Novy partner vs. dite

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3725
12.6.22 16:45
@Azeretereza píše:
To nevíme hele. Neříkám na tajňáka, ale prostě to nedělat okatě. Ty říkáš svýmu partnerovi o všem, co děláš? Že někomu napíšeš, tak mu to řekneš? To přeci není nic tajného. Nevim, já prostě žárlivost na ex nechápu, pokud spolu nejsou nějakou dobu, tak je to vyřešený. Nechápu žárlivost obecně, ve zdravým vztahu podle mě nemá místo, natož nějaký „důkazy lásky“ a kecy o tom, že ten druhej by měl vědět o všem co dělám.

To je ale to, o čem jsem přesně psala - nedělat to okatě. A zrovna tohle ho možná mohlo štvát, kdoví.

Myslím, že určitá „zdravá“ míra žárlivosti je naprosto přirozená, nejsme přeci stroje. Jen je dobré s ní umět pracovat a nebýt hysterický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Melanias
12.6.22 16:58

@Azeretereza Ale ja nemam problem mu cokoliv dat precist, jelikoz nemam co tajit..jen kdyby mi za tim pokazde nedelal scenu :)

• Citovat
  • Upravit
7188
12.6.22 17:02
@Melanias píše:
@Azeretereza Ale ja nemam problem mu cokoliv dat precist, jelikoz nemam co tajit..jen kdyby mi za tim pokazde nedelal scenu :)

Vždyť já právě píšu že podle mě není potřeba aby věděl co si s kým kdo píše. Nevidím důvod proč by někdo měl partnerovi dávat číst svoje zprávy. Přečti vše co jsem psala ;) podle mě je dobře, že je pryč. Za chvíli by ses nemohla ani podívat na jinýho chlapa. Jestli žárlí na malý dítě, je nějakej porouchanej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Melanias
12.6.22 17:05

@Azeretereza Ano vim co si psala, jen konstatuji, ze ja s tim problem nemam 😊

• Citovat
  • Upravit
106294
12.6.22 17:09
@Melanias píše:
@Azeretereza Ale ja nemam problem mu cokoliv dat precist, jelikoz nemam co tajit..jen kdyby mi za tim pokazde nedelal scenu :)

Nemáš prostě vyřešenou minulost, to by měl každý potencionální partner vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
12.6.22 17:10
@Melanias píše:
@Azeretereza Ano vim co si psala, jen konstatuji, ze ja s tim problem nemam 😊

Já bych měla. I kvůli tě druhé straně, ta to píše mne, ne mému partnerovi. Nechtela bych, aby si mou korespondenci s kamarádkou mohl volně číst její manžel jen proto, že je chorobě zarlivy pako.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
12.6.22 17:11
@Venetia píše:
Nemáš prostě vyřešenou minulost, to by měl každý potencionální partner vědět

Tímto smyslu ji nema vyřešený nikdo s dětmi. ostatne, otazka, za ma svou minulost zpracovanou hystericky zarlivy manipulativni přítel.

Příspěvek upraven 12.06.22 v 17:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka1
12.6.22 17:12
@Melanias píše:
@Stará známá Tak ano ale mame to takto nastavene a neprislo mi na tom nikdy nic spatneho :)

Vy jste v pohodě, on žárlí. Manžel má taky ex a není nad dobře vztahy. Naštěstí si manžel našel i jeho ex partnery, kteří to chápali a dnes je z malého dítěte šťastná ženská, která nás všechny miluje i své sourozence

• Citovat
  • Upravit
Cizinka1
12.6.22 17:14
@truelly píše:
V tom případě sis s ním vůbec neměla začínat. Dokud nemá děti, nemůže pochopit to obětování se a dávání přednost dítěti a otci dítěte před ním. Najdi si někoho, kdo už děti má. Ten dokáže ocenit, že jste s bývalým v klidu.

Truelly nedokážeš se úplně vcítit, ale umíš to pochopit. Já nezarlila nikdy a to chodil že začátku malou 2 krát týdne uspavat

• Citovat
  • Upravit
106294
12.6.22 17:21
@Lama Lama píše:
Tímto smyslu ji nema vyřešený nikdo s dětmi. ostatne, otazka, za ma svou minulost zpracovanou hystericky zarlivy manipulativni přítel.Příspěvek upraven 12.06.22 v 17:13

Proto by se měli párovat tak, aby na tom byli stejně.
Ale to pochopí, až když se spálí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
12.6.22 17:50
@Venetia píše:
Proto by se měli párovat tak, aby na tom byli stejně.
Ale to pochopí, až když se spálí

Jako že dvě labilní zarlive hysterky, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4946
12.6.22 18:13
@Melanias píše:
@Jeremi Jelikoz v dnesni dobe neni moderni, ze dva lidi spolu dal funguji jako rodice. Dnes je moderni se hadat pres dite, jelikoz nikdo nemysli na dobro ditete ale jen na to sve. A kdyz mame dobre vztahy, tak to hned musi znamenat, ze chceme byt spolu…🙈 Mame dobre vztahy prave za to, ze uz nejsme spolu :D

Ano, u nich je to přesně takhle taky.:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4946
12.6.22 18:49
@Lama Lama píše:
Když oň na ty haranty není kromě rodičů moc zvedavej. :mrgreen: jeste babicky, těm js to posílala většinou současné

Přesně! A naopak rodičům to dítě přijde úžasný, i když provozuje něco tak „převratného“ jako je pojídání nanuka, takže proč to nesdílet s jediným dalším člověkem na planetě, který to zcela chápe? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
12.6.22 19:02

My se s ex nemusíme, ale fotky a videa dítěte si taky posíláme. A asi bych zírala, kdyby si takový chování nějakej chlap ke mně dovolil. Ještě spolu nebydlíte, to co popisujete, to je jen špička ledovce. Táhnout to s ním dál, asi byste se nestačila divit. Ostatně - jak se chlap chová ohledně nějakých mých nutných interakcí s ex (např. když ex výjimečně požádá, zda můžeme dítě dovézt my, nebo něco přeplánovat) - je jedna z věcí, které jsem si všímala hned na začátku. U vás je tolik varovných signálů, až to hezký není a ex je jen jedno z témat, co by vám tenhle dáreček omlátil o hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
12.6.22 19:06
@Melanias píše:

ale on vůbec nemá co chtít číst jakoukoli tvou konverzaci, to jsi nikdy neměla připustit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí