Jak na afty?

rozmary
10.8.11 14:41

jak na afty?

Ahoj,potřebovala bych poradit jak se zbavit aftů.Malá je má skoro po všem,ovoce už jsem omezila,ale dělají se jí jak po přesnídávkách,tak i po jogurtech,když je v něm kousek ovoce.Používala jsem mundisal,ale nejvíc se mi osvědčila klasická fialka,jenže afty se pořád dokola vrací,nejdřív jsem to brala,že to má po atb,jenže to už je pořádná doba a afty se jí držej jak klíště :zed: Nevíte nějakou jinou mast,nebo vitamín který by nám pomohl se toho zbavit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35545
10.8.11 14:44

http://www.aloclair.cz/ zkus tohle, to je prý jediné, co pomáhá. My je máme teď, ale měl k tomu i vysoké horečky, mažeme fialkou a tímhle. Po kyselém se vrací, tak zkus delší dobu vynechat :nevim: Doufám, že to mít nebudeme, on má tedy velké boláky po celé puse :-( Jinak prý přísná hygiena, vyházet dudáky, vyvářet, čistit ruce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
10.8.11 14:56

Nám na to v nemocnici dali tantum verde (tomu mladšímu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
10.8.11 15:06

Ahoj,
s aftama mám velký problémy i teď v dospělosti. Ta vodička je dobrá, akorát slouží jenom jako dezifekce, ale nezabrání další tvorbě aftů. Mně se tvoří hodně často - pomáhá vitamin B. Lékař mi doporučil brát ho pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
10.8.11 15:09

Ahojky, taky jsme s tím teď bojovali, doktorka nám dala fialku, kterou jsem za 2 dny zahodila, jelikož jsem zjistila, že je karcinogenní!!!!! Takže jsme používali mundisal a za 2 dny dobrý :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
10.8.11 15:10

Nám na afty pomáhají borůvky :lol: do 2dnů je po aftech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
10.8.11 15:28
evcav píše:
Ahojky, taky jsme s tím teď bojovali, doktorka nám dala fialku, kterou jsem za 2 dny zahodila, jelikož jsem zjistila, že je karcinogenní!!!!! Takže jsme používali mundisal a za 2 dny dobrý :-).

Evčo, to je sice pravda, ale Honzín měl teploty 40 a v puse samý bolák, v pondělí jsem dostala dokonce doporučení do nemocnice, k mudře už ne, ale na příjem na dětské. Takže pak už ti je to jedno, ono ty lahvičky z PC také pěkné shit a pili z toho i novorozeňata :nevim:
Nám ta fialka pomáhá, začal i trochu jíst tuhou stravu :wink: a je konečně bez horeček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
10.8.11 15:28

Homeopatika Borax - 10 kuliček rozpustit ve 100ml vody a po lžičkách podávat v průběhu dne. Ztratilo se to malé asi do týdne, plus teda jsem vyhodila všechny dudlíky, omyla všechny hračky a vyvařila všechny savičky.

• Citovat
  • Upravit
35545
10.8.11 15:30

Genciána i hypermangan jsou dost jedovaté, nejsou určeny ke konzumaci, ale desinfekci ve formě slabých vodných roztoků. V praxi máloco účinného není rizikové a téměř vše neškodné je neúčinné. To je docela výstižné :wink:

Borax 30ch dávám také, ale musí se prý určit správné homeopatikum, na afty jich je víc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
10.8.11 15:38

ahoj já pro sebe používám kapičky co běžně koupíš v lékárně - výtažek z pecek grepu. Ale nevím jak je můžou děti. do trochy vody kápnu 3 kapky a vypláchnout pusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
10.8.11 15:42

mne pomaha B komplex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
10.8.11 16:08
zulok píše:
mne pomaha B komplex

:palec: mně taky. jedině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
10.8.11 16:13
Pomka píše:
zulok píše:
mne pomaha B komplex

Holky, ale Rozmary má také kojence, ne? mě dali v lékárně nějaký multivitamín, ale jenom béčko pro malé děti není, vše je nejdřív od tří let :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
10.8.11 16:16
kozisek píše:
Pomka píše:
zulok píše:
mne pomaha B komplex
Holky, ale Rozmary má také kojence, ne? mě dali v lékárně nějaký multivitamín, ale jenom béčko pro malé děti není, vše je nejdřív od tří let :think:

Já vím, proto se zeptat lékařky, jestli je nějaká forma i pro děti, netuším. Já jen, že mi to bezpečně zabírá - do dvou dnů přestanou bolet a začnou se zacelovat. Mně doktor řekl, že je to způsobeno nedostatkem tohohle vitamínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
10.8.11 16:24
Pomka píše:
kozisek píše:
Pomka píše:
zulok píše:
mne pomaha B komplex
Holky, ale Rozmary má také kojence, ne? mě dali v lékárně nějaký multivitamín, ale jenom béčko pro malé děti není, vše je nejdřív od tří let :think:
Já vím, proto se zeptat lékařky, jestli je nějaká forma i pro děti, netuším. Já jen, že mi to bezpečně zabírá - do dvou dnů přestanou bolet a začnou se zacelovat. Mně doktor řekl, že je to způsobeno nedostatkem tohohle vitamínu.

Určitě to je i tímhle, teď jsem toho prošla docela dost, protože mě v životě nenapadlo, že to jsou takový … :cert: Ale říkám v pátek jsem byla prvně u mudry, protože měl i ty horečky, takže ta říkala hned vynechat kyselé, ovoce, hodně pít. Gelíky na zuby to umrtvují-obsahují prý lidokain, takže také nic moc pro malé děti :nevim: Jinak prý pro mrňata nic není, takže jsem vzala aspoň ten multivitamín http://www.lekarna.cz/…sirup-150ml/ :nevim: No a teď v pondělí mi řekla, že jestli ještě přestane pít, tak jedině do nemocnice na kapačky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí