Drobení chleba

Anonymni
24.3.08 12:55

Drobení chleba

Pekárnu máme už půl roku a jsme s ní moooc spokojení, jediná věc, která nám vadí oproti kupovanému chlebu je to, že domácí chleba strašně drobí. Ať upeču podle kteréhokoliv receptu, vždycky je kolem kráječe plno drobků. Nevíte, co se s tím dá udělat? :)

  • Nahlásit
  • Citovat
Napsat příspěvek

Reakce:

JaSe
24.3.08 13:19

Ahoj,
nám se chleba při krájení taky drobí, tak smetu drobky a je to. Ten domácí chlebík je tak vynikající, že mi to drobení nevadí. Jen se úplně čerstvý hůř maže třeba mazacím sýrem.
Jana s dvojčaty

  • Nahlásit
  • Citovat
9222
24.3.08 13:23

Myslím, že drobení může ovlivnit množství tuku (já dávám máslo). Když dám víc, drobí se a rozpadá míň (i když pořád ne tak, jako koupený chleba) a ještě navíc krásně máslově voní :D

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.3.08 17:56

Dík za odpovědi, asi se s tím budu muset smířít..ke kupovanému rozhodně přejít nehodlám :D

  • Nahlásit
  • Citovat
435
26.3.08 11:46

Já se přikláním taky k více tuku, pokud nechceš aby se chlebík drobil. Hustotu těsta to neovlivní a pak se nedrobí, když přidáš víc:-)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
160
23.11.10 09:01

Drobení chleba

Kdesi na diskuzi jsem četla, aby se chleba nedrolil, tak se do těsta přidá 1 a půl tablety celaskonu. Nezkoušela jsem to…

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
4990
23.11.10 09:53

ja pridavam varenou bramboru, chleba se nedrobi, je krasne vlacnej

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Reklama