Opožděná láska

Anonymní
26.4.11 17:58

opožděná láska

ahoj maminy,omlouvám se za anonym,ale stydím se…Rodila jsem císařským řezem a teď už začínám věřit,že tam nevzniká takové pouto jako u porodu klasického. Začla jsem svého syna milovat až když měl 5 měsíců. Te%d ho láskou můžu zežrat,líbám ho o 106, pořád se na něho dívám…předtím jsem měla pocit,že je to mimino o které se musím starat. Mám ho ráda od narození,ale až teď zažívám tu skvělou lásku,když se na mě usměje :srdce: Zpětně mě to mrzí,že jsem to tak neměla od začátku :cry: měly jste to některá z vás taky???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
26.4.11 18:06

Já mám za sebou dva porody klasické a jeden CS. Láska k dětem je stejná. Já spíš mám občas stihomam, jestli mám ráda obě dvojčata stejně…nebo jestli se jedné nevěnuji víc než druhé… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.11 18:28

Nic si ztoho nedělej,já to měla podobně..rodila jsem taky CS,a malá byla hned nemocná a já jako prvorodička ze všeho vyplesklá a nervy v kýblu.Taky mi bylo líto,že pořád ta mateřská láska nějak nedochází,ale jeden z důvodů byl asi ten,že jsem na to byla sama a měla jsem toho až nad hlavu.Pak jsme se ztoho všeho vyhrabaly a kolem 4m se to uklidnilo a já malou mohla láskou sežrat :mrgreen: Ptala jsem se na podobný pocitty i tady holek a docela dost se jich ozvalo s podobnýma pocitama,tak se mi ulevilo,že nejsem jediná :mrgreen: Ted si to všechno vynahrazujem :wink:

• Citovat
  • Upravit
221
26.4.11 19:01

Ahoj, já jsem si prošla poporodní depresí, takže láska se u nás budovala hodně zvolna a postupně. Trvalo to nějaký ten měsíc, než jsem se dala do kupy a než jsem začala zvládat péči o miminko, ale taková radost z mateřství přišla až hooodně později :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.11 19:28

ahojky, nemyslim si že by na to měl vliv císař.
rodila jsme normálně a ani jsme se skoro na malou nepodívala,když ji na mě položily tak jsem chtěla aby ji zase daly pryč jak jsme byla zničená.Láska mi přišla až postupem času :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.4.11 19:40

no já jsem jediná z mého okolí,kdo rodil císařem a když poslouchám holky,jak porod bolí jako prase,ale ten pocit,když to porodí je prostě THE BEST a ten pocit štěstí atd.Já se s malým potkala asi za 5hodin po zákroku na JIPce a jen jsem si řekla,tak toto je ono:))
ALe díky za odpovědi,jsem si myslela,že jsem fakt divná:)I když mám vcelku hodné mimi od narození,tak je to prostě záhul,ale to znáte!:)

• Citovat
  • Upravit
20662
26.4.11 20:04
Anonymní píše:
no já jsem jediná z mého okolí,kdo rodil císařem a když poslouchám holky,jak porod bolí jako prase,ale ten pocit,když to porodí je prostě THE BEST a ten pocit štěstí atd.Já se s malým potkala asi za 5hodin po zákroku na JIPce a jen jsem si řekla,tak toto je ono:))
ALe díky za odpovědi,jsem si myslela,že jsem fakt divná:)I když mám vcelku hodné mimi od narození,tak je to prostě záhul,ale to znáte!:)

První porod hnus,sice ne CS,ale mimčo mi hned nedali.Asi až po dvou h.Milovala jsem ho od prvního okamžiku moc,bylo to první dítko.Druhé dítko supr porod,hned mi ho dali na bříško a ten okamžik se mi hluboko zaryl do srdce.Jenomže po příchodu domů s porodky to začalo.řev a řev a řev.láska ustoupila totální vyčerpanosti,bezmocnosti ale i zlosti.Po necelých dvou měsicích to ustoupila a já konečně měla „čas“ tu mateřskou lásku pustit ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
26.4.11 20:22

já teda rodila 2× sejcí a prvního syna jsme viděla 3 den a druhého taky 3 den ale toho sjem si mohla pochovat až 7 den :-? a hned jsem byla na ně napojená, je ale fakt že u menšího to bylo o hodně jiné. byl to akutní císař a i mě přemlouvali at s enecham uspat celá, protože samo nevěděli jak na tom malej bude, ejstli vůbec bude živej :-( takže mě stačilo jen ho slyšet plakat a byla jsem štastná a manžel do ted tvrdí že jsme na sebe byli napojený už v těhu a prý ta podoba je neuvěřitelná a do ted ho furt omlouvam že měl těžký start :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
26.4.11 20:47

Vůbec nejsi divná, u někoho to „naskočí“ hned, u někoho později, u někoho o dost později. Vím, o čem mluvím. Taky jsem si prošla poporodní depresí, jak už tu nějaká mamina psala, dodnes beru léky, malému bude 8 měsíců, a už je to paráda.
P.S. Taky jsem rodila císařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
27.4.11 12:31
peggy.sl píše:
Já mám za sebou dva porody klasické a jeden CS. Láska k dětem je stejná. Já spíš mám občas stihomam, jestli mám ráda obě dvojčata stejně…nebo jestli se jedné nevěnuji víc než druhé… :mrgreen:

tak tohle mívám taky dokonce kontroluju jestli když jim něco dělím tak nemá jeden víc ne druhý.já nemám srovnání s klasickým porodem ale děti jsem milovala od narození .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.11 12:37

Taky jsem rodila císařem, bylo to příšerné, po 12 hodinách „normálního“ porodu malý přestal dýchat, okamžitě akutní císař, v celkové narkóze, protože jsem ani neměla epidurál… Ale milovala jsem ho hned od začátku, myslím, že právě proto, že jsem si při porodu prožila o něj tak příííííšerný strach…
Jinak většina mých známých a kamarádek naopak říká, že ty první okamžiky byly spíš ve stylu „tak to je ono, jo? tak fajn, můžu teď chvíli spát?“ :). I tady jsem to v mnoha diskuzích četla, takže neboj, jsi úplně normální :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure