Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Melanias přesně tohle měla kamarádka. Skončilo to terorem a násilím.
@Melanias píše:
@Sunlight515 😃 😃ne, jsem ryby ale partner ( novy ale ted uz teda evidentne taky byvaly) je skorpion a to je tezka povaha 😊
A přitom Ryby a Štír se k sobě tak hodí!
![]()
@Melanias píše:
Zeny, mne asi ani nejde o ty fotky..nemam pocit, ze je na tom neco hrozneho a urcite jsem to nikdy nedelala zamerne pred nim, aby snad mel duvod zarlit. Ale i kdyz jsme byli spolu a napr. jsme se na chvili rozdelili ( jeden sel do obchodu a druhy treba jinam, nevim ted konkretne),tak sledoval, jestli jsem online na whatsappu a komu jsem teda asi mohla psat.
Za tím je žárlivost. Tomu ten kontakt s ex zrovna nepomohl a nejspíše jsi mu tím začala potvrzovat jeho pochyby a měl potřebu tě o to víc kontrolovat.
Tvůj intenzivní kontakt s ex by mi byl také nepřijemný, ale tenhle pokus o kontrolu z jeho strany by mi taky vadil.
@Lama Lama píše:
No, tak většina lidí se nedokáže před ten rozvod přenést. Ti, kdo jo, nemají problém tu fotku poslat. Děti vyrostou a pošlou ji samy a je klid.
Hele, mám chlapa, kterej posílá své ex fotky svých puberťaček/adolescentek, asi v podobném režimu. Upřímně, ač je chlap jinak super, taky nevím úplně proč.
@Hecate píše:
A přitom Ryby a Štír se k sobě tak hodí!![]()
![]()
Horoskopum neverim, znameni ryby mi vzdy prislo jako lekla ryba, mozna to byla nahoda, ale nemam tyto unyle lidi rada.
@Josefuna píše:
Horoskopum neverim, znameni ryby mi vzdy prislo jako lekla ryba, mozna to byla nahoda, ale nemam tyto unyle lidi rada.
No to má teda ten můj mladej vyhlídky
.
@Hecate píše:
No to má teda ten můj mladej vyhlídky.
Zase by to mohlo byt klidne a poslusne dite ![]()
@Josefuna píše:
Zase by to mohlo byt klidne a poslusne dite
Uvidíme. Zatím vypadá, že bude raubíř, ale je roztomilý a čučavý
.
@Josefuna píše:
Zase by to mohlo byt klidne a poslusne dite
Ani ne..mám staršího v rybách a je zlobivej a teď ještě vnoučka
@Hecate píše:
Uvidíme. Zatím vypadá, že bude raubíř, ale je roztomilý a čučavý.
To je prosím co? ![]()
@Anonymní píše:Řekla bych, že asi chce sdílet tu radost z vlastních dětí. A to se nejlíp dělá s druhým rodičem. Ještě to může zajímat tak babičku, ale hlavně druhý rodič ocení, jak se dítě zrovna tváří a co vyrobilo do nočníku a později na keramice
Hele, mám chlapa, kterej posílá své ex fotky svých puberťaček/adolescentek, asi v podobném režimu. Upřímně, ač je chlap jinak super, taky nevím úplně proč.
@opulus jako že tě nenapadá
co na Moravě může znamenat Čučavý? ![]()
prostě hodný pohledu-pohledný-krásný-pěkný-úplně čučavý no ![]()
@Lucy75 píše:Řeknu hezký na pohled a opulus se nebude tak blbě ptát, ne?
co na Moravě může znamenat Čučavý?
prostě hodný pohledu-pohledný-krásný-pěkný-úplně čučavý no
Napadlo, ale nikdy jsem to neslyšel.
@Lucy75 píše:
co na Moravě může znamenat Čučavý?
prostě hodný pohledu-pohledný-krásný-pěkný-úplně čučavý no
Já jsem Pražák jak poleno, totálně bez moravských kořenů nebo příbuzných, takže mě to teda nenapadá.
Z kontextu se dal dovodit pozitivní význam, ale úplně přesný ne. Každopádně do aktivní slovní zásoby to nepřevezmu, zní mi to podobně jako kokino. ![]()
@Sunlight515 😃 😃ne, jsem ryby ale partner ( novy ale ted uz teda evidentne taky byvaly) je skorpion a to je tezka povaha 😊