Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak mětaky boli prsa, pořád nejlepe před ovulaci po ovulacia před menses tak jaksev tommačlovek vyznat a ovaječnicich ani nemluvim
@j.borufka
přesně to mám taky tak…kdyby mi aspoň vyrostly ale to nic
![]()
@j.borufka @Jituš00 a tak to mě zase vždycky po ovulce o trochu vyrostou
, pobolívají a v břiše taky občas dloubne… ono je lepší, se na všechny možný i nemožný příznak vybodnout, protože to bysme pak taky mohly být těhotné pořád ![]()
@Jituš00 to jo aani o milimetr že jo
já s tebe citimhodne energie a dobrou naladu, nevim čim to je ale uplne to citim
@Rozarkaa1 no jo to me taky vyrostou a pak přestanou bolet a zase sklapnou
já mampřiznaky i v ovulaci i po ovlaci a i před ms jak sevtom má človek vyznat, tedy poprvnimporodu to bylo dobre až melmalej rok a pul tak se vše vratilo boleni před ms a pak i nekdy v pulce cykluu to jsem zjistila že ovuluju, při prvnim semto ani nevedela jakse topozná a bylo me lip a bylo to hnedkaj,,ted se mocinky sledujuuu ato nechcu
@j.borufka no právě, pak zase sklapnou, což mě taky štve
… je to fakt, že když se na to myslí, jde to asi hůř… ale to je těžký. Já taky myslela, že se nám to povede hned a že nikdy nebudu měřit teplotu, dělat ovu testy, sledovat se a přispívat do diskuse na emiminu, to by mě už vůbe nenapadlo ![]()
@j.borufka píše:
@Jituš00 to jo aani o milimetr že jo![]()
já s tebe citimhodne energie a dobrou naladu, nevim čim to je ale uplne to citim
fakt??? Tak to netuším čím to je
ale jo, je fakt, že jsem dneska docela ok až na to, že mám pěkný absťák, první den bez cíga…ale zas mám strašnou radost, že to určitě dokážu
Jsi čarodějka???
@Rozarkaa1 mě se nic nenafukuje ani nesplaskává
možná tak huba občas ![]()
@Jituš00 to dáš, já nekouřím přesně dva roky. Musíš si dát nějaký cíl.. jak překonáš první měsíc, začneš mít ze sebe dobrý pocit a už na to cígo ani chuť mít nebude.. nevím teda jak moc si kouřila, ale důležitý je vlastní přesvědčení, že to dokážeš
@Jituš00 píše:
@Rozarkaa1 mě se nic nenafukuje ani nesplaskávámožná tak huba občas
@Jituš00 no jejda alespon neco dobrého
to se zvládne, ešte že su nekuřačka
Holky přesne tenhle pokec jsempotřebovalaaaaa
aaaa už me volamale asi je vyspinkanej
Já se s váma pro dnešek taky rozloučím a zítra jsem tu…tak mi držte palce ať už si nezapálím a já letím dom…budu mít návštěvu, tak musím něco nachystat…se mi tak chce
takže zajedu do cukrárny, do masny pro flákotu na gril a mám asi hotovo
Holky pěkné slunečné odpoledne ![]()
no ja takypujdu budu až večer, musím ke švadlene a jdem do bazenuu snad bude teplááááááááááá