Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Tak za mě šampón od Vichy. Stojí sice kolem 300,– Kč, používám ho dodnes, ale výsledek skutečně stojí za to. Lupy jsem neviděla už několik let ![]()
@K-a-č-i-k Naprosto s tebou souhlasím…nic jiného neš Vichy na hlavu nedám a že jsme to měla až do krve a sypalo se mi to z hlavy-jsou 2 druhy poradí ti v lékárně!!Šetřím kde se dá ale tohle je jedinej luxus co si na ty vlasy naplácám!!
já taky trpěla na lupy, ale začla jsem kupovat šampon proti lupům v Lidlu (Cien cca 30kč) a od té doby mám klidek ![]()
my máme z lékárny šampon polytar af ,mejeme 1× týdně střídáme s normálním ale strašně smrdí po dehtu,stoji kolem 200.-
Pokud byly lupy rozjete (pouzivanim nevhodneho samponu - jakykoliv jiny nez Head and Shoulders), pomohl mi Nizoral. Je nutne si ho davat porad, ne jednou. Proste nez se vyprazdni lahvinka, potom najet na Head and shoulders a lupy se mi nevrati. Ted uz vim, ze jiny nez HaS nema pro me smysl zkouset…manzel to ma stejne jako ja. Vydrzi jine sampony dele nez ja, ale lupy se mu taky casem vrati. Ale asi je to dost individualni…
@apel jo ten sem měla ten mi třeba nepomohl vůbec :/ spíš se to zhoršilo a fakt to strašně smrdí ![]()
@LeMa HaS mi taky nepomáha :/ už nevim co s tím :/
Ještě skusím ten od Vichy a jestli ani to nepomůže tak si snad tu hlavu budu holit do hola a nosit paruku -.- protože to je strašné…
Někde jsem četla, že je dobré ještě heřmánkem oplachovat vlasy, to as itaky vyzkouším :/
Taky to mám už až do krve a teď v tom těhotenství je to ještě horší :/
tak já si kupuji jedině Shaumu - světle modrou, je pro chlapy a přímo na lupy. A mám po problému. Teba Head and Shoulders mi nevyhovuje, zabere na pár dní a pak je to o dost horší ![]()
Příspěvek upraven 22.04.12 v 21:55
Mně teď pomohlo tohle - domácí Snake oil od Lush http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
Děkuju všem za rady, všechno vyskouším a když nic nezabere máte mě tu zpátky ![]()
Také trpím na lupy, po měsíci těhotenství se mi začaly přibývat, mamka v těhotenství také trpěla a poradila mi kopřivový šampon, jde koupit kdekoliv v lékárně a ne za moc velký peníz, lupy mizí a já si konečně můžu obléknout cokoliv ![]()
Ahoj, mám takový problém, už dlouho trpím slabýma lupama. Jakože vždycky jsem je měla, ale nikdy nešly takhle vidět. Teď v těhotenství je to nehorázné. Přibývá jich a připývá. vyzkoušela jsem už asi všechny dostupné šampony a prostředky na lupy. Dokonce i od kožní takový hnědý jako tér smrdící šampón a nic. nemáte nějakou ostřílenou radu? Protože, ráda chodím v černé, ale te´d to vůbec nejde protože ty lupy jsou opravdu už neunosne :/