Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hankaaaa @Jituš00 To my jsme ještě žádný vyšetření neabsolvovali, ale doktor říkal, že jestli se přes prázdniny nezadaří, tak už nás na podzim někam pošle, takže pořád tajně doufám, že to zvládneme sami… a jinak mě je už taky přes 30, přesně 31 ![]()
@Jituš00 no to nám se nezadařilo ani otěhotnět natož něco udržet… mě je 21 ale s manželem se snažíme od mých 19 a jeho 26 takže jemu teď je 28 a stále nic…u nás to věkem taky nebude…hold nějak to nejde a prostě nikdo nic neví… v car nám dělali vyšetření tak vime, že u něj chyba není tak uvidíme co mi řeknou…Mají momentálně dovolenou takže v srpnu zavolám na výsledky… jinak ovu mám celkem pravidelnou… a Ty jsi nebyla na žádném vyšetření jato, že se zadaří, ale nakonec odejde? ![]()
Příspěvek upraven 17.07.13 v 11:21
@Rozarkaa1 ahoj
no my se bránili Caru jako čert kříži, ale když se nám nedařilo samotným skoro 2 roky tak i s pomocí hormonu tak nám řekl, že jsme na to moc mladí, aby to bylo věkem a že jediná šance je Car…
@Rozarkaa1 mě taky 31
a jaké vyšetření říkali ti? Mě se nikde lítat nechce, říkám si, že je na to pořád čas
@hankaaaa to nevím, měla jsem rizikové těhu už při cácorce…každou chvíli ve špitále a taky nikdy nepřišli na to, proč… Teď jsem brala ultrogestan, ale vyprdla jsem se na to, bylo mi po něm zle a akorát jsem na to pořád myslela, jsem domluvená s dr že jakmile zjistím že těhu jsem hned naklušu…jenže teď naposledy jsem to opět nestihla…je tam v úterý a já v neděli křeče a konečná…prostě asi není ta správná doba
teda teď už určitě je, lásky bylo hodně tak snad už ![]()
@Jituš00 Tak to držím palečky, aby to už vyšlo a tt máš teda pozitivná a pak křeče a je po těhu.. ![]()
@hankaaaa to jako že jsem to ani nestihla k tý dr…že těhu prostě skončí dřív, ona to už pak jen konstatuje, nebo revize
Jééé omlouvám se, že píšu jak tatar, ale jsem v práci tak to je v rychlosti ![]()
Člověčečlověk tu chvilu neni atolik reakci nejak nestíhám, ja bych chtěla nečekat ale ma byt bud o vikedndu nebo po vikendu, rači to ani nepočítám. testovat budu dovi kdy podle toho co přijde. Holky snažite se o prvni mimi nebo už druhéé, ja o druhe no nevim esi se zadařilo
@tynuska1990 já nikde nic nevidet, nejlepší je asi počkat zda dorazí ms
@Jituš00 jojo, to znám taky když jsem v práci tak to je honem, honem
@j.borufka ahoj my se snažíme o první ![]()
Holky omlouvám se za anonym, ale zatím nechci aby někdo věděl že chceme
Při prvním jsme se snažili 2 měsíce a MS už nedorazila, nyní to teď bude taky dva měsíce a příští týden se ukáže zda se ukáže
bolí mě trochu podbříšek a občas jakoby pálí prsa, ale myslím, že to budou spíš vsugerované těhu příznaky
no jsem nedočkavá, test už doma mám, ale zatím není odvaha si ho udělat abych nebyla zklamaná ![]()
Ahoj anonymní, tak jestli to máš dostat až příští týden, tak by na test bylo asi stejně brzy…no mě taky bolí prsa, ale mě už od vánoc bolí pořád, takže to jako příznak brát fakt nemůžu…jinak jsem o víkendu pořád brečela ale neměla jsem důvod…no jsem prostě nějaká rozhašená, toť vše…přeji brzy // nejlépe už příští týden ![]()
@Jituš00 píše:
@Rozarkaa1 mě taky 31a jaké vyšetření říkali ti? Mě se nikde lítat nechce, říkám si, že je na to pořád čas
V podstatě mi ještě nic neřekl, jen že když se teď nezadaří, tak mám na podzim přijít a podíváme se na to. Já mám totiž ještě na děloze myom, který se pořád nenápadně zvětšuje, takže není dobrý, moc s tím otálet. Čím dřív se zadaří, tím líp.