Problém se sousedy - hlučné děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
678
14.2.16 20:33

Já už si kolikrát říkala, že oni snad poslouchají s hrnkem na uchu. Ale tak asi ne no, ale šikanovat se nenechám. A to už jsem holky celkem v klidu, fakt. Už to tak neřeším.
Jsou to vzteklý důchodci. Prudili i lidi co jsme od nich ten byt koupili. Ale to jsem zjistila až nedávno, samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.2.16 20:38

Tak já jsme milá sousedka, milá veselá povaha, koupila bych si švihadlo a párkrát za den bych si udržovala kondičku švihadlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.2.16 20:41
@jakanas píše:
Jako dneska jsem byl seřvat souseda protože půl neděle řezal na pile dřevo.
Nehal toho až po vyhrůžce že zavolám policajty. Nějaký dupající děcko mě nemůže rozházet. Nehledě na to že to dupající a řvoucí je obvykle to moje.

ty máš vemeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
14.2.16 20:41

@terinka4444 Nevím teda koho by kleplo dřív. Jestli mě z toho, že já a cvičení moc dohromady nejde a nebo je z toho, že by jim opadala omítka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.2.16 20:42
@martinka28 píše:
@terinka4444 Nevím teda koho by kleplo dřív. Jestli mě z toho, že já a cvičení moc dohromady nejde a nebo je z toho, že by jim opadala omítka :lol: :lol:

neboj, to bys dala, časem by ses zlepšila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
14.2.16 20:45

@terinka4444 Pravda, dík za nápad, tohle mě teda ještě nenapadlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
14.2.16 20:47
@terinka4444 píše:
ty máš vemeno?

jojo nově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.2.16 20:52
@jakanas píše:
jojo nově.

Jako hezký no :mrgreen: Takový zapamatovatelný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
14.2.16 20:55

Naši známí byly kvůli hluku dítěte popotahováni na policii, podali vysvětlení, policajti si klepali na čelo, klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.2.16 21:08
:mrgreen:

Příspěvek upraven 14.02.16 v 21:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.2.16 21:10
@Burj Chalifa píše:
Hlučné haranty a jejich bezohledné rodiče, kteří terorizování okolí hlukem umožňují tedy dost nesnáším. Ale zase tu máme sbíječku v době večerníčku, použitelná až do 22, oo hod. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
14.2.16 21:25

Nám se začátkem listopadu odstěhovali sousedi a - začal očistec. 3 měsíce rekonstrukce bytu a teď se tam už 2 týdny furt montuje nějaký nábytek a noví sousedi furt něco tahaji, přivrtávají a zatloukají. Nejvíc je to baví po 8 večer. Domovní řád nerespektují. Teď tam zase něco přitloukají. :zed: :zed: :zed:

Ale já se jim pomstím. Za pár týdnů budu rodit!!!  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
14.2.16 21:26
@Burj Chalifa píše:
@Burj Chalifa píše:
Hlučné haranty a jejich bezohledné rodiče, kteří terorizování okolí hlukem umožňují tedy dost nesnáším. Ale zase tu máme sbíječku v době večerníčku, použitelná až do 22, oo hod. :mrgreen:

Tak deti nekdy hlucne byvaji.Tvuj harant ne? ;)

• Citovat
  • Upravit
36504
14.2.16 21:26
@Capelucita píše:
Nám se začátkem listopadu odstěhovali sousedi a - začal očistec. 3 měsíce rekonstrukce bytu a teď se tam už 2 týdny furt montuje nějaký nábytek a noví sousedi furt něco tahaji, přivrtávají a zatloukají. Nejvíc je to baví po 8 večer. Domovní řád nerespektují. Teď tam zase něco přitloukají. :zed: :zed: :zed:Ale já se jim pomstím. Za pár týdnů budu rodit!!! :mrgreen:

no a pak zase oni opráší tu sbíječku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
14.2.16 21:27
@Burj Chalifa píše:
@Burj Chalifa píše:
Hlučné haranty a jejich bezohledné rodiče, kteří terorizování okolí hlukem umožňují tedy dost nesnáším. Ale zase tu máme sbíječku v době večerníčku, použitelná až do 22, oo hod. :mrgreen:
:))))

A co na bezdětné?? Už jsem plánovala pustit vrtačku o víkendu v 6 ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová