Poradna pro otázky pojištění, hypoték a spoření
Soňa Janáčková
Holky, za chvíli mi zapípá pekárna na přidání čehosik, vymyslela jsem si olivy, kolik jich tam můžu dát? Na půlkilový chlebík… A mám je nějak pokrájet nebo stačí jen rozpůlit?
Díky vřele za odpovědi, vždycky si vzpomenu na dotaz pět minut před dvanáctou ![]()
Iva
Šoupni je tam klidně celý nebo na půlku - a množství? Ten malý balíček bych dala celý,,,
L.
Lesino, já věděla, že ty mě v tom nenecháš
Díky díky díky ![]()
Jo, a klidně tu diskuzi smaž, ať nezabírá zbytečně místo, jak uznáš za vhodné
Proč? Olivový chleba není jen na dnešek
To je dobrota na kterýkoli den. A dej pak vědět, jak to dopadlo.
My vyzkoušeli ořechový chleba - klasické těsto a do toho dýňová a slunečnicová semínka a hrst vlašáků - včera jsem ho měli s máslem a syrečkama k večeři (naši nám přivezli pěkně odleželý ze Studené Loučky…) a byla to absolutní dobrota…
L.
no já mám nejradši se semínkama, a právě proto se mi jich věčně nedostává.. tak jsem musela narychlo vymyslet něco jiného, aby nebyl chlebík nudný.. vidíš, a vlašáky mám taky, škoda… trochu se bojím, aby ty olivy nebyly na to těsto moc mokré, i když jsem je osušila…
Ahoj holky,
olivový chlebík miluju! Já dávám tak hrst oliv , které před tím nakrájím na kolečka a místo vody částečně dávám lák z té olivové sklenice. Hmm..úplně mě chytá mlsná ![]()
Já mám zase moc ráda se sušenými rajčaty, ale nevím, kde se dají koupit. Nevíte někdo? Díky,
Halka
Tak chlebík se povedl, sice jsem ještě nezkoušela, ale na pohled vypadá velmi přitažlivě
Jestli tak i chutná, tak se po něm zapráší - původní plán byl zítra ke gulášku ![]()
Holky já zas 1,5hod před konce (běžně má program 3hod.), těsto vytáhnu, vytáhnu háky a zamotám do těsta klobásu nebo sýr (takový hermelín nemá chybu). A veškeré suroviny co chci přimíchávat dávám až tak 1,5 hod před koncem, kdysi jsem to dala po zapípání a i tak se mi to rozemlelo.
Jinak u nás v hrušce jsem koupila směs na kmín. chleba, je to kg směsi-je tmavší a stojí 18,–kč, přidá se jen voda a droždí a fakt je moc dobrý.
Omlouvám se, ale už více než dva měsíce bojuji s přihlášením a nejde a nejde Anulka
Anulko, napiš mi, nějak na to přihlašování přijdem
Ale potřebuju, abys mi napsala z registračního mailu…
L.