Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer
dnes jsem si udělala teh. test po první inseminaci (14dní)dali mi hor. prášky Utrogestan. Ukazal se jako neg. a maloučko jsem zašpinila ani mi to jako špinění nepřišlo, odpoledne ještě jednou a od té doby nic ani mě nebolí břicho jako vždy při měsíčkách. Je tedy možné že se přeci jen dočkáme dobré zprávy nebo je to zpusobeno hormony? Moc prosím o názor jsme s přítelem začátečníci. Ještě jednou moc děkuji
Ahoj, já po IUI také špinila a přesně 14 dní na to jsem našla //.
Hodně štěstí! ![]()
Já špinim až ted po tech 14dnech po inseminaci a že by se mi uhnizdovalo vajíčko až ted se mi nezdá ale možné je vše… Moc gratuluji
Nic není nemožné, ale utrogestan může způsobit zkrácení cyklu, já měla MS jen dva dny místo 5. Držím pěsti! Nebyla jsi na krvi? A ten utrogestan jsi vysadila, anebo ho stále užíváš?
Na krvi jsem ješte nebyla a utogestat jem vysadila bylo mi receno ze pri mesickach mam vysadit ale jestli tohle jsou mesicky nevim…vzdy jsem je mela po 32dnech tad se dostavila asi driv a hlavne jsem to mela vzdy od rana hodne silne a bolest bricha hrozna ![]()
Dekuji holky ze mi pisete, jsem v iui novacek a nevim co se semnou deje nebo jestli je to normalni
Holky v patek sem byla na iui… dnes streda a ja slabe spinim…(
@Verčulína Ahoj,můžu se zeptat jak to dopadlo? Já byla 7.10.2022 na první IUI a včera jsem měla dostat MS a nic ale dneska jsem začala špinit hnědě trošku naruzovele. Moc díky za info
@Weuu16 ahoj můžu se zeptat jak si dopadla? Mam to teď taky stejně 🙏
@Medvidek23 Ahoj, no já nijak dobře
![]()
Mám za sebou už 7 embryotransferů a 3 insiminace a stale nic.
A genetiku a imunologii máme v pořádku.
Teď v květnu jdu na 8 pokus máme tam poslední vajicko tak už jsem z toho zoufalá
A jak to máš ty? ![]()
@Medvidek23 Ale dneska ráno jsem si dělala test protože my je už 2 dny za sebou ráno zle od žaludky a to nemám nikdy a vyšel mi tak divný test 🤦♀️ asi neplatný nechápu to.
@Weuu16 to bych brala asi bohuzel jako vadný test, zkus udělat zítra novej
jinak ja jsem ted po druhem IUI pristi tyden me čeká testování tak uvidime 🙈 to čekání je vždycky nejhorší 🤦♀️ jednu cácorku uz teda mame, je ji 5 a bylo to snad na první dobrou a ted pres dva roky nic, tak jsme se pustili do IUI ![]()
@Medvidek23
Tak to si na tom ještě dobře, dej tomu čas. Buď ráda že už jednu princeznu máš ![]()
@Weuu16 joooo my jsme asi do IVF ani nešli, nechci do sebe úplně tlačit tolik hormonů ale věřím, že některé to IUI nám vyjde
co ty jak si dopadla? zkoušela jsi ještě testovat?
@Medvidek23 Ahoj,jo byl to špatný test nejsem těhotná
ale teď 15.5 jdu na poslední ket tak uvidíme