Kdo čeká - nečeká MS tenhle víkend

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7811
17.7.13 12:56

No tak mětaky boli prsa, pořád nejlepe před ovulaci po ovulacia před menses tak jaksev tommačlovek vyznat a ovaječnicich ani nemluvim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
17.7.13 12:58

@j.borufka :mrgreen: přesně to mám taky tak…kdyby mi aspoň vyrostly ale to nic :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
17.7.13 13:02

@j.borufka @Jituš00 a tak to mě zase vždycky po ovulce o trochu vyrostou :), pobolívají a v břiše taky občas dloubne… ono je lepší, se na všechny možný i nemožný příznak vybodnout, protože to bysme pak taky mohly být těhotné pořád :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
17.7.13 13:05

@Jituš00 to jo aani o milimetr že jo :cert: :cert: já s tebe citimhodne energie a dobrou naladu, nevim čim to je ale uplne to citim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
17.7.13 13:07

@Rozarkaa1 no jo to me taky vyrostou a pak přestanou bolet a zase sklapnou :mrgreen: :mrgreen: já mampřiznaky i v ovulaci i po ovlaci a i před ms jak sevtom má človek vyznat, tedy poprvnimporodu to bylo dobre až melmalej rok a pul tak se vše vratilo boleni před ms a pak i nekdy v pulce cykluu to jsem zjistila že ovuluju, při prvnim semto ani nevedela jakse topozná a bylo me lip a bylo to hnedkaj,,ted se mocinky sledujuuu ato nechcu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
17.7.13 13:11

@j.borufka no právě, pak zase sklapnou, což mě taky štve :)… je to fakt, že když se na to myslí, jde to asi hůř… ale to je těžký. Já taky myslela, že se nám to povede hned a že nikdy nebudu měřit teplotu, dělat ovu testy, sledovat se a přispívat do diskuse na emiminu, to by mě už vůbe nenapadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
17.7.13 13:12
@j.borufka píše:
@Jituš00 to jo aani o milimetr že jo :cert: :cert: já s tebe citimhodne energie a dobrou naladu, nevim čim to je ale uplne to citim

fakt??? Tak to netuším čím to je :mrgreen: ale jo, je fakt, že jsem dneska docela ok až na to, že mám pěkný absťák, první den bez cíga…ale zas mám strašnou radost, že to určitě dokážu :) Jsi čarodějka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
17.7.13 13:13

@Rozarkaa1 mě se nic nenafukuje ani nesplaskává :mrgreen: možná tak huba občas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
17.7.13 13:18

@Jituš00 to dáš, já nekouřím přesně dva roky. Musíš si dát nějaký cíl.. jak překonáš první měsíc, začneš mít ze sebe dobrý pocit a už na to cígo ani chuť mít nebude.. nevím teda jak moc si kouřila, ale důležitý je vlastní přesvědčení, že to dokážeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
17.7.13 13:23
@Jituš00 píše:
@Rozarkaa1 mě se nic nenafukuje ani nesplaskává :mrgreen: možná tak huba občas :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
17.7.13 13:25

@Jituš00 no jejda alespon neco dobrého :lol: to se zvládne, ešte že su nekuřačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
17.7.13 13:25

Holky přesne tenhle pokec jsempotřebovalaaaaa :D aaaa už me volamale asi je vyspinkanej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
17.7.13 13:29

Já se s váma pro dnešek taky rozloučím a zítra jsem tu…tak mi držte palce ať už si nezapálím a já letím dom…budu mít návštěvu, tak musím něco nachystat…se mi tak chce :mrgreen: takže zajedu do cukrárny, do masny pro flákotu na gril a mám asi hotovo :mrgreen: Holky pěkné slunečné odpoledne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
17.7.13 13:30

:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: no ja takypujdu budu až večer, musím ke švadlene a jdem do bazenuu snad bude teplááááááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
17.7.13 13:31

@Jituš00 @j.borufka tak se holky mějte, paaa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie