Domácí chleba s olivami

9549
15.3.08 13:52

Domácí chleba s olivama

Holky, za chvíli mi zapípá pekárna na přidání čehosik, vymyslela jsem si olivy, kolik jich tam můžu dát? Na půlkilový chlebík… A mám je nějak pokrájet nebo stačí jen rozpůlit?
Díky vřele za odpovědi, vždycky si vzpomenu na dotaz pět minut před dvanáctou :roll:
Iva

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

9867
15.3.08 13:59

Šoupni je tam klidně celý nebo na půlku - a množství? Ten malý balíček bych dala celý,,,

L.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
9549
15.3.08 14:02

Lesino, já věděla, že ty mě v tom nenecháš :srdce: Díky díky díky :lol:
Jo, a klidně tu diskuzi smaž, ať nezabírá zbytečně místo, jak uznáš za vhodné

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
9867
15.3.08 14:13

Proč? Olivový chleba není jen na dnešek ;) To je dobrota na kterýkoli den. A dej pak vědět, jak to dopadlo.

My vyzkoušeli ořechový chleba - klasické těsto a do toho dýňová a slunečnicová semínka a hrst vlašáků - včera jsem ho měli s máslem a syrečkama k večeři (naši nám přivezli pěkně odleželý ze Studené Loučky…) a byla to absolutní dobrota…

L.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
9549
15.3.08 14:16

no já mám nejradši se semínkama, a právě proto se mi jich věčně nedostává.. tak jsem musela narychlo vymyslet něco jiného, aby nebyl chlebík nudný.. vidíš, a vlašáky mám taky, škoda… trochu se bojím, aby ty olivy nebyly na to těsto moc mokré, i když jsem je osušila…

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
169
15.3.08 15:36

Ahoj holky,

olivový chlebík miluju! Já dávám tak hrst oliv , které před tím nakrájím na kolečka a místo vody částečně dávám lák z té olivové sklenice. Hmm..úplně mě chytá mlsná :)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
1762
15.3.08 16:22

Já mám zase moc ráda se sušenými rajčaty, ale nevím, kde se dají koupit. Nevíte někdo? Díky,
Halka

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
11524
15.3.08 16:35

Tuším že v Kauflandu je měli u obslužného pultu.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
9549
15.3.08 17:48

Tak chlebík se povedl, sice jsem ještě nezkoušela, ale na pohled vypadá velmi přitažlivě :wink: Jestli tak i chutná, tak se po něm zapráší - původní plán byl zítra ke gulášku :D

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
9867
15.3.08 17:54

Jen aby ještě zítra něco zbylo :o :D

L.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.3.08 20:11

Holky já zas 1,5hod před konce (běžně má program 3hod.), těsto vytáhnu, vytáhnu háky a zamotám do těsta klobásu nebo sýr (takový hermelín nemá chybu). A veškeré suroviny co chci přimíchávat dávám až tak 1,5 hod před koncem, kdysi jsem to dala po zapípání a i tak se mi to rozemlelo.
Jinak u nás v hrušce jsem koupila směs na kmín. chleba, je to kg směsi-je tmavší a stojí 18,–kč, přidá se jen voda a droždí a fakt je moc dobrý.

Omlouvám se, ale už více než dva měsíce bojuji s přihlášením a nejde a nejde Anulka

  • Nahlásit
  • Citovat
9867
16.3.08 18:08

Anulko, napiš mi, nějak na to přihlašování přijdem :) Ale potřebuju, abys mi napsala z registračního mailu…

L.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Reklama