Problém se sousedy - hlučné děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
474
12.4.12 09:33

No ale co mám dělat, když mi budí pořád malou, je to fakt na zbláznění. Kvli nim jsme už přesunuli pokojíček, ale stejně to moc nepomohlo. Ve 2,5 letech mi malá už vkočárku nespí a není to řešení :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
12.4.12 09:35

Jinou možnost než panelák bohužel nemáme. Ale stejně si myslím, že by děti mohly trochu okřiknout, když hází kostky o podlahu nebo o zeď ne? My malou taky necháme. Ještě jsem nenapsala, že oni jsou skoro pořád doma, tak jsou děti nevybouřené, my s malou chodíme dopo i odpo ven a když jsem se ptala sousedů pod náma, jestli neděláme moc hluk, tak říkali, že o nás ksoro neví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
12.4.12 09:37
@papopy píše:
Jinou možnost než panelák bohužel nemáme. Ale stejně si myslím, že by děti mohly trochu okřiknout, když hází kostky o podlahu nebo o zeď ne? My malou taky necháme

Ale ty musíš pochopit, že máš pouze jedno dítě. Když jsou dvě, tak prostě nadělají víc hluku, to poznáš, až budeš mít další dítě. Okřiknou je můžou, ale některým dětem to nestačí. Museli by po nich řvát pořád a stejně by to bylo k ničemu. Je to daň za bydlení v paneláku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
12.4.12 09:38

ten hluk byl, i když měli jenom jedno dítě a už to s nima sdílíme přes 2 roky.
A co ybs dělala ty, kdyby ti budili dítě? Měla bys pro to pochopení? Kdyby šlo o mě, tak to neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.4.12 09:42
@papopy píše:
Jinou možnost než panelák bohužel nemáme. Ale stejně si myslím, že by děti mohly trochu okřiknout, když hází kostky o podlahu nebo o zeď ne? My malou taky necháme. Ještě jsem nenapsala, že oni jsou skoro pořád doma, tak jsou děti nevybouřené, my s malou chodíme dopo i odpo ven a když jsem se ptala sousedů pod náma, jestli neděláme moc hluk, tak říkali, že o nás ksoro neví ;)

Treba je okrikavaji…ja nedelam pomalu nic jinyho, ale tudy cesta vetsinou nevede. Je to o nervy jak moje, tak deti. Jedno dite kraval nenadela, ale pridej jeste jedno… :nevim: Fakt radsi nesud, nebo se ti to vrati :lol: Taky muzou byt kazdou chvili nemocny, proto chodi min ven… Ja te chapu, mne samotny je neprijemny, kdyz delaji kraval MOJE deti, ale kdyz by na mne jeste prisli sousedi, asi bych uz zkolabovala.
Nicmene te potesim aspon tim, ze uz ti moc dlouho spat po o nebude. Muj nejmladsi uz nespi od leta, ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.4.12 09:44
@papopy píše:
A co ybs dělala ty, kdyby ti budili dítě? Měla bys pro to pochopení? Kdyby šlo o mě, tak to neřeším.

A nemuze ti spat nekde jinde? Nebo je to slyset po celym byte? Ja bych se snazila to spis pochystat z moji strany, protoze cizi deti nezkrotis… Rict jim to muzes, ale co kdyz proste decka budou hlucny dal? Mozna jim akorat prichystas domaci peklicko od vynervovany matky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.4.12 09:46

Papopy, na nás se nezlob, ani nevíš, jak tě chápu a jak to leze na nervy, vidím sebe cholerika, jak bych běsnila, jen se ti snažíme vysvětlit, že to nemá řešení. Můžeš tam zkusit zajít, ale radím, zkus to nejprve podobrém, ikdyž chápu, jak tě štvou a že by jim nejraději vynadal, zkus třeba koupit dva pytlíky bonbónů a zajít ta,. že chceš poprosit, že malinká spí od tehdy do tehdy, že chápeš, že jsou to děti, ale že malá nemůže spát, tak že jdeš poprosit, jestli by na dvě hodinky nešlo, aby děti dělaly méně hlučné aktivity. zkusit touhle cestou, jak na ně vyrukuješ ostře nebo vyčítavě, věř, že se tomůže klidně zhoršit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
12.4.12 09:46

bohužel po celém bytě, samozřejmě jsme to už řešili nejdřív u nás, odhlučnili jsme zeď, ale nic moc to nepomohlo, prostě mazec to fakt je potřeba zažít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
12.4.12 09:47
@papopy píše:

Budeš se divit, ale měla, protože jednou se to může obrátit a co kdyby naopak oni potom pochopení neměli. Já jsem ještě ve 3,5 letech dávala dceru spát do kočárku ven. Ona nebyla od mala moc kočárková, ale venku spala královsky, takže jsme to takto řešili. A co chceš jako dělat? To si myslíš, že se to nějak zázračně změní, když tam půjdeš a řekneš jim to? Akorát si znepřátelíš sousedy, kteří si to budou sakra pamatovat a až ti doma bude řvát miminko, tak ti to třeba dají pěkně sežrat. Hele, dělej co myslíš, já ti tady píšu , co bych udělala já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
12.4.12 09:47

Já jsem tam chtěla jít po dobrém, protože je pořád chápu, ale musí taky pochopit i nás, prostě věřte, že je to už neúnosné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
12.4.12 09:48

Já jsem je chtěla ale jenom poprosit, aby neházely kostkama o podlahu nebo o zeď, že dupou, s tím nic nenadělám, to mi je jasné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.4.12 09:50

Já ti věřím, naše cirkulárka je taky neúnosná, odhlučnili jsme zeď, koupili klimatizaci, aby se nemuselo otevírat okna, stejně je to slyšet, ale když nebudou chtít, nic s tím neuděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.4.12 09:50
@papopy píše:
bohužel po celém bytě, samozřejmě jsme to už řešili nejdřív u nás, odhlučnili jsme zeď, ale nic moc to nepomohlo, prostě mazec to fakt je potřeba zažít

Ja to zazivam denne. Ted jsem poslouchala 20 minut rany do zdi, protoze kluk neco gumoval a stul mu jezdil po parketach :zed: A to je doma sam. Poridte si co nejdiv druhy, pokud muzete ;) To pak bude taky rambajs, tak uz ti to neprijde :lol: (za dve hodiny mam doma vsechny deti, to bude zas coro, ja te fakt chapu, i kdyz to tak nevypada, miluju klid :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
12.4.12 09:51
@terinka4444 píše:
Papopy, na nás se nezlob, ani nevíš, jak tě chápu a jak to leze na nervy, vidím sebe cholerika, jak bych běsnila, jen se ti snažíme vysvětlit, že to nemá řešení. Můžeš tam zkusit zajít, ale radím, zkus to nejprve podobrém, ikdyž chápu, jak tě štvou a že by jim nejraději vynadal, zkus třeba koupit dva pytlíky bonbónů a zajít ta,. že chceš poprosit, že malinká spí od tehdy do tehdy, že chápeš, že jsou to děti, ale že malá nemůže spát, tak že jdeš poprosit, jestli by na dvě hodinky nešlo, aby děti dělaly méně hlučné aktivity. zkusit touhle cestou, jak na ně vyrukuješ ostře nebo vyčítavě, věř, že se tomůže klidně zhoršit.

Jo, to zní dobře.Ten nápad s bonbonama :palec: Já si myslím, že oni to ti sousedi ani nemusí vědět, že dítko spí a že je to tak slyšet.Moje dítě třeba spí před obědem a když oni jsou zvyklí chodit spát večer v 11 tak taky nemůžou vědět, v kolik chodíme my.Tak třeba to trošku pomůže, že třeba v tu dobu jim pustí pohádku, zabaví je nějakou méně hlučnou aktivitou…

• Citovat
  • Upravit
474
12.4.12 09:52

cirkulárka musí být taky hrozná. ale oni od nás nemůžou být nikdy tak rušení jako my od nich, pouze brekot, s tím se nedá nic dělat a to jim taky nevyčítám. Holky díky za názory, ještě to promyslím co udělám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová