Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Rozarkaa1 když ja krvacím tak divne, zdá se mě to hrozne slabe
ja fakt nevim
@Rozarkaa1 dr. Mi rikala, ze sance oplodneni je velmi mala a partner mi ted stejne odjel na par dni pryc
Ale je fakt, ze jsem neslysela o 5 cm folikulach, pokud neprasknou, jsou z nich cysty, ne? Kazdopadne ted si uziju dovcu a pak se zas pustime do boje
![]()
@Wanila no mě taky 5cm přijde hodně velké, ale nevím… moc se v tom nevyznám. Dovča je fajn, hezky zregenruješ tělo, přijdeš na jiné myšlenky a to se potom bude bojovat určitě líp ![]()
@j.borufka může bejt slabá i tím, že byla dřív.. ![]()
co jsi brala za ty kapky
@xsaleen ted sem sikoupila černy rybiz -malinik, a kotvičnik, bylinky, myslím že asi nebudu, tehu moc tomu neveřim s mesíčkama ![]()
Holky já mám na testu slabou čárku, tak snad bude sílit tak jak má ![]()
Holky tak ms pořád nedorazila tak nevím nevím jestli se to nějak posunulo nebo co, zítra ráno zkusím testík tak uvidíme ![]()
@j.borufka já mám Epam, jestli funguje, zatím netuším… i ldyž u nás by to mohla bejt „vada“ na straně chlapa.. na čele to přece jen napsaný nemá, jak je na tom
@j.borufka jmenuje se to Epam 12 (ženský)
už jsem měla jednu lahvičku, pak jsem to na měsíc vysadila, ani nějak nevím proč, a ted mám druhou, ještě nemá dobráno… je to něco na styl gynexu atd
příště jdu do femigardu, to může i chlap
@Jituš00 to je paráda
,moc gratuluju
, přeju ať pořádně sílí ![]()