Jak na miminko - tipy, triky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
25.7.13 23:23

@domci2022 Je pravda, že na jednu stranu, přímo přitom, se na to moc myslet nedá, teda alespon me to nejde.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
25.7.13 23:25
@Luccy21 píše:
@domci2022 Je pravda, že na jednu stranu, přímo přitom, se na to moc myslet nedá, teda alespon me to nejde.. :jazyk:

to je samozřejmně jasné :) ale myslím jako předtím jestli s přítelem jdeš do postele s myšlenkou jdeme udělat dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
25.7.13 23:26

@tonj Nevím jak presne to rict, tak to napisu, tak jak mi huba narostla -,,takovej magor nejsem".. :) Neměřím nic, nepíšu si deník ovulace, počet vystřiku ani nic podobnýho.. Nechávám tomu tak nějak volnej prubeh, ale obcas me to proste sebere a je to loji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
25.7.13 23:27

@domci2022 Ne,to samozřejmně ne, neplanujem sex, ten je vetšinou spontanní, takže jít do postele za učelem udělat mimi - tak to u nas nechodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
25.7.13 23:32

@Luccy21 tak bud zajdi k doktorovi aby jsi měla jistotu a nebo bud trpělivá uvidíš že se to povede a většinou to bývá když to nejméně čekáš a vubec s tím nepočítáš já jsem jeden takový příklad s bývalým přítelem jsme se snažili pomalu dva roky a nic a ted jsem brala antikoncepci mimčo jsme se současným partnerem nechtěli a ejhle najednou byli dvě čárky na testu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
25.7.13 23:36

@domci2022 To je podobny jako u kamarádky, kolem ní stačí,,projít" a už je v očekavání :) Má dva kluky a měsíční holčičku :) Je tezke nemyslet na mimi, když co kamarádka-to mimi.. :( Nemyslím na to vyloženě pořád, ale každy den jsem ve styku s miminkama..,tak je proste nejde na to prestat myslet uplně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
25.7.13 23:43

@Luccy21 Zkuste se oba pořádně odvázat a užít si divokej a vášnivej sex :palec: :palec: :palec: Zabírá to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
25.7.13 23:45

@Ivetm4 Neříkej dvakrát, už párkrát se stalo, že na nás sousedi tukali :D :D Nás kvuli tomu za chvíli vystěhují :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
25.7.13 23:48

@Luccy21 rozumím ti kolem mě taky byli samé tehulky a maminky s miminky a já furt nic, chvilkama je člověku do breku chvilku by řval na celý svět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
25.7.13 23:51

@domci2022 To je na tom to nejhorší, všichni kolem Tebe štastní a Ty se jen hloupě usmíváš, aniž by někdo věděl, kolik usilí ten „falešnej“ usměv stojí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
25.7.13 23:54

@Luccy21 a nejraději jsem měla když mi nekdo řekl a co ty? kdy už do toho prastíte vždit ty jsi od malička na měti jak dělaná :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
26.7.13 00:00

@domci2022 Tak o tomhle mi ani nemluv, já bych mohla napsat kroniku o takových lidech, včetně rodiny - žiju totiž s přítelem a v kontaktu jsme minimálně.. „A co Vy? Kdy bude malej-malá? Už na tom pracujete? Ty takovej blázen do mimin a ještě nemáš svoje?“ To mě vždycky dokáže nevýslovně nas***! :cert: Uplně nejvic me dostavá veta - " Ty pořád někomu hlídaš mimina, když chodí pařit, ale svoje si neuděláš? ".. Nekdy mám chut urcity lidi nakopat.. :andel: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
26.7.13 00:04

@Luccy21 a nejvíc si pamatuju na reakci když jsem řekla že se o mimčo snažíme ale nejde to tak odpov byla se snažíte asi málo no to jsem myslela že nekomu rozkopnu úsměv a bohužel nestalo se to jednou :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
26.7.13 00:07

@domci2022 Jojo - „snazite se málo“ nejcastejsi odpoved mojí mámy.. Když jsme tam, nemluví o ničem jiném.. Taky jsem na ní asi dvakrát vyjela a od tý doby jsem tam nebyla.. cca 3 měsíce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
26.7.13 00:10

@Luccy21 takhle jsem se rozkmotřila s bejvalou tchýní a došlo to až tak daleko že nás to rozdělilo s přítelem, měla přesně tuhle reakci( přesněji že já se asi málo snažím) tak když to bylo po několikáté už tak jsem se jí optala jestli nám u toho nechce svítit aby se koukla co dělám špatně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí