všední a celkem nudná činnost, která fakt nepotřebuje dokumentaci. :lol:
Kdyby ty fotky rozesílala víc lidem, než jenom ex, asi bych to viděla zase trochu jinak. Ale to je fuk. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
@stinga píše:
tak to je teda těžká situace, jestli je jinak fajn pro život, a jen dělá tyhle žárlivecké scény? možná by to chtělo, jestli zase přijde si to pořádně vyříkat v klidu - že si oba řeknete, co vám vadí na chování toho druhého, a zkusíte to omezit -
ale zas se žárlivcem se moc žít nedá, je to těžká volba, jestli je jinak fajn

Ne, nikdy, nikdy, nikdy.
Tyhle urazeci typy se nezmeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
12.6.22 15:58
@WhiteCrow píše:
No ale to je to, „když se něco děje“. Mně jako focení na hřišti přijde jako všední a celkem nudná činnost, která fakt nepotřebuje dokumentaci. :lol:
Kdyby ty fotky rozesílala víc lidem, než jenom ex, asi bych to viděla zase trochu jinak. Ale to je fuk. ;)

Když oň na ty haranty není kromě rodičů moc zvedavej. :mrgreen: jeste babicky, těm js to posílala většinou současné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3715
12.6.22 16:17
@Lama Lama píše:
Když oň na ty haranty není kromě rodičů moc zvedavej. :mrgreen: jeste babicky, těm js to posílala většinou současné

To jo, no. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
12.6.22 16:33
@WhiteCrow píše:
Jenže dělat něco na tajňáka taky není dobře, to bych nedoporučovala vůbec.
Na mě to právě působí tak, že zakladatelka to možná trochu přeháněla. Neřeknu něco poslat jednou za pár dní nebo fotit jen tak a pak něco z toho bývalému poslat, ale ten nový se mohl cítit tak, že tam s nimi bývalý pořád svým způsobem je. Nemyslím si, že je nejlepší nápad to takhle viditelně dávat najevo, ona se spíš mohla snažit, aby byl bývalý co nejméně „na očích“.Příspěvek upraven 12.06.22 v 14:53

To nevíme hele. Neříkám na tajňáka, ale prostě to nedělat okatě. Ty říkáš svýmu partnerovi o všem, co děláš? Že někomu napíšeš, tak mu to řekneš? To přeci není nic tajného. Nevim, já prostě žárlivost na ex nechápu, pokud spolu nejsou nějakou dobu, tak je to vyřešený. Nechápu žárlivost obecně, ve zdravým vztahu podle mě nemá místo, natož nějaký „důkazy lásky“ a kecy o tom, že ten druhej by měl vědět o všem co dělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí