Kdo čeká - nečeká MS tenhle víkend

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10137
17.7.13 17:28

Já špinila v sobotu.. to bylo týden po ovu.. to asi nebylo hníznění, což? :think:
jinak mrcha má přijít v neděli až středa, mívám cykli 33-36 dní.. je mi jasné, že dorazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
17.7.13 17:56

@xsaleen to by klidně mohl být uhnizďování, navíc pokud to bylo jen takhle jednorázově. Stalo se ti to už někdy? Já, jelikož špiním před každou ms, tak to nevidím, že by to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
17.7.13 19:53

@xsaleen ja asi takynejak tak čekamja mamnekdy 29 a 34 dni takže to přesneneodhadnu, ale ovulku taky nevim kdy jsem měla, rozhodla jsem seto tenhle mesíc moc neřešit, akorát minulej tyden sem byla u mudr s mykozou, svedeni k zblázneni a on me řekl že ovu byla ale kdy radej nevedet potommoc počítam :cert: a su nervni a všemu davam příznaky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
17.7.13 19:54

@Rozarkaa1 ja nikdy nešpinim ani ted sem nešpinila akorat v utery semmela nahnedlo na kalhotkach ale jen trošku jinak nic tak nevim ja :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
18.7.13 07:01

Tak asi nic dneska začalo špineni a už se to rozjiždíí achjoo ale je to brzo za 25 dni ješte to melo počkat 4 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
18.7.13 07:01

Sem to ořvala :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
18.7.13 07:10

@j.borufka ach jooo, a bolesti máš? Třeba to zůstane jen u toho špinění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.13 08:39

Tak to se nedivím, sice si říkám že když příští týden MS dorazí bude to jakžtakž jasné protože po dvou měsících je brzy, ale taky asi slza ukápne :-( Drže se ;-) a příští měsíc už určo nedorazí :palec:

• Citovat
  • Upravit
1729
18.7.13 08:54

@j.borufka tak to jsme na tom stejně, mě už se špinění taky rozjíždí a taky dřív než normálně, už jsem se s tím smířila, že to zase nevyšlo a to jsme se trefili krásně do ovulky, asi bude někde nějaký problém :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
18.7.13 08:56

@j.borufka u tebe bych ale ještě neházela flintu do žita… jestli běžně před ms nešpiníš a ještě se to nerozjelo, tak by zatím nějaká naděje mohla být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
18.7.13 08:56

@Jituš00 no zatím nemám čekam zda seto rozjede, zatim jen tmava krev, tak nevim, ale minule to začinalo podobne akorát teda už hned ten prvni den sem tekla. jenže ja už mela trochu hlenu v utery jen zabarveneho a nic a jinak včera takovej bilo mirne žlutej vytok a dneska krev ja vam nevim..pokud začnu dnes tect je to jasny že je to ms ale tak brzo 25 dni to nemivam mivam až tak 29 32,nu co nadeláme, akorát v pondeli mě hrozne bolelo břicho a pravej vaječnik šílene, a včera taky vždy večer, to mivam nebo ja nevim nevyznám se v sobe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
18.7.13 08:57

@Rozarkaa1 no přesne my sme taky v ovulce styk každej druhej den, tak semmyslela že se zadařilo a prd, ja už se smiřuju že se nezadařilo :( ale ty taky jen špiniš ne nebo už tečou proudyyy krve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
18.7.13 08:59

@j.borufka a víš, jak máš dlouho luteální fázi a kdy byla ovu? podle toho by se dalo určit přibližné datum, kdy by měla ms přijít, protože luteální fáze bývá +/- stejně dlouhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
18.7.13 09:01

@j.borufka ne, ne jen špiním, já bych to měla dostat ale až v neděli… ale u mě je špinění před ms běžné, akorát že teď to začalo nějak dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
18.7.13 09:01

Holky já sem taky začalo trošku špinit a to jsem si včera dělala test kde byla vidět trošku druhá čárka. Ach jo to jsem se tak těšila :,( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí