Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jediné, co ti můžu říct, že to moc držím palce. Podle příznaků nepoznáš vůbec nic. Já si dokázala vsugerovat i ranní těhotenské nevolnosti. Já tedy na tvém místě bych už testovala, na mně výrobci testů vydělali tisíce
10.DPO už jsem měla vidět ducha, sice jsem ho viděla jen já, ale byla tam, dceři byl rok a půl, a to máme za sebou i ten CAR.
Myslím, že 9DPO ještě nemusíš mít ani vyprchaný pregnyl z těla, takže ti může způsobovat různé příznaky, případně změny v cyklu ![]()
Toho pregnylu jsi měla kolik? Někdy se dává třeba k inseminaci i 10tis jednotek a může to trvat až 12-14dnů, než se odbourá…
Jinak ano, samozřejmě můžeš být těhotná, ale nespoléhala bych na to, abys nebyla zklamaná a ačkoliv jsem lovec duchů, tak s pregnylem ybch duchy nelovila, bála bych se, že objevím pregnylového ducha a pak zmizí.
Ještě by to chtělo pár dnů vydržet no
Jenže zítra mají za náma přijet staří známí, moc se na ně těším, kdybych testla, nic tam nebylo, byla bych zklamaná, možná bude lepší sladká nevědomost. Ještě k tomu byl přidala, že jsem ležela dívala se na tv a zamotala se mi hlava a pak jsem sebou málem sekla. To se mi taky nestává.
10000 jednotek pregnylu už není na testu vidět 10.den od píchnutí, x-krát vytestováno.
@Gladys měla jsem 5000. A mminulý cyklus taky a to mi neudělalo vůbec nic, až teď. Minulý jsem testovala už 10 DPO, a nic tam nebylo, ani těhotenství ani pregnyl.
@Anonymní píše:
Jenže zítra mají za náma přijet staří známí, moc se na ně těším, kdybych testla, nic tam nebylo, byla bych zklamaná, možná bude lepší sladká nevědomost. Ještě k tomu byl přidala, že jsem ležela dívala se na tv a zamotala se mi hlava a pak jsem sebou málem sekla. To se mi taky nestává.
@terinka4444 píše:
10000 jednotek pregnylu už není na testu vidět 10.den od píchnutí, x-krát vytestováno.
Jak u koho
To máš jak s těmi, co majítest negativní a přitom už mají potvrzeno, že těhotné jsou, každému ty ledviny fungují jinak ![]()
Ale tak pokud má zakladatelka ozkoušeno a navíc měla jen 5tis, tak bych už testovala, hezky ranní moč, desítkový test, nechat aspoň 10min proschnout, než se na něj vůbec podívá
To byla taková moje klasika ![]()
@Gladys píšou tam tři minuty na testíku? Nejradši bych ho udělala už teď, ale jsem uchlastanec
vypiju tak 3 litry denně, takže si myslím, že by to nemělo asi smysl.
@Anonymní píše:
@Gladys píšou tam tři minuty na testíku? Nejradši bych ho udělala už teď, ale jsem uchlastanecvypiju tak 3 litry denně, takže si myslím, že by to nemělo asi smysl.
no to nesmíš, takhle lemtat
já jsem strašlivej nepijan, takže prvního ducha jsem ulovila i odpoledne.
Jestli nechodíš v noci, tak fakt ráno, testík nechat trochu zaschnout, pak vyleze i opravdu slabounký duch. (zpětně jsem našla takového fakt prakticky nezřetelného i 8DPO, ale toaž druhý den, když jsem porovnávala test s už lehounce viditelným duchem)
@Gladys vypiju v noci tak 3,5dcl a chodím i v noci pravidelně, tak to tam mám chytat tu noční?
Sama vím že psychika dělá divy, já jeden cyklus byla přesvědčená že jsem otěhotněla i když test byl negativní a mrcha mě pak nepříjemně překvapila. Myslím že jsem měla i příznaky. Další měsíc jsem myslela že to neklaplo a ono jo:) Jinak akné jsem měla až tak kolem 10.tt, podle mě je teď hormonu v těle hrozně málo. Asi bych počkala do té soboty a pak testla. Vím jak je hloupé hledat duchy
Držím ![]()
@brumik7 nikdy mi to nepřišlo, až teď. Tak uvidíme, myslím, že to nevydržím a testnu stejně zítra, bude tam bílo, ale tak aspoň chvilu vzrušení.
Tak to jsme na tom stejně, jsem taky 9DPO, menstruaci mám dostat v neděli, ale říkala jsem si, že se pokusím vydržet s testováním, až pokud nepřijde MS. Ale chápu, že je těžký to vydržet. Já už taky několikrát lovila duchy ![]()
Příspěvek upraven 16.07.13 v 16:48
Tak já přidám trochu do „ohně“ ![]()
v prvním těhotenství jsem brala clostilbegyt a prvně!!! cítila ovulaci - přesně jak popisuješ ty. Bylo to najednou celé jinak, bylo to jiné, bylo to totiž - těhotenství!!!Ze kterého mám nádhernou zítra již roční holčičku. Moc ti přeju, aby jsi měla stejný konec, jako jsem měla já a zítra při testování našla toho krásného Ducha!!!
![]()
Prosím, neobracejte oči v sloup
, jen co uvidíte ten nadpis. My se s manželem snažíme už hodně dlouho a já mám pocit, že to možná vyšlo…, na test je brzy.
Už ovulace byla jiná, měla jsem clostilbegyt, oba vaječníky bolavé, den po Pregnylu to přešlo, sex jsme měli den a půl po. Nikdy předtím, jsem takovou bolest u ovulaci necítíla, 6 den po ovu večer píchání v podbřišku, tlaky a ve vaječních, 7 den pobolívání podbřišku a od tý doby nic. MS má dorazit v sobotu. Každý cyklus mě vždy týden před začal bolet čípek, měla jsem v něm křeče a teď nic. jsme 9 PO a pobolívají mě prsa, mám bílý výtok (byl vždy, ale ne v takovém množství) a co hlavně tak mám osypanej obličej. Všechny ty příznaky byli víceméně i před MS, krom toho akné, pleť jsem měla vždy v pořádku. Měl někdo akné jako přiznak? Na testík je asi ještě brzy? Kéž by to vyšlo! Jinak cesta do CAR.