Problém se sousedy - hlučné děti

474
12.4.12 09:04

Problém se sousedy hlučné děti

Ahoj chtěla bych znát Váš názor, bydlíme v paneláku a máme 2,5 letou holčičku, nad námi bydlí sousedi, kteří mají 4 letou holku a 1,5 letého kluka. Jsme z nich už docela zoufalí, protože dělají nadměrný hluk nebo mají všude plovoučku a bez koberců a budí nám naši malou, nejhorší je to po obědě, když jde spát. To lítají kostky o zeď a o podlahu atd. Brekot neřeším, to beru děti prostě brečí. Jsem si vědoma, že asi taky někdy děláme rachot, ale snažím se malou usměrňovat a vysvětlovat, že bydlíme v paneláku. Co by jste dělali Vy, šli by jste za nima? Přijde mi, že oni jim nic neřeknou a podotýkám, že to jsou extra uřvané a hlučné děti, v porovnání s ostatníma co znám, když jdou ven, tak to ví celý dům. Kdyby mi malou nebudili, tak bych to neřešila, ale jsou to opravdu rány, že se nám klepou skleničky :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
12.4.12 09:07

No, já bych za nima zašla, záleží jaké máte vztahy.Ale osobně to mám to samé tady a ještě jsem za nima nebyla a to tu bydlíme už 4 měsíce :zed:
Já neřeším hluk přes den, i když mě vytáčí, že ječí v půl sedmé ráno na chodbě u našich dveří a všechny nás vzbudí.
Ale chodí spát až kolem 23hod a to tam je kravál, řev, jezdí na odrážedlech,mlátí hračkama o podlahu, honí se, pere pračka :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
29730
12.4.12 09:07

Hm, taky mame extra urvany a hlucny deti a ver mi, ze s tim nenadelas nic. Kvuli sousedum je mi to dost blby, ale co chces delat? Takhle maly deti si budou vysvetlovani pamatovat dve minuty… Oni z toho vyrostou, vy budete mit dalsi dite a pak uvidis sama :mrgreen:
Da se udelat jedina vec, ze si poridi koberce, ale to jim dost tezko naridis. My ted nastesti bydlime v prizemi a jsem stastna, neverila bys, co za rany dokazou vytvorit :zed:

Mmch. dost tezko muzes srovnavat s ostatnima, ti nad vama nebydli. Treba jsou doma hlucny uplne stejne, moje deti jsou venku a s kamaradama uplne normalni ;) Ale doma je doma, to je rachot…

Příspěvek upraven 12.04.12 v 09:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
12.4.12 09:09

No tak dělají také, chodíš spát až v 22 hod., naše malá v 20 hod. Asi už to nevydržím a zajdu tam, třeba si to ani neuvědomují a nebo to nechávaj až jim něco řeknem, díky za názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.4.12 09:10

Tak nocni klid by dodrzovat meli, to za nima zajdi. Ale pres den s tim nic nenadelas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anetiik
12.4.12 09:11

My máme podobné sousedy na patře. Neustále pouštějí nahlas hudbu i v 1 v noci :pocitac: , dělají hluk a strašně smrdí :poblion:

• Citovat
  • Upravit
29730
12.4.12 09:11

Jo tak ted koukam sem: http://www.mp-olomouc.cz/…_%28cesky%29?…
Nocni klid je od 22h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
12.4.12 09:12

Já je nechci zbytečně prudit, ale dost nás to už omezuje, halvně malá se pořád budí a je pak mrzutá a necvyspalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená karin
12.4.12 09:12
@papopy píše:
Ahoj chtěla bych znát Váš názor, bydlíme v paneláku a máme 2,5 letou holčičku, nad námi bydlí sousedi, kteří mají 4 letou holku a 1,5 letého kluka. Jsme z nich už docela zoufalí, protože dělají nadměrný hluk nebo mají všude plovoučku a bez koberců a budí nám naši malou, nejhorší je to po obědě, když jde spát. To lítají kostky o zeď a o podlahu atd. Brekot neřeším, to beru děti prostě brečí. Jsem si vědoma, že asi taky někdy děláme rachot, ale snažím se malou usměrňovat a vysvětlovat, že bydlíme v paneláku. Co by jste dělali Vy, šli by jste za nima? Přijde mi, že oni jim nic neřeknou a podotýkám, že to jsou extra uřvané a hlučné děti, v porovnání s ostatníma co znám, když jdou ven, tak to ví celý dům. Kdyby mi malou nebudili, tak bych to neřešila, ale jsou to opravdu rány, že se nám klepou skleničky :evil:

