Sháním účtenku z Lidlu na pampers č. 3

2484
26.4.11 15:25

Sháním účtenku z Lidlu na pampers č. 3

Holky, koupila jsem v Lidlu plenky Pampers ten megapack, velikost č. 3 a účtenku jsem samo vyhodila :pocitac: .. Chtěla jsem je vyměnit za větší, ale odmítli mi to, bez účtenky. Mám jich ještě doma hodně a bojím se, že mi z nich malá vyroste dřív, než je spotřebuji :zed: :zed: :zed:
Zkusila jsem koupit jinou velikost, a chtěla potom je vyměnit, ale to mi neprošlo, na účtence je to specifikovaný …
Nekupovala jste některá ty plenky v Lidlu poslední dobou ??? Pošlu na účet penízky za poštu :D :mrgreen:
Případně děkuji za informaci !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12262
26.4.11 15:32

a proč nezkusíš plínky třeba někomu prodat to by bylo možná pohodlnější, rychlejší, pampersky č. 3 určitě používá dost mamin ve tvém okolí zkusila bych to spíš touhle cestou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2484
26.4.11 15:33

samo, tuto variantu jsem již zkoušela, ale nikdo je nechce :( … ale holt je budu muset na netu prodat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
26.4.11 15:35
martulkasloník píše:
a proč nezkusíš plínky třeba někomu prodat to by bylo možná pohodlnější, rychlejší, pampersky č. 3 určitě používá dost mamin ve tvém okolí zkusila bych to spíš touhle cestou

jestli byly v akci,tak já je hodila do bazaru a byly fuč během chvilky.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
26.4.11 16:14
lucije28 píše:
samo, tuto variantu jsem již zkoušela, ale nikdo je nechce :( … ale holt je budu muset na netu prodat …

vážně? já co vím tak hodně holek když dalo na net třeba i už načnuté balíky za přijatelnou cenu tak se prodali dobře a rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
26.4.11 16:26

Taky si myslím, že by byl bazar nejlepším řešením :palec:
A nemusela by být náhodou na účtence i stejná prodejna :nevim: :?: :think:
To by jsi asi sháněla dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek