Novy partner vs. dite

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.6.22 07:50

@Melanias A tak to ja toho tveho chapu. Mam ted chlapa s ditetem a vypisovali si teda s ex dost intenzivne. Nejen o diteti a kazdy den. Zacala jsem to resit, takze hadky, nechapu, ze to je matka jeho ditete a bla bla bla. Z vyletu posilali fotky, nejen ditete, ale i sebe. Pripadala jsem si jako pate kolo u vozu, jakoze jsou porad jen oni tri. Bylo to neprijemne, bolelo to a zranovalo me to. Trvalo rok, nez se to ustalilo na obcasne zprave. Ale byla za tim hrozna nervarna pro me. Asi petkrat jsem se s nim kvuli tomu rozesla. I dnes jsem na to tema hakliva a za to si muze on sam. Ted uz je to ok, bud o tom nevim, nebo si pisou jen obcas. Urcite je to lepsi a ja se konecne citim jako jeho plnohodnotna partnerka. On s ni totiz resil i nasi dovolenou, proste vse. Magorina. Ale kdyz mi konverzaci treba ukazal, je pravda, ze ji zacinala vzdycky ona. Zprava od ni hned rano o pocasi a pak dotaz na dite. A uz si psali cely den. Kam jedeme, v kolik, atd. Mam pupinky jeste ted.

• Citovat
  • Upravit
81480
14.6.22 08:19
@Anonymní píše:
Hele, mám chlapa, kterej posílá své ex fotky svých puberťaček/adolescentek, asi v podobném režimu. Upřímně, ač je chlap jinak super, taky nevím úplně proč.
Asi se rád pochlubí, no.
@Jeremi píše:
Já jsem Pražák jak poleno, totálně bez moravských kořenů nebo příbuzných, takže mě to teda nenapadá. :nevim: Z kontextu se dal dovodit pozitivní význam, ale úplně přesný ne. Každopádně do aktivní slovní zásoby to nepřevezmu, zní mi to podobně jako kokino. :mrgreen:

Zato takové nastevřené okno, to , to je už jiný užitkový level. :lol:

@Anonymní píše:
@Melanias A tak to ja toho tveho chapu. Mam ted chlapa s ditetem a vypisovali si teda s ex dost intenzivne. Nejen o diteti a kazdy den. Zacala jsem to resit, takze hadky, nechapu, ze to je matka jeho ditete a bla bla bla. Z vyletu posilali fotky, nejen ditete, ale i sebe. Pripadala jsem si jako pate kolo u vozu, jakoze jsou porad jen oni tri. Bylo to neprijemne, bolelo to a zranovalo me to. Trvalo rok, nez se to ustalilo na obcasne zprave. Ale byla za tim hrozna nervarna pro me. Asi petkrat jsem se s nim kvuli tomu rozesla. I dnes jsem na to tema hakliva a za to si muze on sam. Ted uz je to ok, bud o tom nevim, nebo si pisou jen obcas. Urcite je to lepsi a ja se konecne citim jako jeho plnohodnotna partnerka. On s ni totiz resil i nasi dovolenou, proste vse. Magorina. Ale kdyz mi konverzaci treba ukazal, je pravda, ze ji zacinala vzdycky ona. Zprava od ni hned rano o pocasi a pak dotaz na dite. A uz si psali cely den. Kam jedeme, v kolik, atd. Mam pupinky jeste ted.

Aha, takže taky labilní hysterka, co neví, co chce. Pak chápu, že tomu chlapovi rozumíš.
Přijímají se někde sázky, na to, zda vám to vydrží ještě další rok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106339
14.6.22 08:38
@Lama Lama píše:
Aha, takže taky labilní hysterka, co neví, co chce. Pak chápu, že tomu chlapovi rozumíš.
Přijímají se někde sázky, na to, zda vám to vydrží ještě další rok?

Proč by měla být labilní hysterka, když jí vadí intenzivní a zbytečně vypisovacky s exkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
14.6.22 08:46
@opulus píše:
To je prosím co? 8)

Už to ostatní vysvětlili za mě (děkuji).
Ano, člověk nebo (častěji) věc přitahuje pozornost v kladném smyslu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
14.6.22 08:46
@Venetia píše:
Proč by měla být labilní hysterka, když jí vadí intenzivní a zbytečně vypisovacky s exkou?

Vytucnila jsem něco jineho. Ještě dopisuji manipulativni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
14.6.22 08:48
@Venetia píše:

Taky si kladu tuhle otázku.
Jak už jsem psala, mně by extenzivní vypisování s exkou taky nebylo příjemné a pokud bych měla pocit, že mezi nimi stále něco je, neřkuli se pokouší o návrat k sobě (což taková hojná korespondence může znamenat), taky bych se ohradila a případně, pokud by chlap nesjednal nápravu, navrhla rozchod. Lidi se logicky bojí, že budou za převozníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106339
14.6.22 08:51
@Hecate píše:
Jak už jsem psala, mně by extenzivní vypisování s exkou taky nebylo příjemné a pokud bych měla pocit, že mezi nimi stále něco je, neřkuli se pokouší o návrat k sobě (což taková hojná korespondence může znamenat), taky bych se ohradila a případně, pokud by chlap nesjednal nápravu, navrhla rozchod. Lidi se logicky bojí, že budou za převozníka.

Nebo za blba
Já nemůžu pochopit, proč si tyhle lidi hledají partnera, když intenzivně komunikují s bývalými.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.22 08:55

@Lama Lama Mysli si o tom co chces, proste jsem mu jasne rekla, ze nebudu zit ve vztahu, kde se citim jako pate kolo u vozu. Pisu to zakladatelce jako jiny uhel pohledu a jestli tobe pripadam jako hysterka, ok, fakt mi to je jedno…

• Citovat
  • Upravit
81480
14.6.22 09:03
@Anonymní píše:
@Lama Lama Mysli si o tom co chces, proste jsem mu jasne rekla, ze nebudu zit ve vztahu, kde se citim jako pate kolo u vozu. Pisu to zakladatelce jako jiny uhel pohledu a jestli tobe pripadam jako hysterka, ok, fakt mi to je jedno…

To furt nerozporuji. Ale pětkrát se s někým rozcházet, to bud je labilita, kdy člověk neví, co chce nebo prostě manipulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
14.6.22 09:05
@Hecate píše:

problém je, že já í neoznačila za labilní manipulativní hysterku, co neví, co chce kvuli tomu, že se jí nelíbí, že chlap vypisuje s ex. Je to její svaté právo si najít chlapa, který jí vyhovuje. A kdo to dokáže a je spokojení, tomu fandím, ikdyby ten důvod byl pro mne jakkoli bizardní. Ale manipulace fakt nesnáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
14.6.22 09:22
@Lama Lama píše:
problém je, že já í neoznačila za labilní manipulativní hysterku, co neví, co chce kvuli tomu, že se jí nelíbí, že chlap vypisuje s ex. Je to její svaté právo si najít chlapa, který jí vyhovuje. A kdo to dokáže a je spokojení, tomu fandím, ikdyby ten důvod byl pro mne jakkoli bizardní. Ale manipulace fakt nesnáším.

Ale nakonec si ho vycvičila, ne? Takže konec dobrý, všechno dobré. :palec:

Jinak vrátit se na pětkrát je docela síla, já razím heslo třikrát a dost. :mrgreen:
Za mě zbytečné vypisování by mi vadilo fakt hodně a když si teda musí vypisovat, tak ať se k sobě vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.22 09:37

@K2 8611 Tak vycvicit, no nevim, ale musel se rozhodnout… rozchody to nebyly dokonane, jen jsem mu to tolikrat rekla, ze to proste udelam, pokud to nezmeni a dvakrat z toho to uz brala jako hotovou vec. Ale nerozstehovali jsme se nikdy, ani jsem nikam neodchazela. Ale kdyby s tim neprestal/neomezil, uz s nim nejsem, byt by mi to bylo hrozne lito. To bych byla radeji sama, nez takove trapeni.

• Citovat
  • Upravit
Melanias
14.6.22 10:27

Vy to tu resite, jak kdybych se ex ptala jaky ma den 😃 me on nezajima, nemam potrebu mu psat, jde mi o me dite a ze mi napise vecer sms, ze maly spi a ze byl v pohode mi neprijde vubec ujety. Prijde mi to jako komunikace vhodna 2 lidi co maji dite ale spolu uz nechteji zit.

• Citovat
  • Upravit
106339
14.6.22 10:45
@Melanias píše:
Vy to tu resite, jak kdybych se ex ptala jaky ma den 😃 me on nezajima, nemam potrebu mu psat, jde mi o me dite a ze mi napise vecer sms, ze maly spi a ze byl v pohode mi neprijde vubec ujety. Prijde mi to jako komunikace vhodna 2 lidi co maji dite ale spolu uz nechteji zit.

Někomu jinému to třeba vadit nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.22 10:45

@Melanias Miru vasi konverzace vis jen ty, ja te neobvinuju, jen jsem napsala, jak to bylo u nas. Kdyby napsal jednu zpravu denne, neresila bych to. Ale kamkoli jsme jeli, posilal fotky a odpovidal na prubezne dotazy z jeji strany. Za den to bylo cca 20 zprav. A to se vlastne obden videli, takze si mohli vse rict osobne, a i si volali. Takze zpravy mimo toto uz mi prisly fakt nadbytecne a svym zpusobem „udrzovaci“. A to jsem zenska, verim, ze kdyby to resil chlap, byla by reakce o dost razantnejsi. Takze nezastavam se toho tveho, jen asi mam trochu pochopeni.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky