Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jituš00 No já si to taky říkám, každý měsíc a pak lovím duchy
, proto ale tenhle měsíc budu drsná a vydržím to ![]()
A jak se holky dlouho snažíte? My od začátku roku…
@Rozarkaa1 v září prvně biochemické těhu a od té doby…no párkrát se zadařilo ale bohužel skončilo špatně…tak snad už to vyjde
Pojedu asi v pátek do města a koupím test, to prostě nevydržím ![]()
@Jituš00 to mě mrzí, ale je dobře, že jsi optimisticky naladěná, to určitě pomůže ![]()
No já mám test dokonce doma, takže to bude těžká odolávačka
… pokud ale čekáš ms v pátek, tak už by se // mohly ukázat, moc držím palce
No jo hroutit se nemůžu, ale to víš, že mě to mrzí…už doma cácorku mám 7,5 ale přítel zatím ne…o to to je takový těžší pro mě…tak snad se tu všichni brzy dočkáme //… Teda ty mě pěkně popichuješ s tím testem ![]()
Taky věřím, že to jednou prostě musí vyjít, i když to zklamání tam samo je vždycky.
Nepopichuju tě
, ale tak stejně vlastně si psala, že má ms nedorazit v pátek a v pátek by sis jela teprve pro test, tak to už pak stejně budeš vědět, na čem bys mohla být, jeslti budeš testit až v sobotu ráno ![]()
@Rozarkaa1 moc tomu tenhle měsíc nedávám, ale kdo vííí
Tak zkus testnout ty, když máš doma test…a hoď fotku ![]()
Holky co myslíte? Ráno jsem si dělala test a ted kyž nato tak koukám tak tam vidím slaboulince dušíka nebo se mi to jen zdá? Mám to vzít doktorce?
@tynuska1990 teď jsem ti odepisovala jinde…bohužel bych to brala jako falešňáka, mám na takových testech ducha pořád a to i dost silnějšího…k doktorce bych se určitě nehnala…ještě chvilku počkej, zopakuj test a uvidíš…jinak přeju ať to těhu je…budu držet palečky ![]()
@Jituš00 mě nevyprovokuješ ![]()
@tynuska1990 no nevím, možná by se tam slabounkej duším vylovil, ale asi je ještě brzy, kolikátý jsi DPO? držím palce, aby se vybarvil ![]()
@Rozarkaa1 4,7jsem měla ovulaci mám to dostat dneska nebo zítra
@tynuska1990 tak uvidíš, zkus testnout zítra nebo pozítří jestli už bude výraznější
Ahojte ![]()
Já nečekám jako už 19 měsícu
, takže doufám, že už se zadařiloooo ![]()
@hankaaaa ahoj Hani, páni to už je doba, byla jsi na nějakým vyšetření? Mě už se o tom dr zmínila, ale nechce se mi zatím nikde lítat…
@Jituš00 jojo navštěvujeme čerstvě Car v Ostravě Fertimed.. zatím máme za sebou 2× IUI v jednom cyklu a 3 cykly předtím clostilbegyt. Spermio OK jen menší počet jinak vše na jedničku…zvažujeme ivf, ale teď jsme si řekli, že cyklus v červenci a srpnu zkusíme bez Dr. tak uvidíme jestli MS dorazí či ne
a ty se snažíš jak dlouho? ![]()
@hankaaaa od září, otěhotním ale neudržím
…ale ono to vyjde samo, určitě
…Kolik ti je? Mě už přes 30 tak si říkám, že přeci zas tak stará ještě nejsem ![]()