Špinění po IUI

17.7.13 21:29

Špinění po IUI

Dobrý večer
dnes jsem si udělala teh. test po první inseminaci (14dní)dali mi hor. prášky Utrogestan. Ukazal se jako neg. a maloučko jsem zašpinila ani mi to jako špinění nepřišlo, odpoledne ještě jednou a od té doby nic ani mě nebolí břicho jako vždy při měsíčkách. Je tedy možné že se přeci jen dočkáme dobré zprávy nebo je to zpusobeno hormony? Moc prosím o názor jsme s přítelem začátečníci. Ještě jednou moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5428
17.7.13 21:46

Ahoj, já po IUI také špinila a přesně 14 dní na to jsem našla //.
Hodně štěstí! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.13 21:57

Já špinim až ted po tech 14dnech po inseminaci a že by se mi uhnizdovalo vajíčko až ted se mi nezdá ale možné je vše… Moc gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
18.7.13 07:07

Nic není nemožné, ale utrogestan může způsobit zkrácení cyklu, já měla MS jen dva dny místo 5. Držím pěsti! Nebyla jsi na krvi? A ten utrogestan jsi vysadila, anebo ho stále užíváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.13 12:01

Na krvi jsem ješte nebyla a utogestat jem vysadila bylo mi receno ze pri mesickach mam vysadit ale jestli tohle jsou mesicky nevim…vzdy jsem je mela po 32dnech tad se dostavila asi driv a hlavne jsem to mela vzdy od rana hodne silne a bolest bricha hrozna :,(
Dekuji holky ze mi pisete, jsem v iui novacek a nevim co se semnou deje nebo jestli je to normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
23.10.13 10:52

Holky v patek sem byla na iui… dnes streda a ja slabe spinim…(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
21.10.22 15:08

@Verčulína Ahoj,můžu se zeptat jak to dopadlo? Já byla 7.10.2022 na první IUI a včera jsem měla dostat MS a nic ale dneska jsem začala špinit hnědě trošku naruzovele. Moc díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
10.3.25 06:00

@Weuu16 ahoj můžu se zeptat jak si dopadla? Mam to teď taky stejně 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
29.3.25 11:21

@Medvidek23 Ahoj, no já nijak dobře :roll: :zed:
Mám za sebou už 7 embryotransferů a 3 insiminace a stale nic.
A genetiku a imunologii máme v pořádku.
Teď v květnu jdu na 8 pokus máme tam poslední vajicko tak už jsem z toho zoufalá
A jak to máš ty? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
29.3.25 11:24

@Medvidek23 Ale dneska ráno jsem si dělala test protože my je už 2 dny za sebou ráno zle od žaludky a to nemám nikdy a vyšel mi tak divný test 🤦‍♀️ asi neplatný nechápu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
29.3.25 16:29

@Weuu16 to bych brala asi bohuzel jako vadný test, zkus udělat zítra novej :) jinak ja jsem ted po druhem IUI pristi tyden me čeká testování tak uvidime 🙈 to čekání je vždycky nejhorší 🤦‍♀️ jednu cácorku uz teda mame, je ji 5 a bylo to snad na první dobrou a ted pres dva roky nic, tak jsme se pustili do IUI :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
29.3.25 17:28

@Medvidek23 :kytka: Tak to si na tom ještě dobře, dej tomu čas. Buď ráda že už jednu princeznu máš :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
31.3.25 09:27

@Weuu16 joooo my jsme asi do IVF ani nešli, nechci do sebe úplně tlačit tolik hormonů ale věřím, že některé to IUI nám vyjde :) co ty jak si dopadla? zkoušela jsi ještě testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.5.25 19:30

@Medvidek23 Ahoj,jo byl to špatný test nejsem těhotná :dance: :zed: ale teď 15.5 jdu na poslední ket tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.5.25 19:31

@Medvidek23 A odkud jsi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie