Novy partner vs. dite

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76725
15.6.22 10:58
@Melanias píše:
Zeny, mne asi ani nejde o ty fotky..nemam pocit, ze je na tom neco hrozneho a urcite jsem to nikdy nedelala zamerne pred nim, aby snad mel duvod zarlit. Ale i kdyz jsme byli spolu a napr. jsme se na chvili rozdelili ( jeden sel do obchodu a druhy treba jinam, nevim ted konkretne),tak sledoval, jestli jsem online na whatsappu a komu jsem teda asi mohla psat.

tak to je opravdu chorobný žárlivec, takového nebrat a hlavně ho nenechej se k tobě vrátit, to by se jen časem zhoršovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
15.6.22 11:14
@opulus píše:
Tak on s tím rozchodem přijde většinou jeden… když budeš chtít mít k ex potenciální zadní vrátka, není asi nic lepšího než přes děti a vřelé vztahy.
Máš dobrý pocit z toho, že vás ex „kontroluje“, jestli dodržujete její režim? 8o
To bych teda dlouhodobě nedával…

Myslím, že v tomto ohledu je mnohem racionálnější se řídit dobou od rozchodu a rozvodu. Tam, kde je to 2+ se domnívám, že to riziko návratu zpět je dost minimální. Zárověn si držet odstup od labilních hysterek (obou pohlaví), které neví co chtěj, a jdou odezdikezdi - nějaké nenadálé zvraty bych v tomto směru čekala od partnera zakladatele, než od zakladatelky, která mi přijde, že to má vcelku racionálně poskládané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
15.6.22 13:57
@Lama Lama píše:
Myslím, že v tomto ohledu je mnohem racionálnější se řídit dobou od rozchodu a rozvodu. Tam, kde je to 2+ se domnívám, že to riziko návratu zpět je dost minimální. Zárověn si držet odstup od labilních hysterek (obou pohlaví), které neví co chtěj, a jdou odezdikezdi - nějaké nenadálé zvraty bych v tomto směru čekala od partnera zakladatele, než od zakladatelky, která mi přijde, že to má vcelku racionálně poskládané

Jak jsem psal. Mně by to, co dělá zakladatelka bylo také nepřijemné. :nevim:
Nebo chtít po mně fotky, že dítě spí, jí, pije, směje se, je v pořádku by mi nevyhovovalo. Já to mám tak, že ten druhý rodič je už jen druhý rodič a není součástí mého dalšího života a případně nového vztahu. Dalo by se říct, kontakt nutný k organizaci péče o dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4946
15.6.22 15:00
@opulus píše:
Nebo chtít po mně fotky, že dítě spí, jí, pije, směje se, je v pořádku by mi nevyhovovalo. Já to mám tak, že ten druhý rodič je už jen druhý rodič a není součástí mého dalšího života a případně nového vztahu. Dalo by se říct, kontakt nutný k organizaci péče o dítě.

Po pravdě řečeno - já mám svou nevlastní dceru velmi ráda a dobře spolu vycházíme, ale nadšení jejích rodičů celkem logicky tak jako úplně nesdílím. To mi přijde lepší, když si tu potřebu hovořit o tom, jaká je úžasná, saturují spolu navzájem. :mrgreen: Harmonie na všech stranách. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
15.6.22 15:26
@Jeremi píše:
Po pravdě řečeno - já mám svou nevlastní dceru velmi ráda a dobře spolu vycházíme, ale nadšení jejích rodičů celkem logicky tak jako úplně nesdílím. To mi přijde lepší, když si tu potřebu hovořit o tom, jaká je úžasná, saturují spolu navzájem. :mrgreen: Harmonie na všech stranách. :potlesk:

Pokud ti to nevadí, tak je to v zcela v pořádku.
Osobně dítě mám a na rozplývání se nad jeho úžasností nějak netrpím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4946
15.6.22 16:18
@opulus píše:
Pokud ti to nevadí, tak je to v zcela v pořádku.
Osobně dítě mám a na rozplývání se nad jeho úžasností nějak netrpím. :nevim:

Jo, to si my rodiče o sobě myslíme všichni.:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
15.6.22 17:19
@opulus píše:

Taky by mi to vadilo.
Navíc by mi to zavánělo kontrolou. :nevim:

Řídím se zásadou, že žádná zpráva, dobrá zpráva. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box