Poradna pro otázky pojištění, hypoték a spoření
Soňa Janáčková
Přeju hezký den! .Peču už docela dlouho rohlíky a housky a řekla bych že chuťově i vzhledově už je to všechno v pohodě, ale zajímalo by mě jak je možné že to prostě neupeču křupavé jako v obchodě
? může to být troubou? předem díky moc. ![]()
Martina
CXhleba mám upečený už za 35-40 minut, ale pokud chci křupavou kůrku, musí být v troubě nejmíň 50 minut a nesmím péct na horkovzduch ![]()
L.
Lesino, díky. Tak to mi půjde s horkovzdušnou troubou asi těžko
a jak pečeš? na plynu?
Nee, mám kombinovanou troubu - a peču na klasiku - z horkovzduchu mi moc nechutná… Ale mám možnost naprogramovat délku pečení a i odložit začátek pečení a docela toho využívám.
L.
Marti a Lesi - můžete mi napsat nějaké recepty na chleba a rohlíky? Ráda bych to vyzkoušela… Nemusím teda mít k tomu pekárnu na chleba - stačí obyč trouba, že?
Přesunula jsem diskusi do domácích pekáren - koukni na diskuse, které tam už jsou - josu tam osvědčené recepty i s fotkama ![]()
L.
Martino, mám stejný problém, peču docela dobré housky a rohlíky, ale nikdy se mi nepodaří je udělat křupavé. S chlebem je to trochu jiné, tam nevadí když je kůrka tvrdší (ba naopak je to žádaný), ale u rohlíků když se nechají v troubě moc dlouho, tak jsou tvrdé a ne křupavé.
Asi to bude troubou. Nějakou radu bych taky uvítala.