Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem,
je to už dva měsíce, co jsem po revizi pro ZT
a stále nemám MS. Dne 1.7. jsem dostala vyvolávací injekci a vypadá to, že MS konečně přichází. Dnes jsem si koupila Gynex, tak snad pomůže upravit cyklus, který vlastně vůbec nemám.
A ráda bych poprosila všechny, které mají zkušenost se srovnáním cyklu, aby mi poradily užívání. Jaké dávkování se vám osvědčilo? Předem moc děkuji. ![]()
Ahoj, já bych nasadila 3 kapky 2× denně. Pokud po týdnu budeš mít bolesti nebo nějaké jiné potíže, tak jen 1 kapku 2× denně. A samozřejmostí je užívat jen 3 týdny, pak týden pauza a pak zase další kolo očisty. Přeji krásný den a ať jsi brzy v pořádku ![]()
Ahoj, já si ho pořídila, když jsme se snažili o mimi. Brala jsem 7kapek 3× denně - vysadila jsem na MS pauzu, ale MS už nedorazila. Otěhotněla jsem zázrakem první měsíc braní. (předtím 5měsíců snažení). A zřejmě mi to zamotalo ovulaci nebo jsem ji měla víckrát za měsíc, páč došlo k oplodnění 24.den cyklu. (jen ten den byl sex)
přeju hodně štěstí!!!
![]()
@MonikaN.89 já jsem na srovnání cyklu brala 2×denně 7kapek
První týden mě bolela hlava, ale pak už OK, cykly se srovnaly a zvýraznilo mi to ovulaci ![]()
Ahoj, tak já beru první měsíc a davkovaní jsem si určila sama a to 2× deně 7 kapek, tak uvidíme jaký to bude mít učinek.
Všem moc děkuji za rady…
zkusím tedy 3×7 kapek…asi se teďka hodně blbě zeptám, ale vypadá to, že mi konečně po 63 dnech přichází MS…mám velké bolesti břicha, ale zatím mi stačí jen intimka…vypadá, že se MS „rozjíždí“…jen nevím, jestli to už můžu počítat jako 1DC, abych mohla Gynex začít brát… ![]()
@MonikaN.89 První den se počítá od krvácení a ne od špinění.
@Katulinek1980 špinění to právě už není to jsem měla včera a předevčírem..dnes už to přešlo v normální krvácení, ale zatím to není silné…nevím, jak bych to řekla, ale takové to „normální“ na co jsem zvyklá…
Tak to už vezmi
to vypadá na první den, přeju mooooc štěstí, at se zadaří. (i když po revizi, asi budete stejně čekat né? my museli 3 měsíce…měla jsem taky ZT)
@MonikaN.89 Tak pokud už krvácíš tak s tím začni, držím palečky aby ti to pomohlo.
@LenazeStrakonic píše:..no jenže ono už to právě 3 měsíce bude…a já mám MS, až teď
Tak to už vezmito vypadá na první den, přeju mooooc štěstí, at se zadaří. (i když po revizi, asi budete stejně čekat né? my museli 3 měsíce…měla jsem taky ZT)
@Katulinek1980
děkuji moc, sama jsem zvědavá, zda to na mě bude působit..dám pak vědět ![]()
Tak musím říct, že Gynex mi chutná
…má příjemnou chuť…akorát je teda hooodně hustý…z toho kapátka jsem taky byla vyděšená, ale myslím, že to půjde ![]()
@MonikaN.89 píše:
Tak musím říct, že Gynex mi chutná…má příjemnou chuť…akorát je teda hooodně hustý…z toho kapátka jsem taky byla vyděšená, ale myslím, že to půjde
mě to chutná jako fernet citrus..takže já to vždycky nakapala a zapila kofolou:o)