Jak na holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23505
18.10.08 20:21
malika píše:
Nevím, co je na tom špatné, že by chtěla holčičku, taky bych druhý chtěla kluka :) A taky pořád řeším, jak na to…
Přeci nikdo neříká, že když bude mít kluka, že ho hodí ze skály :D Jen si přeje mít dceru, a docela to chápu. Je to úžásný :)
Přišla do jiného stavu přirozenou cestou a neví, co umělé oplodnění obnáší, ani já to nevím… protože jsem to nikdy neřešila. Takže si myslím, kdyby jí to někdo barvitě vylíčil, tak by si to rozmyslela. Ale nemusíte se hned na ní tak sypat…!Mám knížku a tam píšou, jsou to takový babský pověry, že když se po styku dělá výplach octovou vodou, tak je větší pravděpodobnost holky a když slanou vodou, tak je větší pravděpodobnost kluka. Doufám, že to není naopak :? , protože tu knížku mám na chatě, tak se nemůžu podívat. I když mi to příjde šílený, ocet je kyselina octová, takže nevím nevím, pak tam píšou něco o jídle, myslím větší konzumace masa - kluk a větší konzumace mléčných výrobků - holka. Ale to už si přesně nevybavuju.
Budeš to muset risknout a uvidíš… :D

Dobře, ale je přece dost rozdíl zkoušet různý varianty babskejch rad a nebo jít do CARU a snažit se cíleně o holčičku, zatímco davy jiných se tam snaží za takřka každou cenu o úspěšný početí :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
18.10.08 20:22

No jo, Maliko, když napíše, že je ochotna podstoupit vše, tak si o to docela říká - nejen od těch, co se klepaly či klepou o každý folikul a každé embryo, ale i od těch, které by sice třeba možná rády chlapečka a aby neměl plachťáky po strýci Bedřichovi, ale priority mají úplně jinde.

Anonymní - pokud chceš na tutovku holčičku, zkus pěstounskou péči - nebo adopci na dálku - tam si vybereš dcérenku dokonce podle fotky :idea: . Jinak viz. zmiňované babské rady, čínský mudrc apod. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
18.10.08 20:27
fragola píše:
popř.polohy při sexu

Ehm? To mě i zajímá :lol: .

Souhlasím s výše uvedeným, ačkoli se přiznám, že jsem netolerantní bestie a i s tím chtěním mám trošku problém. Dost na tom, že jsem drzá a chci dítě, které bude zdravé. Ale být ochotna podstupovat takovým způsobem finančně i zdravotně náročnou proceduru… uf uf.

Maxiku - odstávající uši náhodou jsou mooooc roztomilé :-) :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
18.10.08 20:34
Len-til-kah píše:
Maxiku - odstávající uši náhodou jsou mooooc roztomilé :-) :lol: .

Jistě, že jsou :wink: . Pan Maxikovy vlastní jeden elegantní pár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
18.10.08 20:38

Len-til-kah, někde jsem četla, že když je žena při sexu nahoře, je větší šance na zpolození chlapečka, když je žena na zádech, tak je šance na holčičku. Jo a větší šance na klučíka je, když jí žena banány… Hehe, jsem se na banány ani nepodívala a mám chlapíky 3 :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
18.10.08 20:41

Ještě je tu možnost mít hodně dětí - nějaké z nich snad bude holčička :wink: I když četla jsem o ženě, co má 8 dětí a prvních 5 byli kluci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
18.10.08 20:43

Takový dotazy bych brala s rezervou 8) Myslím si, že absolutně netuší, co to obnáží. A hlavně si myslím, že by s ní vyběhli :) Přeci nemůže někam přijít a říct, jsem zdravá, chci dceru, tak to udělejte, myslím, že je to stejně nezákonné jako klonování lidí. Prostě tohle jsou věci, které nebudou nikdy povoleny, aby kvůli takovým věcem vymřelo lidstvo. Všichni pak budou chtít syny, aby chlap byl spokojenej a holky budou jen takový bonusek :)
Ale ta adopce je dobrej nápad. Nebo to zkoušet dál, třeba se jednou podaří :)
Jinak ty polohy mě zajímají, šup sem s nima :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
18.10.08 20:46
maxik píše:
Jistě, že jsou :wink: . Pan Maxikovy vlastní jeden elegantní pár.

Jo tááák. A má je po strýci Bedřichovi. Už jsem doma :D .

fragolo - kdybych byla hodně rozežraná, chtěla bych třetího kluka - takže si píšu „býti nahoře“ (škoda, jsem shniloň) a prosím pěkně, ty banány jíst kdy? Snad ne při „tom“ 8O ??? (To snad radši tu holku :twisted: .)

deimosko - já četla Klapzubovu jedenáctku 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
18.10.08 20:50

Len-til-kah, tak „při tom“ jíst banány už je asi trochu pozdě :lol:, ale až tak přesný rozpis jsem nenašla :o A jestli tě to uklidní, ty polohy asi moc nefungují, teda aspoň u nás :lol: Ale upřímně, chystáme se na další mimčo a je mi to opravdu šumák, co to bude 8) M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
18.10.08 21:01

.. prosím pěkně, ty banány jíst kdy? Snad ne při „tom“ 8O ??? (To snad radši tu holku :twisted: .)

Náhodou to může být velmi velmi zajímavé :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
18.10.08 21:26

Ahoj holky, tak jsem se ještě před spaním zasmála… Co to tady ta Anonymní řeší… Hi hi. Já chtěla chlapečka… Jo a jeli jsme podle nějakýho programu… Jmenoval se 4Women nebo tak nějak… :D :D :D A teď mám úúúúžasnou holčičku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
18.10.08 21:34

Ale jo Maliko, na přání není nic, ale přečti si ten dotaz znovu. Mě osobně to přijde prostě dost ujetý. Babské rady samozřejmě vyzkoušet může, ale tím to tak končí. Přemýšlet o umělém oplodnění jako o možnosti, jak ovlivnit pohlaví dítěte jen protože si to přeju, to prostě není dobrá cesta. Umělé oplodnění je tu proto, aby umožnilo otěhotnět párům, které nemohou mít děti přirozenou cestou z různých zdravotních důvodů…není to pomůcka k výběru pohlaví dítěte. Mě se takovéto přemýšlení nelíbí, to je vše, můj názor, který si pod svým nickem ráda vyjádřím, nestydím se za něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
18.10.08 21:39

Trošku pokory by to asi chtělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
18.10.08 21:58

No já uznávám jsem asi trošku zaujatá, ale bohužel vím, že tu a tam do CARU příjde mamina, která nemá problém s otěhotněním přirozenou cestou a chce buď nějaký super extra dítě nebo výběr pohlaví nebo jiný speciální podmínky a hrozně se diví, že to nejde. Takže ano, odstátý uši taky nejsou můj cíl, ale zase bych kvůli tomu nešla na umělý :lol:

Jo a ty polohy a stravu jsem taky slyšela, ale pravděpodobnost úspěchu fakt neznám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
18.10.08 22:21

Nechci rejpat, ale výběr pohlaví je na chlapovi, takže neměl by baštit ty banány budoucí otec? :lol: A pokud jde o chlapa, tak „při tom“ to je opravdu pozdě :D Chce to aspoň 3 měsíce předem, takže hurá vykoupit banány do supermarketu
Obchodní zástupce Chikity :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital