Jak na hysterku?

743
14.4.12 19:59

Jak na hysterku?

Ahoj holky.. musím se vypsat a snad mi i poradíte.. už jsem z toho zoufalá :?

Bydlíme v domku, já, přítel, naše dcera a přítelova maminka, která má u nás v domě svůj byt.
Přítelův bratr pracuje v Praze, ale na víkendy jezdí k mamince domů, protože u nás ve městě bydlí jeho přítelkyně, tak aby mohli být spolu. Vždy v pátek večer se tedy „nastěhuje“ k nám i s mojí potenciální švagrovou. Já mám společnost ráda, čím víc je nás v domě, tím líp :) takže v tomhle bych neviděla nejmenší problém.. Ovšem on to problém je.. Švagrová je dle mého názoru psychicky nemocná hysterka. Přijde k nám do domu, nezdraví, nebaví se s nikým kromě přítelova bratra. Tchýni zabere celý její byt - od kuchyně, přes koupelnu až po obývák. Tchýně se jí bojí, o víkendu chodí raději k nám na záchod, používá naši koupelnu, jí s námi v kuchyni. Švagrová bydlí přes týden na kolejích, takže o víkendu si u tchýně vypere, navaří.. Neptá se, jestli může, chová se tam jako doma.. Přítelův bratr je do ní totální blázen, jsou spolu už čtyři roky, on ji hrozně miluje. Ona si z něj udělala totálního otroka. V jednom kuse na něj řve, má úplně hysterický záchvaty. Třeba dneska chtěla jet nakupovat, ale my jsme zaparkovali za jejich autem a tak nemohla tím jejich vyjet. Místo toho, aby přišla říct, ať jí s autem uhneme, tak začala na přítelova bratra hysterický řvát, přímo na ulici. Slyšet jí bylo i přes zavřený okna, doslova ječela, házela věcma a napadala přítelova bratra.
Tohle je tu každý víkend, vždy se najde něco, co jí nevyhovuje.
Já už jsem z toho zoufalá, tchýně je nastěhovaná u nás, v jednom kuse brečí. Je u nás nervózní atmosféra a to já fakt nesnesu. Já jsem s švagrovou několikrát chtěla mluvit, ale když vejdu do místnosti, tak ona mě absolutně nevnímá, nebaví se se mnou a když se jí i přes to snažím něco vytknout, tak mlčí a pak jde za přítelovým bratrem a seřve ho jak psa. Já ho mám ráda, ráda bych mu pomohla.. Ale fakt nevím jak..
Poradíte někdo? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8566
14.4.12 20:06

Uff, v první řadě by měla zakročit tchýně a jasně jí říct, že je u ní na návštěvě aby se podle toho chovala. To teda koukám, že se tchýně uklidí k Vám a přenechá byt se vším všudy nějaké mladé náně.. 8o Normálně bych se domluvila s tchýní, že příští víkend přijdete do jejího bytu na oběd - tchýně celé dopoledne vaří v kuchyni a pak se tam nakvartýrujete ještě vy, slečinku nepustit - promiň čekám návštěvu, takže se mi tu nemotej - podobným stylem bych se s ní bavila furt.. Uvidíte jak na nátlak zareaguje no, každopádně se jí nevyhýbat, nenechávat jí byt.. prostě jí schladit, dát jí najevo kdo je v domě pánem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
14.4.12 20:08

když to nevadí jemu asi s tím těžko něco uděláš :nevim: pořádek by s ní měl udělat v první řadě on, abys pak nebyla za nejhorší ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
14.4.12 20:09

Tchýně je prostě hrozně hodná, navíc takovej ten neprůbojnej typ. Bojí se jí a tak jí jde raději z cesty.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
14.4.12 20:10
@lukresia píše:
když to nevadí jemu asi s tím těžko něco uděláš :nevim: pořádek by s ní měl udělat v první řadě on, abys pak nebyla za nejhorší ty…

Tak zase do jejich vztahu bych se vůbec nemotala.. to je jejich věc, když mu to vyhovuje žít s hysterkou, je to jeho boj.. spíš bych řešila to, že je tchýně nešťastná, že se jí nasáčkuje každý víkend do byt - toto razantně řešit a utnout to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
14.4.12 20:11
@Dorka_X píše:
Tchýně je prostě hrozně hodná, navíc takovej ten neprůbojnej typ. Bojí se jí a tak jí jde raději z cesty.. :zed:

No tak v tom případě asi bohužel.. Musí si dupnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
14.4.12 20:15

já jí neradím at se do nich montuje, já bych se nemontovala do ničeho, tchyně je dospělá a měla by to vyřešit sama, popř, její syn, ale určitě ne zakladatelka, je to jen můj názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
14.4.12 20:18

Holky, je to prostě asi neřešitelný..
Neexistuje nějakej trik na to, jak uklidnit hysterku? Kolikrát si říkám, že na ní vyleju kýbl ledový vody :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
14.4.12 20:19

@Dorka_X :mrgreen: jj nejlíp postříkat hadicí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
14.4.12 20:22

normálně pořádně profackovat! bože… :roll: chudák švagr

• Citovat
  • Upravit
27009
14.4.12 20:28

Volila bych ten kýbl nebo profackovat když si jí neumí srovnat on a tchýnka je neprůbojná :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
14.4.12 20:30

Jo to je fakt,ta by potřebovala schladit :lol:

• Citovat
  • Upravit
743
14.4.12 20:34

OK, příště jdu do toho :lol: protože terorizovat celou rodinu mi fakt dál nebude :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
14.4.12 20:37

Jí zchladit a šváru proplesknout… :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.4.12 20:39

Já bych jí taky jednu flákla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová