Kdo čeká - nečeká MS tenhle víkend

7811
17.7.13 08:54

Kdo čeká -nečeká MS tenhle vikend

Ahojky je tady nekdo kdo čeka -nečeká menstruaci tenhle vikednd? potřebuju pokecat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4144
17.7.13 08:58

Nečekám menstruaci..ale čekám že dám někomu vale ale nevím jak na :nevim: to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
17.7.13 08:59

Podle toho, co chces slyset:) ja ji cekam ode dneska a nic. Je to 10 a pul mesice od narozeni prvniho syna, 2 mesice od konce kojeni a brani HA. Minuly mesic prisla, ted zatim nic…ale chranime se kondomem… Takte doufam, ze priiiijde:) druhe chceme, ale az pozdeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
17.7.13 09:09

Tak mě má MS dorazit v pátek…ale určitě se zadařilo, takže nepřijde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
17.7.13 09:13

V únoru jsem se seznámila s mužem ve znamení panna. Já jsem lev. Začaly jsme se navštěvovat já spala u něho on u mě. Uklízím u něho, vařím, žehlím, šiju. Zamilovala jsem se do něho. Vypadalo to, že on taky, psal mi, že doufá, že budeme víc než kamarádi, psal mi básně, každičký den mi píše dobré ráno a večer dobrou noc. Najednou říká, že jsme jen kamarádi, ale dál se mnou spí, dál tam jezdím i s dcerou. Dál mi píše každodenní sms.On se 2 krát v ženách zklamal. Obě mu byly nevěrné, nesnáší nevěru. Proto si myslím, že jiná žena v tom není, že nespí s tím koho nezná, že má rád svoj zdraví. Prý mě musí lépe poznat.Jak dlouho mám ale čekat? Jeho slova o kamarádství mě bolí, strašně bolí. Četla jsem, že pannám dlouho trvá než si k sobě někoho pustí než se mu otevřou, ale 5 měsíců? :think: Dokonce mě seznámil s rodiči, bratrem i bratrancem, se svými kamarády, k jeho nej přítely mě pravidelně bere.Dal mi klíče od bytu teď o víkendu. Tak proč ty okolky? Toto dlouho nevydržímCo mylíte vy ženy? Mám počkat nebo mu dát vale, že chci vztah a ne kamarádství? Nevím a tápu a trápím se..je to k zbláznění :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
17.7.13 09:15

Mě má dorazit v neděli, ale už teď začínám trochu špinit, takže je to asi jasný, že se nezadařilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
17.7.13 09:22

Nečekám v neděli, pondělí. Bolí mě podbřišek, pořád bych bulela, tak doufám, že opravdu nedorazí :D Ale takovou kliku mít nebudu… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
17.7.13 09:26

@Rozarkaa1 třeba to je uhnizďování :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
17.7.13 09:27

@Wanila já probulela celý víkend a vlastně taky nevím proč… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574

Holky kdy budete testovat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290

Mě to má dorazit dneska nebo zítra :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
17.7.13 09:36

@Jituš00 no nevím, spíš bych řekla, že ne. Já před MS vždycky špiním, ale je fakt, že poslední dobou až tak 2 - 3 dny před a ne takhle brzy. Ale vzhledem k tomu, že mě bolí prsa jako vždy před MS, tak to fakt asi nedopadne… A testovat jsem se zařekla, že nebudu, dokud nevynechá, škoda peněz a nervů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
17.7.13 09:43

@Jituš00 já mám 2 varianty, buď jsem těhotná, nebo to je stresem z práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
17.7.13 09:58

@Rozarkaa1 to si říkám každý měsíc, že testovat budu až když mrcha nepřijde…no, nikdy to nevydržím :) Ale teď doma test ani nemám´ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
17.7.13 09:59

@Wanila jooo tak to znám moooc dobře, taky stres v práci, v rodině taky chaoz a chlap zrovna pryč…tak možná zapracovaly ty nervičky…uvidíme, uvidíme, ale já už chci to mimíííííí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí