Utrogestan a Nosifol

1076
18.7.13 19:26

Utrogestan a nosifol

Beru utrogestan od 16. dne 10 dní 2×denně 1. Teď jsem si koupila a začala brát Nosifol. Poraďte mi, jestli mám brát obojí dohromady. Nebo Utrogestan nebrat. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8150
18.7.13 19:45

Ahoj, ja beru nosifol uz asi 5 mesicu. Kdyz stimulujeme beru k tomu i utrogestan. Nosifol mi doporucila pani doktorka v CAR, takze by urcite nemel byt problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
18.7.13 19:48
@Lemurk píše:
Ahoj, ja beru nosifol uz asi 5 mesicu. Kdyz stimulujeme beru k tomu i utrogestan. Nosifol mi doporucila pani doktorka v CAR, takze by urcite nemel byt problem.

Tak myslíš brát utroš i nosifol? A víš na co je utroš? mě to doktorka ani nevysvětlila. Jen že to po měm budu mít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8150
18.7.13 19:53

Utrogestan ti doda do tela hormon progesteron, ktery by normalne mely produkovat vajecniky. Nosifol jsou pouze vitaminy. Me byl nosifol doporuceny pred IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
18.7.13 20:03
@Lemurk píše:
Utrogestan ti doda do tela hormon progesteron, ktery by normalne mely produkovat vajecniky. Nosifol jsou pouze vitaminy. Me byl nosifol doporuceny pred IVF.

a utrogestan teda nedělá ovulaci? Pomáhá k otěhotnění utrogestan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8150
18.7.13 20:06

Ano, utrogestan je k podpore tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
18.7.13 20:07
@Lemurk píše:
Ano, utrogestan je k podpore tehotenstvi.

AHA, četla jsem že ovulaci nevyvolává a tím nádem nepodporuje otěhotnění a je jen na pravidelnost cyklu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.13 20:24

Můžeš spolu taky jsem to tak brala, mám dojem že nosifol si udělal reklamu a teď má každá snažilka pocit že je to lék který se nesmí s ničím jiným kombinovat :mrgreen: jsou to vitamíny!! je to stejné jakobys řešila jestli můžeš brát listovku k utrogestanu :mrgreen: :mrgreen: utrogestan je na podporu uchycení mimča, před dcerou jsem měla problém v tom že jsem několikrát našla // na testu a pak to dostala, asi jsem měla málo progesteronu, pak mi dali utrogestan a malá se chytila a už nepustila. jen ten utrogestan ber až po ovulaci a nosifol můžeš celý měsíc i když ho to brala vždycky jen prvních 20 dnů z cyklu podle toho kolik bylo v balení sáčků říkala jsem si že když to je na ovulku tak na co to brát po ní :mrgreen: zbytek dnů cyklu jsem pak brala už jen listovku nebo femibion.

• Citovat
  • Upravit
1076
18.7.13 20:34
@Anonymní píše:
Můžeš spolu taky jsem to tak brala, mám dojem že nosifol si udělal reklamu a teď má každá snažilka pocit že je to lék který se nesmí s ničím jiným kombinovat :mrgreen: jsou to vitamíny!! je to stejné jakobys řešila jestli můžeš brát listovku k utrogestanu :mrgreen: :mrgreen: utrogestan je na podporu uchycení mimča, před dcerou jsem měla problém v tom že jsem několikrát našla // na testu a pak to dostala, asi jsem měla málo progesteronu, pak mi dali utrogestan a malá se chytila a už nepustila. jen ten utrogestan ber až po ovulaci a nosifol můžeš celý měsíc i když ho to brala vždycky jen prvních 20 dnů z cyklu podle toho kolik bylo v balení sáčků říkala jsem si že když to je na ovulku tak na co to brát po ní :mrgreen: zbytek dnů cyklu jsem pak brala už jen listovku nebo femibion.

díky mě nikdo nevysvětlil úlohu utrogestestanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
30.4.14 13:53

Ahojte jsem na začátku těhotenství. Beru utrogestan, takže myslíte že můžu k tomu brát i nosifol, ikdyž mi doktorka o něm nic neříkala. Neměl by malému uškodit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
30.4.14 14:14
@Jolek píše:
Ahojte jsem na začátku těhotenství. Beru utrogestan, takže myslíte že můžu k tomu brát i nosifol, ikdyž mi doktorka o něm nic neříkala. Neměl by malému uškodit, ne?

Ja jsem take na zacatku, beru Utrogestan a s Nosifolem by nemel byt problem, sice ja ho neberu, ale s doktorem jsem o nem tez mluvila… Preji hodne sil. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
30.4.14 14:19

Díky a ty jsi ve kterém týdnu? a co ti doktor na ten nosifol říkal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
30.4.14 14:22

@Jolek 5 tt :andel: Jen rikal, ze to neno noc proti nicemu, jenze ja jeste lezim na kapackach, takze u me ho nedoporucil, protoze mam jeste vaginalni cipky k tem kapackam a i ten Utrogestan, tak aby toho nebylo moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
30.4.14 14:27

Tak nech ti to všechno dobře dopadne. Myslíš si, že by ten nosifol mohl malému ublížit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
30.4.14 14:41

@Jolek I tobe :kytka: ne, ten nosifol užívá spousta ženských :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie