Jak na bolavé bříško?

379
27.4.11 08:56

Jak na bolavé bříško

Ahojki máme takový problémek který trápí asi většinu miminek a maminek ale já už si opravdu envím rady malého pořád trápí bříško abych to trošku přiblížila z porodnice jsem doma týden a plně jsem kojila ale našemu cvalíkovi to nestačilo asi mám slabé mléko takže jsem přikrmovala a ted ho vždy přiložím tak na 10min. k prsu a pak uvařím sunar a dokrmím ho dělám to tak od soboty ale od včerejška nás hrozně trápí bříško včera se vykakal úplně si oddychl prcek malý kakal odpoledne a od té doby nic a pořá se mi svírá už jsem mu dávala teplé obklady na bříško pokaždé mažu mastičku na prdíky i čajík semtam zkusím dát ale ten mi odmítá nožkama cvičíme ale nic nám nepomáhá skoro vůbec nespinká ani se mu nevidím když ho to bolí. Byla bych moc ráda kdyby mi některá zkušená maminka poradila co ještě vyzkoušet zítra sice jdeme k dr. ale já se taky potřebuju trošku vyspat alepon 2 hodky.. Moc děkuji za každou radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10952
27.4.11 08:59

Ahoj.Já nedám dopustit na polštářek s peckami,frčí u nás ještě ted a na malého funguje 100% do 5 minut spí!
Stojí asi 80kč a mají ho v DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
27.4.11 09:02

Polštářek s peckami tak se to jemnuje???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
27.4.11 09:03

Nechci Tě strašit, ale u nás to trvalo přes tři měsíce a nic nám nepomohlo. Takže Ti bohužel neporadím. A to kadila opravdu pěkně. Občas zabralo houpání u kterého usnula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
27.4.11 09:08
bertík28 píše:
Nechci Tě strašit, ale u nás to trvalo přes tři měsíce a nic nám nepomohlo. Takže Ti bohužel neporadím. A to kadila opravdu pěkně. Občas zabralo houpání u kterého usnula.

No u nás taky zabírá houpání u kterého usne ale musím ho mít přitisknutého k sobě a schouleného do klubíčka od té doby co mu dávám příkrm tak ho to trápí když jsem kojila tak kakal po každém kojení ale když mu to nestačí opravdu nevím co dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21612
27.4.11 09:14

zkus jiné UM. některá mimča mívají po některých UM zácpu.
jinak ten polštářek s peckama z DM je taky super. jmenuje se takto a najdeš ho v regálu s mimi potřebama - mají tam třeba i hračky atd. taky sed nám osvědčilo fénovánbí bříška za současného masírování olejíčkem. a probiotika dáváte? takhle malým se doporučuje Bio Gaia. je to teda dost drahé, protože 10 ml stojí kolem 600,–. ale fungují. jen musíš mít trpělivost, účinek se projeví tak za 3-5 dní.

a jen mě napadá. s těmi příkrmy jsi začala na doporučení doktorky, že mimčo nepřibíralo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
27.4.11 09:15
Kiki..Domi píše:
Polštářek s peckami tak se to jemnuje???

Přírodní pomocník pro malé bolístky: babylove polštářek s peckami třešní můžete použít jako dárce tepla nebo naopak chladna. Pecky třešní velmi dobře přijímají teplo a dodávají ho v přiměřené míře tak, aby nedošlo ke spálení. Tyto polštářky jako zdroj tepla jsou vhodné při bolestech břicha a při zácpě a poskytují příjemné teplo. Chlazené třešňové pecky poskytují příjemný pocit chladu a jsou vhodné k ochlazení při pohmožděninách, natažení svalu i při bodnutí hmyzem. Velikost cca. 19×20 cm. • K dostání s různými vzory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
27.4.11 09:18

já ho ohřívám tak na 50s ale záleží jak máš nastavenou teplotu…měl by tě trošku pálit,dávám ho přez oblečení,u takhle malýho jsem dávala i přez jednu vstvu zavinky.prohřeje se bříško a je líp.
hodně sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
27.4.11 09:24

Ahoj, u nás taky velký problém, jediné co pomáhá je rektální rourka a také ve velkém piju čaj pro kojící matky, je to pak lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
27.4.11 09:40

Ahoj,taky nechci strasit, ale to same mela ma dcera. sly jsme k mudr,strcila ji prst do konecniku a diagnoza:zuzeny konecnik. odchazely jsme se zelizkama a rektalni rourkou(TOU VELKOU)a byl klid.nerikam, ze zrovna tohle musi mit, jen ze to existuje a sla bych s tim k dr. pokud nekadi uz dlouho a trapi se.
jinak devcata tu radi dobre, nahrivat brisko, probiotika, my davame laktobacilky, upravi strevni mikrofloru.jinak sunar docela zabetonuje, zkouseli sjte dat i jina mlicka? treba beba sensitive nebo Nutrilon comfort zmekcuji stolici :palec: preju hodne stesti :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9079
27.4.11 09:42

A nejíš třeba ty něco nadýmavého, že ho bolí bříško. Ještě pij fenyklový čaj- já jsem ho na jeden den vysadila katastrofa. S ním to bylo drobek lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
27.4.11 10:08

Já si včera koupila čaj pro kojící matky a začala ho dneska pít tak uvidíme a je pravda že přikrmuju hypoalergením sunarem takže asi zkusíme něco jiného zítra jdeme k dr. tak uvidíme snad nám dneska pomůže alespon ten čajík a zkusím se zajít kouknout jestli seženu ten polštářek.. No a probiotika teda nemám žádné a ani mi nikdo nic neříkal zatím teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
27.4.11 10:16
Kiki..Domi píše:
Já si včera koupila čaj pro kojící matky a začala ho dneska pít tak uvidíme a je pravda že přikrmuju hypoalergením sunarem takže asi zkusíme něco jiného zítra jdeme k dr. tak uvidíme snad nám dneska pomůže alespon ten čajík a zkusím se zajít kouknout jestli seženu ten polštářek.. No a probiotika teda nemám žádné a ani mi nikdo nic neříkal zatím teda

probiotika si kup, ty bio gaia jsou drahe,ale pomahaji, my davali tedy laktobacilky jak byla starsi, hypoalergenni je i beba,tam ty probiotika primo jsou obsazeny, ale nejlepsi na stolici je bud allergy care, ten jsme davali my, mala ma alergii na BKmleka a nebo Nutrilon Comfort, ten je primo proti boleni briska, kolikam a zacpe :palec:

• Citovat
  • Upravit
379
27.4.11 10:26

Moc děkuji za radu určitě to vyzkouším a na to mléko se zeptám zítra dr. co mi raději doporučí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
27.4.11 10:32

Ještě si kup fenykl. V kojícím čaji je, ale méně. Já jsem pila jak kojící, tak i laktační. Teď jsem zůstala už jen u laktačního. Probiotiky mu zlepší střevní mikroflorů, takže určitě ano.

Příspěvek upraven 27.04.11 v 12:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky