Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Vím že tohle téma už tu je, ale mě by spíše zajímaly rady a postupy
jak postupujete co přesně děláte a jak? Používáte i nějaký speciální gel nebo pomůcky? Stříáte i při sexu? Vím taky, že každá to má jinak.. Já třeba sem tam trochu… Ale ráda bych někdy přítelovi umožnila tuhle podívanou jak se patří ![]()
Děkuji a mějte se krásně ![]()
Nevím jestli stříkám
ale po sexu jsem celá mokrá i pode mnou a oba dva. Nic k tomu nepptrebuji, jen předehra před sexem a dělání věcí, které se mi líbí a jsem mokrá až moc ještě než vůbec něco začne ![]()
Někdy mě to i štve, že vyklouzává, ale chlap mi říká, že to miluje, když jsem mokrá a on ode mě taky. Vždy mě rád pak ochutná. Jooo muži se s tím nepářou
věci které mě přijdou nechutné oni zbožňují a zažila jsem u všech, které jsem měla. Např. Když v se udělám, tak chtějí ať si jím sednu na ústa a vytecu tam ![]()
Hele, na tohle se snažím přijít od té doby, co jsem zjistila, že to moje tělo umí, ale mně samotný se to nikdy nepodařilo. ![]()
První mokrý orgasmus jsem zažila ve 20 - ex si hrál.
Pak se to po asi roce vztahu podařilo mému nynějšímu partnerovi a také rukou. Nepovede se to vždycky - ale většinou zákon schválnosti, když mám nové ložní prádlo. ![]()
Většinou když si říkám, že jo, dneska by to mohlo vyjít, chtěla bych mu udělat radost, tak se to nikdy nepovede nebo jsem blízko. Každému vyhovuje jiná poloha, jiný tlak, někdy i myšlenky udělají hodně (ať už tím správným nebo nesprávným směrem),…
Takže za mě prázdnou hlavu a zkoumat a zkoumat.. ![]()
Dejte si na noční stolek rosítko, většinou má přepínání mezi mlžením a stříkáním.
Stačí šikovný protějšek, 2 prsty, správný tlak a rychlost.
Podle mě to umí každé ženské tělo, jen ne každé to zvládne s penisem. ![]()