Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím. Své obočí jsem si nedávno vytrhala do katastrofálních pidislimáčků a normálně se i stydím vylézt ven. Už týden netrhám a vyrašil mi asi tak jeden chloupek i s používáním ricinového oleje. Tudíž olejíček na mě moc nezafungoval.
Ptám se vás, nemáte nějaký tip, po čem by obočí rostlo rychleji, nejlépe se i zahustilo?
Jak dlouho přibližně trvá, než obočí doroste? Prosím o pomoc ![]()
Určitě nestačí týden netrhat a ricinový olej taky nezabere hned. Pokud sis ho zpizdila jen jednou, je ještě docela šance, že kompletně zaroste. Doporučuji na to vůbec nesahat a třeba za dva měsíce navštívit kosmetičku, která to odborně upraví ![]()
Prozatím můžeš lehce dokreslovat očními stíny v barvě vlasů. Nebo existují speciální stíny na obočí. Abys vypadala jako člověk ![]()
@KPKristy píše:
Určitě nestačí týden netrhat a ricinový olej taky nezabere hned. Pokud sis ho zpizdila jen jednou, je ještě docela šance, že kompletně zaroste. Doporučuji na to vůbec nesahat a třeba za dva měsíce navštívit kosmetičku, která to odborně upravíProzatím můžeš lehce dokreslovat očními stíny v barvě vlasů. Nebo existují speciální stíny na obočí. Abys vypadala jako člověk
speciální stíny na obočí i s aplikátorem má Sephora
@Burj Chalifa píše:
speciální stíny na obočí i s aplikátorem má Sephora
Už je má kdekdo, dají se sehnat i v obyčejné DM. A bude to rozhodně lepší, než tužka nebo plešaté obko ![]()
Vydrž par týdnů, pokud sis ho takhle vytrhala jen jednou, tak ještě doroste, hlavně to opravdu teď nech být, popřípadě dokresli stíny nebo tužkou na obočí a propriste si zajdi ke kosmeticce, ona ti ho upraví podle obličeje, stojí to do 100,– ![]()
Příspěvek upraven 09.04.16 v 19:16
No chystám se na vláskové tetování obočí, nemám zkušenost, ty co máte, jste spokojeny? Nějaký salon, třeba v Brně, poraďte. Já obočí domalovávám, mám je světlé, takže jedině rada pro tebe - domalovat a čekat. Myslím, že měsíc to dá, než to doroste, tak alespoň pro mě, když jdu na trhání a barvu.
Já mám na obočí tužku..
ALe ne měkkou a doplňuji jenom chybějící obočí.. Já mám obočí normální nebo jak to napsat, ale jednom mám o malinko hustější jak druhé..
Pokud máš tužku ostrou a tvrdou a dělaš jakoby kratké čárky, tak to nikdo nepozná..
Nebo tada když jsem aspoň okolí řeknla, že si jedno dobarvuju tak na mě hledělo, že to neni poznat.. ani manžel ![]()
jenom chci říct, že určitě ne kreslit obočí jakože vzít tužku a táhnout..
Jednoujsem viděla, takt černou a prostě pani jela a dokonce ji to házelo na slunci odstín jakoby do fialova ![]()
Příspěvek upraven 09.04.16 v 19:18
@jenika1 píše:
No chystám se na vláskové tetování obočí, nemám zkušenost, ty co máte, jste spokojeny? Nějaký salon, třeba v Brně, poraďte. Já obočí domalovávám, mám je světlé, takže jedině rada pro tebe - domalovat a čekat. Myslím, že měsíc to dá, než to doroste, tak alespoň pro mě, když jdu na trhání a barvu.
Taky jdu, v květnu, nemužu se dočkat.
@Janasas píše:
Já mám na obočí tužku..
ALew ne měkkou a doplňuji jenom chybějící obočí.. Já mám obočí normální nebo jak to napsat, ale jednom mám o malinko hustější jak druhé..
Pokud máš tužku ostrou a tvrdou a dělaš jakoby kratké čárky, tak to nikdo nepozná..
Nebo tada když jsem aspoň okolí řeknla, že si jedno dobarvuju tak na mě hledělo, že to neni poznat.. ani manžel
jneom chci říct, že určitě ne kreslit obočí jakože vzít tužku a táhnout..
Jednoujsem viděla, takt černou a prostě pani jela a dokonce ji to házelo na lsunci odstín jakoby do fialovaPříspěvek upraven 09.04.16 v 19:16
I to se ale musí umět, musíš mít na to cit. Někdo si nedokreslí obočí, aby vypadalo přirozeně, kdybys ho zabila ![]()
Mně je úplně špatně při představě, že se kouknu do zrcadla a pod mym obočí ty chlupy budou vypadat jak plíseň:DD To trhání bylo jako zlozvyk, uvidím jestli to vydržím, mám z toho strach.
@KPKristy já si myslím, že by to zvládl každý, jenom záleží jakou tužku má- to hodně udělá..
Já měla dlouho ty drahé tužky a fakt to bylo poznat.. Někde na netu jsem viděla video jak se to má kreslit- jakože prodloužené tečky a hustě vedle sebe ne linky, ale i tak to bylo vidět.. Pak jsme si koupila jednou levnou obyčejsnou tužku v drogerce, která pomalu nepíše a vypadá to fakt přirozeně…
@peta.smeta píše:
Mně je úplně špatně při představě, že se kouknu do zrcadla a pod mym obočí ty chlupy budou vypadat jak plíseň:DD To trhání bylo jako zlozvyk, uvidím jestli to vydržím, mám z toho strach.
A prosím tě, co tě vedlo k takovému činu? ![]()
Já jsem za svou praxi viděla x takhle pohnojených obočí, ale ty holky si bohužel myslely, že to je krásné. Když zjistily, že to je hnusné, bylo už pozdě, protože to takhle škubaly roky, a pak to už nedoroste…
@Janasas píše:
@KPKristy já si myslím, že by to zvládl každý, jenom záleží jakou tužku má- to hodně udělá..
Já měla dlouho ty drahé tužky a fakt to bylo poznat.. Někde na netu jsem viděla video jak se to má kreslit- jakože prodloužené tečky a hustě vedle sebe ne linky, ale i tak to bylo vidět.. Pak jsme si koupila jednou levnou obyčejsnou tužku v drogerce, která pomalu nepíše a vypadá to fakt přirozeně…
S těmi stíny je to určitě jednodušší pro méně zručnější ženské nebo začátečnice..
@KPKristy to nevím, já jsme nezkoušela, já totiš mám mastnou pleť- nebo brzo se mi udělá mastná plet a bála bych se, že se mi to rozmázne, když bych třeba rukou nějak zavadila o obočí..
jako přez zimu a tak ne, ale v létě to bych se bála..
Ale ani salon neni stopro.. Kamarádka takto jednou přišla a děs teda.. Celou dobu byla zvyklá jakoby na světlounko hnědou až blond a ona ji najendou dala jakože světle hnědou baru, ale na slunci ji to házelo zrz, fakt ji to neslušelo..
@Janasas, blondýnám často čistě hnědá barva háže do zrz. Já vždy i pro blondýnky míchala hnědou s kapkou černé a nechávala jsem působit kratší dobu. Pak to do zrz neházelo ![]()