Jak já jsem šťastná, že bydlíme v domku, páč naše dcery jsou taky hodné hlučné (5 let a 20 měsíců) a jsem si jistá,že by sousedé sepsali petici, abychom se odstěhovali. ;) Starší dcera má velmi výraznáý hlas, moje máma říká, že je upištěná, jak jsem bývala já v dětství a sousedi mě za to nesnášeli. Víš, právě proto vím, že některé děti jsou víc hlučné a rodiče s tím opravdu nic nenadělají. Já starší říkám, když k nám přijde návštěva s dětmi, aby nekřičela, nepištěla, neřvala, ale ona je 5 minut ticho a pak zase znovu. Je prostě už taková a bít ji za to nechci. Moje máma mě dávala hodně na zadek kvůli tomu, protože sousedi si dost stěžovali (bydleli jsme v paneláku) a stejně to nepomohlo. Toto je prostě ta nevýhoda bydlení v paneláku. Vy máte pouze jedno dítě, ale počkej, až budou další děti, to si třeba sousedi pod vámi budou na vás stěžovat. Jako, jít za nimi můžeš, ale já si myslím, že pak ti to oni vráti, až budete mít další děti a budou taky hlučné. Nikdy ,neříkej nikdy ;)

• Citovat
  • Upravit
29730
12.4.12 09:14
@papopy píše:
Já je nechci zbytečně prudit, ale dost nás to už omezuje, halvně malá se pořád budí a je pak mrzutá a necvyspalá.

A je to slyset po celym byte? Znamy museli kvuli sousedum predelat byt, detsky pokoj premistili jinam, kde byl klid. Ne vzdycky to jde, to je jasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
12.4.12 09:15

@papopy bohužel dát si koberce je asi nedonutíš, ale normálně bych za nimi šla slušně je požádala, vysvětlila…

Já se obávám, že my jsme taky hluční, taky asi ví celej barák, že jdeme ven, a to ani nijak výrazně neřveme… Děti usměrnuju, ale stejně, je to težký v paneláku

• Citovat
  • Upravit
1626
12.4.12 09:20

Když píšeš, že neřešíš pláč, že prostě každé dítě brečí… Tak se holt asi budeš muset smířit s tím, že každé dítě si taky hraje a že bohužel ne každé malé dítě si hraje potichu :mrgreen: Vim, že to musí být nepříjemný, ale za sousedy bych extra nešla. Jedině snad, když dělají brajgl na chodbě, tak vylézt a vyplašeně říct rodičům ‚Ježiš, já se lekla, že se někomu něco stalo, že je tady takovej humbuk, až nám to vzbudilo malou.‘ Třeba rodiče pochopí, že by dětičky mohli usměrnit :nevim:
Beru to podle sebe… Taky bydlíme v paneláku a když si naše roční začne ‚hrát‘ v kuchyni s nádobím, nebo když chytne v chodbě hysterák, že ještě nechce domů, musí být sousedi taky nadšení a čekám, kdy kdo přijde, ale naštěstí máme asi chápavý sousedy, kteří, ač nadšení, vědí, že děti jsou děti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.4.12 09:22
Tak jí po obědě vezmi na spinkání do kočárku ven, jiná rada asi není. Oni ani nemusí být až tak hluční, aniž bych se jich chtěla zastávat, možná blbě odhlučněná podlaha a panelák. Ale to si nevybereš, stěhovali jsme se kvůli tomu do domku a náš soused, každý den řeže cirlulárkou, podotýkám, že má zahardu jak kráva a když se narodila malá, přesunul si ji na starnu pod pokojík a začně řezat, ač je v důchodu, kdykoliv vyvezu kočátek ven nebo v sedm hodin večer. jeho psi napadli naší pětiletou, x-krát jsme prosili, ať je nenechává běhat venku mimo zahradu bez vodítka, až to vygradovalo a já zavolala po tom napadení, nic jí nebylo jen zedřená kolen, a šok, a on dostal velmi tučnou pokutu. A tak vzal cirkulu a přesunul mi ji až těsně k plotu, jež sousedí s námi a třena do půl desáté večer, při lampě 8o řeže. Nakopala bych ho, ale neu dělám s tím nic.
Ale zase jsem postavila o víkendu dětem trampolínu těsně k nim k plotu, vždycky byla ohleduplně úplně na druhém konci včetně bazénu, aby nerušily, tak letos si užijou, protože, jak oni u toho vřískají a stahuje se sem půl vesnice na trampolínu a bazén, jeho manželka už je teď na mrtvici a to jí stačil jeden víken se třemi dětmi na trampolíně. Sousedské vztahy stojí někdy fakt za prd a můžeš být slušná a ohleduplná jak chceš, tejně to nikam nevede.
@papopy píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
12.4.12 09:31

Bohužel to je úděl paneláku, pochybuju, že s tím něco uděláš, holt budeš muset počkat až děti povyrostou :-) vyrostla jsem v paneláku a je to opravdu úplně normální, že slyšíš hluk od sousedů, z jedný strany muzika, z další hádka, potom děti, normálka, s tim si musela počítat když si šla do paneláku… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
12.4.12 09:31

Nase deti jsou taky hlucne spat chodi kolem 10. a nevim co je lepsi,jestli rev v postylkach,nebo jejich pobihani po obyvaku :roll: , nastesti si pani pod nami nestezovala a sousedy mame taky fajn 8) ,jen na jednoho pubertaka obcas zajdu kdyz vyhrava o pulnoci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová