Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@domci2022
docela stěr
Já tak hubatá nebyla, ale někdy už je vážně na palici.. A druhá půlka se zase strašně diví, proč tak mladá holka už chce dítě.. Spousta lidi si neuvědomuje, že jsou i lidi, kteří raději vychovají mimi, než aby se někdě ožírali na discotékách.. Někdo je prostě takovej, jinej je makovej..
@Luccy21 holka ty mi mluvíš z duše na dítě máš jestě dost času a podobně
ale já nechtěla bejt ta máma která má první dítě ve 38letech a na ulici si lidé myslí že jede babička s vnoučkem
@domci2022 Přesně
Takhle nechci, aby to dopadlo.. Já mám sice čas, ale přítel ne.. Nechci, aby se mě ptali, jestli je to jeho táta nebo děda ![]()
@Luccy21 já to hlavně znám i z pohledu dítěte mamka mě mela v 35 a táta 38 a nic příjemného nebylo když se vás spolužák optal tě dnes přivedl do školy děda?
Moje kamaradka mela s pritelem stejny problem. Tak tedy prestala na pritele tlacit, nenutila, nemluvila o tom. Po nejake dobe se k tomuto tematu vratila, svym zpusobem i musela, protoze doktor doporucil miminko, ze by pozdeji to nemusi se povest vubec. Jenze pritel ani po tom mimco bohuzel nechtel. Kamaradka od nej odesla a ted ma krasneho chlapecka a byvaly pritel nema stale nic.
@domci2022 Mě měla máma v jednadvaceti, jako je ted mě.. Podle poloviny jsem mladá a podle druhý, už bych na tom mela zacit makat.. takže si nevybereš, porád bude neco, co se jim nebude libiat..
@ajabara Já ale nechci měnit přítele.. Počkám si..,,Kdo si počká, ten se „většinou“ dočká..
@Luccy21 nejdůležitější je že se na to cítíš ty a že to ty chceš protože je to tvůj život a nikdo ho za tebe nežije
@domci2022 Nejsem typ člověka, co by řešil, co si o něm myslí ostatní
Já se na to citím už od plínek, jak říká moje o 15 let starší kamarádka ![]()
@Luccy21 no promiň ale ty tady svádíš na chlapa, že si nechce nechat jít vyšetřit jak má aktivní pulce, ale abys zašla sama za gyndařem a řekla mu, že se snažíte 3 roky, tak to ne. Radši tomu necháš volnej průběh. Já už bych tam byla po roce a řešila to. Docela by mi hlodalo, jestli jsem v pohodě a pak bych tam teprve hnala chlapa, až bych zjistila jak jsem na tom já. Tak šup šup rychle k doktorovi…
@mejdylko No zkusit to muze, ale rozumny doktor zacina resit u chlapa, nez zenskou protahne vsim moznym ![]()
@joanee já bych teda jako první šla na gyndu a tam se poradila s dr co dál. Ale nechávat tomu volný průběh 3 roky? Když nechce chlap, tak se někde začít musí ne???
@Luccy21 Radím ti nejprve si u doktora zařídit, aby tě poslal na hormonální vyšetření. Já osobně bych svýho manžela na spermiogram neposlala, údajně se dá koupit nějaký domácí spermiotest, radši bych brala to. A napadlo mě také nevšední řešení - co takhle se vzít? Pokud teda jste rozhodnutí spolu být a rozumíte si
Možná by i ty starosti kolem zařizování svatby zastínily vaše snažení a povedlo by se natošup ![]()
@Luci1986 tak to jsem vubec nevedela, ze existuje nejakej domaci spermiogram. Ale nevěřím, že by byl tak přesnej
My se snazime skoro rok a pul a ted nas prave spermiogram po dovče čeká
@mejdylko byla jsem u dr. a prvni zjistil jestli mam ovulaci potom poslal muze na spermio a pak se delaly dalsi vysetreni jako pruchodnost vejcovodu atd..
,byla jsem u sveho gyndare
![]()