Kdo čeká - nečeká MS tenhle víkend

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7811
19.7.13 05:56

U mě je to ms a to jsme sesnažily fakt hodne ted už nato prdím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
19.7.13 08:09

@j.borufka to je mi líto, ale hlavu vzhůru, když se podařilo první, tak půjde určitě i to druhé :)… jen to chce trochu trpělivosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
19.7.13 08:11

@Wanila přeju, aby se zadařilo :)… ty jo hned dva 5cm? to asi není obvyklý ne? třeba by to mohly být dvojčátka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
19.7.13 08:12

Ahoj holky, tak dnes měla dorazit MS…místo toho mám tělesnou teplotu 37, zácpu a chci tak strašně spáááááát :( testnou zkusím zítra pokud MS nedorazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
19.7.13 08:17

@Jituš00 to vypadá nadějně, tak moc držím palce, tfuj, tfuj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
19.7.13 08:25

@Rozarkaa1 no, kdyby praskly samovolně, pak možná, ale byla jsem 27. DC, takze je dr. Musela rozehnat tím pregnylem( myslím). Příště už budu v Caru, takže dvojčata nejsou vyloučená :)
@Jituš00 Držim palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
19.7.13 08:43

@Wanila no ale, i když je „rozehnala“, to znamená, že praskly ne? a mohlo dojít ještě k oplodnění? nebo ne?
@Jituš00 zapisuješ teplotky pravidelně? nemáš na ukázku graf? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
19.7.13 08:43

@Rozarkaa1 já si ale neměřím bazální teplotu ale normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
19.7.13 08:48

@Jituš00 aha, tak to není moc vypovídající… musíš měřit hned ráno po probuzení, než vstaneš a pravidelně, potom se z toho dá něco vyčíst..
jinak mě ms dnes dorazila, ale už jsem s tím byla smířená, vzhledem k tomu předchozímu špinění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
19.7.13 08:50

@Rozarkaa1 to je mi moc líto…No já vím jak si mám měřit BT ale nedělám to už nějakou dobu…jen i normální teplota prý bývá zvýšená…a hlavně si jí neměřím pravidelně, jen mi prostě bylo dneska zle a vlastně pořád je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
19.7.13 08:54

@Jituš00 tak uvidíš, sama nejlíp znáš svý tělo a pokud cítíš, že je něco jinak, tak by to mohlo dopadnout :), budu držet palce, aby nedorazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10137
19.7.13 09:04

@j.borufka jo, pokud budeš mít druhé sestejný partnerem, je to poněkud jednodušší, se zadařilo jednou, zadaří se zas.. @Wanila ufff, dvojčata.. :D se mnou by to asi švihlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
19.7.13 10:28

@xsaleen holky koupila sem si nejake kapky na podporu hormonu nevim esi jich mam jest, tento mesíc na to kašlu, asi testovat nemá cenu co kdyžnormálne krvácím že? je to zklamani, ale nejak mě to snaženi přestava bavit, i to pozorováni tela, nejhorší na tom je že sme s kamoškou planovaly stejne a ona je a ja ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
19.7.13 10:30

Mě šilene bolí vaječníky a je me na zvraceni, a hlava, a mam normálni krev, z toho tehu asi nebude, sice ji mam slabší a ješte sem ji dostala dřiv tak nevim přemýšlela sem i nad nejakym bylinym sirupem nevim zda ho objednat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
19.7.13 11:01

@j.borufka pokud normálně krvácíš, tak bych si zbytečně moc nadějí asi nedělala… ale jestli si nejsi jistá a hlodá ti to pořád v hlavě, tak testni a budeš mít alespoň jistotou ;)… zkus trochu vypnout a neupínat se na to tolik, určitě se zadaří, máš krásné dítko, bude určitě další :), jen tomu nech volný průběh a bude to raz dva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí