Snažíme se o druhé dítko

8594
22.7.13 14:24

Taky se snažíme o druhé, 3 měsíc, zatím nic. nepropadej panice, 6m není nic, rok taky nebývá označován za dlouho dobu. Máš ovulaci? Předpokládám, že první těhu bylo samo od sebe a bez čekání :-) Kup si kontryhel a řebříček, to popíjej, nestresuj a zjisti, dky ovuluješ, pokud vůbec, já mám třeba dlouhé cykly a řeším to proto s doktorem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2889
22.7.13 14:24

Ahoj, první přišlo hned, druhé až po 10timěsíčním snažení. Doktor to začal řešit po šesti měsících, udělal UZ, „nařídil“ mi měřit bazální teplotu a dělat ovulační testy a to nakonec pomohlo. Po roce snažení by následovala další vyšetření, říkal.
Takže jestli neděláš testy a teplotu, tak doporučuju, mě to pomohlo, měla jsem ovulaci netypicky brzo a nevěděla jsem to. Dřív jsem tím pohrdala :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
22.7.13 14:26

Jo a ještě dodám, že to druhé těhotenství přišlo ve chvíli, kdy jsem měla domluvený návrat do práce a školku pro dceru :-), to taky pomůže :D:D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.7.13 14:27

@Pavlinky podruhé jsem otěhotněla po 6ti cyklech - záměrně píšu cyklech, protože jsem je měla vcelku dlouhé ;) Po 2cyklech jsem si začala měřit bazální teplotu a sledovat čípek, abych zjistila ovulaci. Ve finále se povedlo v měsíc, kdy jsem to nechala být a nesledovala se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
22.7.13 14:32

@Pipi 00 je fgakt, že ovulaci po 14 dnech má podle mě málokdo, já ji zase měla strašně pozdě, asi 5 dní před MS, divím se, že se malej udržel. A opravdu nejvíce pomohlo na to nemyslet, neřešit to, což nejde samo o sobě, mě zavalila práce, potíže s bydlením a olalá, bylo to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
22.7.13 14:45

Pavlínky:testama já už měla 12DC pozitvní ovu test bolelo mně ten den břicho tím pádem počítám že ovulace byla bud už ten den kvůli břichu nebo následující nebot se říká další den probehne…Ale je to ošemetný pomohl ten test byt pozitivní být i večer 11DC já testuju v 15 00…
Takže já ovu mám dříve taky cykly po 29-28dnech…

když jsempoužila testy tak druhé vyšlo po 5měsisích hned prvnjí měsíc s testy ale to už bylo tím že to tak dlouho trvalo.

Moc si neslibuju snažíme se ted 3 měsíc ale první měsit byl opatrný protože muž chce chlapečka takže musím vědět přesný datum ovulace a já neměal testy nechce nic dříve :mrgreen: :mrgreen:

hodně štěstí.

Jak byl nadšený když nám vyšel ovu test :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1653
22.7.13 14:49

Druhé dítko ted čekáme po devíti měsících :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
22.7.13 14:54

Tak my se snažíme o druhé už přes 2,5 roku! nic nepomáhá… prášky, injekce, ovulaci mám OK, vejcovody průchodné, nikde není problém, ale přesto pořád nic… ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
22.7.13 15:07

My se snažíme 8.měsíců, ale mám hodně rozházené cykly, dlouhé cca 50 dní a jestli vůbec mám ovulaci, tak kdoví kdy. Ale snažím se tím moc nestresovat a nesledovat se, i když přiznávám, že to jde z hlavy dostat dost špatně. O první jsme se snažili skoro rok a než jsme se vůbec mohli začít snažit, tak mě doktoři dva roky léčili hormony. Pak jsem otěhotněla spontánně, když jsme rekonstruovali byt a já řekla, že teď bych tedy těhotná být nechtěla a za týden pozitivní test.Ta psychika fakt dělá divy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
22.7.13 20:23

Ahojky taky se snažime o druhe asi 3 měsíce, ted jsem si koupila, kapky kotvičnik a černy rybíz -malinik, je to na srovnani hormonu tak uvidim, beru je tedka chvilku, nebo třeba už su ani nevim měla sem tedMs 2 dny ne moc krve a nic a ješte přišla dřiv tak ja nevim, teplotu mam 37,3 což je divne po ms??nejlepší je nic neřešit a nevedet ja sem hrozna poserka a vše si vsugerovávám :(mam nekdo podobne strachy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
23.7.13 11:45

Borufka jednou se miminka určitě dočkáme to by nebylo aby nebylo krev zda to mín mín nemín fakt nesleduju já nepokládám že bych byla těhotná s mesntru jako stává ale ale to bych fakt musela mít 2 kapky.

Držím moc palce my vynechali 14DC ale zas 12 a 13 to bylo a dle mně už 14 bylo po ovu…A dnes dáme i obden stačí jak píši nějak to prostě nehrotím až to bude tak to bude.

Řešíme u toho i bydlení tím pádem já ted vypouštím dítě intenzivě jako snažíme se obden 2× každý den ale nějak už ani není čas se pozorovat nastal blázinec s 1 domem :lol: :mrgreen: takže bych se ani nedvila aby se zrovna zadařilo jak se vždy říká až člověk něco rekontruuje nebo se něčemu věnuje tak příjde.

No uvidíme co uvidíme za 14dnů :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11219
23.7.13 11:58

@j.borufka Já to taky uvnitř moc prožívám a neumím to snažení vyhnat z hlavy, přitom vím, že právě ta blbá psychika hraje u mě největší roli.Sice nic moc kromě délky MS cyklu a svých vlastních tělesných pocitů nesleduju, ale i tak na to pořád myslím. Moje hormony si dělají co chtějí, cykly mám pokaždé jiné a nemám se čeho chytit. Zkusím asi příští měsíc ovulační testy, jestli mi něco ukážou. Jak mi lítaj hormony, tak každou chvíli cítím všechny možné těhotenské příznaky, tak mě to neustále nutí přemýšlet, jestli tedy jo nebo co se to zase děje :|
PS: Náš syn Lukáš se narodil 4.2.2012 to je docela náhoda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
D0812
23.7.13 12:06

První dítě se nám podařilo po 2měsících snažení, druhé nám trvalo 8 měsícu těhotenství přišlo v době, kdy už jsem nedoufala a připravovala se na návrat do práce. Na radu kámošky jsem jako poslední pokus začala pít Kontryhel (doufám, že se to tak píše) a manželovi koupila vitamíny :lol: a hned ten měsíc se zadařilo druhé dítko.

• Citovat
  • Upravit
2675
15.4.15 12:57

Ahoj maminky, začínáme se snažit o druhé děťátko, přidá se ke mně někdo na povídání o prvním dítku a „podporu“ při snažení o druhé? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
15.4.15 13:01

@Hopsinka26 Ahoj, já se přidám :) Máme syna, budou mu začátkem května 2 roky a teď se první měsíc snažíme o druhé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí