Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, je tu někdo kdo si bude dělat TT koncem měsíce července? já jsem po 2 pokusu IUI a 31.7. to bude 14tý den, takže ještě 8 dní ![]()
@Gabinka159 Já si budu dělat test cca tak do týdne - je to naše druhé snažení, jedno dítě už máme, dceři budou na konci září 2 roky. Naštěstí to u nás poprvé šlo bez problémů, snažili jsme se půl roku. Teď na druhém pracujeme teprve od dovolené, to je necelý měsíc, tak v to nevkládám moc nadějí ![]()
Zdravím
také mě to čeká, snažíme se 3.měsíc. Už mám 4.den bolest v podbřišku, jakoby takovou tahavou, jsem 9dpo, jinak 6.-7. dpo žaludek na vodě od rána do večera, jinak zatím nic..MS má přijít 30.7. ![]()
Omlouvám se za anonym, ale zatím nechci aby mě tu někdo poznal
Také pokud nedorazí MS budu příští týden testovat, moc nadějí ale nevkládám, snažíme se dva měsíce, i když u prvního to právě druhý měsíc dopadlo
samozřejmě jak moc chci tak na sobě veškeré těhu příznaky pozoruji ![]()
Ahoj, taky se pridávám. Dnes bych to měla dostat, tak uvidíme. Mám krátké cykly - průměr 24 dní. Neměřím BT, ani nepoužívám ovulační testy. Snažíme se teprve první měsíc. Mám už dceru a syna. Vždy jsem potratila před každým dítětem. Ale otěhotnění se nám daří relativně rychle: 1-3 cykly.
Ahojky snazilky. Ja ma dostat ms 1.8. Tak uvidime. Vcera pidi hnedy flicek velikosti petikoruny, jinak nic adxnes vlasecek slaby dlouhy aai 1cm krvavy jinak nic, tak uvidime. Jsem tak cca 9-10dpo a dnes dusicek po limitu, takue zo beru jako negativni. Cekam cekam
… Neboli..stale kvoka, stale kvoka
snazime se prvni mesic po vytazeni teliska.
Já mám dostat MS kolem 4.8., test jsem si zkoušela dělat, ale nic jsem tam zatím neviděla…to bylo asi jen tak ze zvědavosti ![]()
@Gabinka159 píše:
Ahojky holky, je tu někdo kdo si bude dělat TT koncem měsíce července? já jsem po 2 pokusu IUI a 31.7. to bude 14tý den, takže ještě 8 dní
ahoj já byla 20.7. již na 4 IUI a tak ted také čekám ach jo je to tak strašně dlouhé ale musíme to vydržet
Dobré ráno holky, tak jsem nevydržela a dnes testovala
Vidím tam slabého ducha, tak uvidíme jestli časem zesílí
a netěším se předčasně ![]()
@Holbinka Ahoj to máš pravdu, to čekání je strašné… já jsem při první IUI prošla biochem. těhotenstvím, tak to bylo na psychiku taky super… čím jsi byla stimulovaná? CLOSTÍKEM? a dostala jsi pregnyl? kolik jednotek?
Tak dnes MS taky nedorazila(druhy den). Testovat budu nejdriv v pondeli. Cekam zda se nejedna jen o zpozdeni…
@Gabinka159 píše:
@Holbinka Ahoj to máš pravdu, to čekání je strašné… já jsem při první IUI prošla biochem. těhotenstvím, tak to bylo na psychiku taky super… čím jsi byla stimulovaná? CLOSTÍKEM? a dostala jsi pregnyl? kolik jednotek?
první 3 IUI jsem stimulovaná nebyla vždy mi jsem si jen píchla pregnyl v den který určil doktor jednotek nejdříve 500 pak 1000 a nyní mě stimulovali clostíkem a pak pregnyl
@Anonymní píše:
Dobré ráno holky, tak jsem nevydržela a dnes testovalaVidím tam slabého ducha, tak uvidíme jestli časem zesílí
a netěším se předčasně
@Holbinka 500 a 1000? nemá to být spíš 5000 a 10000j? já měla pokaždé 10000j… achjo já jsem hrozná a dneska 10 den po pregnylu a 8DPO jsem testla… byl tam slaboučký duch, tak uvidím zítra jestli čárka zeslábne-potom by to byla pregnylovka, ale pokud bude stejná nebo malilililinko silnější tak možnáááá tuk tuk tuk nechci to zakřiknout
vždycky ze mě 10tis jednotek pregnylu vyprchalo právě za 10 dní a 11 den jsem měla bílo, tak uvidím zítra ráno ![]()