Jak na hustší obočí?

50
9.4.16 19:08

Jak na hustší obočí?

Zdravím. Své obočí jsem si nedávno vytrhala do katastrofálních pidislimáčků a normálně se i stydím vylézt ven. Už týden netrhám a vyrašil mi asi tak jeden chloupek i s používáním ricinového oleje. Tudíž olejíček na mě moc nezafungoval.
Ptám se vás, nemáte nějaký tip, po čem by obočí rostlo rychleji, nejlépe se i zahustilo? :nevim: Jak dlouho přibližně trvá, než obočí doroste? Prosím o pomoc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46669
9.4.16 19:11

Určitě nestačí týden netrhat a ricinový olej taky nezabere hned. Pokud sis ho zpizdila jen jednou, je ještě docela šance, že kompletně zaroste. Doporučuji na to vůbec nesahat a třeba za dva měsíce navštívit kosmetičku, která to odborně upraví :D

Prozatím můžeš lehce dokreslovat očními stíny v barvě vlasů. Nebo existují speciální stíny na obočí. Abys vypadala jako člověk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.4.16 19:13
@KPKristy píše:
Určitě nestačí týden netrhat a ricinový olej taky nezabere hned. Pokud sis ho zpizdila jen jednou, je ještě docela šance, že kompletně zaroste. Doporučuji na to vůbec nesahat a třeba za dva měsíce navštívit kosmetičku, která to odborně upraví :DProzatím můžeš lehce dokreslovat očními stíny v barvě vlasů. Nebo existují speciální stíny na obočí. Abys vypadala jako člověk ;)

speciální stíny na obočí i s aplikátorem má Sephora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.4.16 19:14
@Burj Chalifa píše:
speciální stíny na obočí i s aplikátorem má Sephora

Už je má kdekdo, dají se sehnat i v obyčejné DM. A bude to rozhodně lepší, než tužka nebo plešaté obko 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
9.4.16 19:14

Vydrž par týdnů, pokud sis ho takhle vytrhala jen jednou, tak ještě doroste, hlavně to opravdu teď nech být, popřípadě dokresli stíny nebo tužkou na obočí a propriste si zajdi ke kosmeticce, ona ti ho upraví podle obličeje, stojí to do 100,– ;-)

Příspěvek upraven 09.04.16 v 19:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
9.4.16 19:15

No chystám se na vláskové tetování obočí, nemám zkušenost, ty co máte, jste spokojeny? Nějaký salon, třeba v Brně, poraďte. Já obočí domalovávám, mám je světlé, takže jedině rada pro tebe - domalovat a čekat. Myslím, že měsíc to dá, než to doroste, tak alespoň pro mě, když jdu na trhání a barvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
9.4.16 19:15

Já mám na obočí tužku..
ALe ne měkkou a doplňuji jenom chybějící obočí.. Já mám obočí normální nebo jak to napsat, ale jednom mám o malinko hustější jak druhé..
Pokud máš tužku ostrou a tvrdou a dělaš jakoby kratké čárky, tak to nikdo nepozná..
Nebo tada když jsem aspoň okolí řeknla, že si jedno dobarvuju tak na mě hledělo, že to neni poznat.. ani manžel :mrgreen:
jenom chci říct, že určitě ne kreslit obočí jakože vzít tužku a táhnout..
Jednoujsem viděla, takt černou a prostě pani jela a dokonce ji to házelo na slunci odstín jakoby do fialova 8o

Příspěvek upraven 09.04.16 v 19:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
9.4.16 19:16
@jenika1 píše:
No chystám se na vláskové tetování obočí, nemám zkušenost, ty co máte, jste spokojeny? Nějaký salon, třeba v Brně, poraďte. Já obočí domalovávám, mám je světlé, takže jedině rada pro tebe - domalovat a čekat. Myslím, že měsíc to dá, než to doroste, tak alespoň pro mě, když jdu na trhání a barvu.

Taky jdu, v květnu, nemužu se dočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.4.16 19:18
@Janasas píše:
Já mám na obočí tužku..
ALew ne měkkou a doplňuji jenom chybějící obočí.. Já mám obočí normální nebo jak to napsat, ale jednom mám o malinko hustější jak druhé..
Pokud máš tužku ostrou a tvrdou a dělaš jakoby kratké čárky, tak to nikdo nepozná..
Nebo tada když jsem aspoň okolí řeknla, že si jedno dobarvuju tak na mě hledělo, že to neni poznat.. ani manžel :mrgreen:
jneom chci říct, že určitě ne kreslit obočí jakože vzít tužku a táhnout..
Jednoujsem viděla, takt černou a prostě pani jela a dokonce ji to házelo na lsunci odstín jakoby do fialova 8oPříspěvek upraven 09.04.16 v 19:16

I to se ale musí umět, musíš mít na to cit. Někdo si nedokreslí obočí, aby vypadalo přirozeně, kdybys ho zabila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
9.4.16 19:19

Mně je úplně špatně při představě, že se kouknu do zrcadla a pod mym obočí ty chlupy budou vypadat jak plíseň:DD To trhání bylo jako zlozvyk, uvidím jestli to vydržím, mám z toho strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
9.4.16 19:20

@KPKristy já si myslím, že by to zvládl každý, jenom záleží jakou tužku má- to hodně udělá..
Já měla dlouho ty drahé tužky a fakt to bylo poznat.. Někde na netu jsem viděla video jak se to má kreslit- jakože prodloužené tečky a hustě vedle sebe ne linky, ale i tak to bylo vidět.. Pak jsme si koupila jednou levnou obyčejsnou tužku v drogerce, která pomalu nepíše a vypadá to fakt přirozeně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.4.16 19:21
@peta.smeta píše:
Mně je úplně špatně při představě, že se kouknu do zrcadla a pod mym obočí ty chlupy budou vypadat jak plíseň:DD To trhání bylo jako zlozvyk, uvidím jestli to vydržím, mám z toho strach.

A prosím tě, co tě vedlo k takovému činu? :mrgreen:

Já jsem za svou praxi viděla x takhle pohnojených obočí, ale ty holky si bohužel myslely, že to je krásné. Když zjistily, že to je hnusné, bylo už pozdě, protože to takhle škubaly roky, a pak to už nedoroste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.4.16 19:22
@Janasas píše:
@KPKristy já si myslím, že by to zvládl každý, jenom záleží jakou tužku má- to hodně udělá..
Já měla dlouho ty drahé tužky a fakt to bylo poznat.. Někde na netu jsem viděla video jak se to má kreslit- jakože prodloužené tečky a hustě vedle sebe ne linky, ale i tak to bylo vidět.. Pak jsme si koupila jednou levnou obyčejsnou tužku v drogerce, která pomalu nepíše a vypadá to fakt přirozeně…

S těmi stíny je to určitě jednodušší pro méně zručnější ženské nebo začátečnice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
9.4.16 19:25

@KPKristy to nevím, já jsme nezkoušela, já totiš mám mastnou pleť- nebo brzo se mi udělá mastná plet a bála bych se, že se mi to rozmázne, když bych třeba rukou nějak zavadila o obočí..
jako přez zimu a tak ne, ale v létě to bych se bála..
Ale ani salon neni stopro.. Kamarádka takto jednou přišla a děs teda.. Celou dobu byla zvyklá jakoby na světlounko hnědou až blond a ona ji najendou dala jakože světle hnědou baru, ale na slunci ji to házelo zrz, fakt ji to neslušelo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.4.16 19:32

@Janasas, blondýnám často čistě hnědá barva háže do zrz. Já vždy i pro blondýnky míchala hnědou s kapkou černé a nechávala jsem působit kratší dobu. Pak to do zrz neházelo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí