Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Beru utrogestan od 16. dne 10 dní 2×denně 1. Teď jsem si koupila a začala brát Nosifol. Poraďte mi, jestli mám brát obojí dohromady. Nebo Utrogestan nebrat. Díky
Ahoj, ja beru nosifol uz asi 5 mesicu. Kdyz stimulujeme beru k tomu i utrogestan. Nosifol mi doporucila pani doktorka v CAR, takze by urcite nemel byt problem.
@Lemurk píše:
Ahoj, ja beru nosifol uz asi 5 mesicu. Kdyz stimulujeme beru k tomu i utrogestan. Nosifol mi doporucila pani doktorka v CAR, takze by urcite nemel byt problem.
Tak myslíš brát utroš i nosifol? A víš na co je utroš? mě to doktorka ani nevysvětlila. Jen že to po měm budu mít ![]()
Utrogestan ti doda do tela hormon progesteron, ktery by normalne mely produkovat vajecniky. Nosifol jsou pouze vitaminy. Me byl nosifol doporuceny pred IVF.
@Lemurk píše:
Utrogestan ti doda do tela hormon progesteron, ktery by normalne mely produkovat vajecniky. Nosifol jsou pouze vitaminy. Me byl nosifol doporuceny pred IVF.
a utrogestan teda nedělá ovulaci? Pomáhá k otěhotnění utrogestan?
@Lemurk píše:
Ano, utrogestan je k podpore tehotenstvi.
AHA, četla jsem že ovulaci nevyvolává a tím nádem nepodporuje otěhotnění a je jen na pravidelnost cyklu ![]()
Můžeš spolu taky jsem to tak brala, mám dojem že nosifol si udělal reklamu a teď má každá snažilka pocit že je to lék který se nesmí s ničím jiným kombinovat
jsou to vitamíny!! je to stejné jakobys řešila jestli můžeš brát listovku k utrogestanu
utrogestan je na podporu uchycení mimča, před dcerou jsem měla problém v tom že jsem několikrát našla // na testu a pak to dostala, asi jsem měla málo progesteronu, pak mi dali utrogestan a malá se chytila a už nepustila. jen ten utrogestan ber až po ovulaci a nosifol můžeš celý měsíc i když ho to brala vždycky jen prvních 20 dnů z cyklu podle toho kolik bylo v balení sáčků říkala jsem si že když to je na ovulku tak na co to brát po ní
zbytek dnů cyklu jsem pak brala už jen listovku nebo femibion.
@Anonymní píše:
Můžeš spolu taky jsem to tak brala, mám dojem že nosifol si udělal reklamu a teď má každá snažilka pocit že je to lék který se nesmí s ničím jiným kombinovatjsou to vitamíny!! je to stejné jakobys řešila jestli můžeš brát listovku k utrogestanu
![]()
utrogestan je na podporu uchycení mimča, před dcerou jsem měla problém v tom že jsem několikrát našla // na testu a pak to dostala, asi jsem měla málo progesteronu, pak mi dali utrogestan a malá se chytila a už nepustila. jen ten utrogestan ber až po ovulaci a nosifol můžeš celý měsíc i když ho to brala vždycky jen prvních 20 dnů z cyklu podle toho kolik bylo v balení sáčků říkala jsem si že když to je na ovulku tak na co to brát po ní
zbytek dnů cyklu jsem pak brala už jen listovku nebo femibion.
díky mě nikdo nevysvětlil úlohu utrogestestanu
Ahojte jsem na začátku těhotenství. Beru utrogestan, takže myslíte že můžu k tomu brát i nosifol, ikdyž mi doktorka o něm nic neříkala. Neměl by malému uškodit, ne?
@Jolek píše:
Ahojte jsem na začátku těhotenství. Beru utrogestan, takže myslíte že můžu k tomu brát i nosifol, ikdyž mi doktorka o něm nic neříkala. Neměl by malému uškodit, ne?
Ja jsem take na zacatku, beru Utrogestan a s Nosifolem by nemel byt problem, sice ja ho neberu, ale s doktorem jsem o nem tez mluvila… Preji hodne sil. ![]()
Díky a ty jsi ve kterém týdnu? a co ti doktor na ten nosifol říkal?
@Jolek 5 tt
Jen rikal, ze to neno noc proti nicemu, jenze ja jeste lezim na kapackach, takze u me ho nedoporucil, protoze mam jeste vaginalni cipky k tem kapackam a i ten Utrogestan, tak aby toho nebylo moc…
Tak nech ti to všechno dobře dopadne. Myslíš si, že by ten nosifol mohl malému ublížit?