Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem ve vztahu už pomalu 2× tak dlouho co ty, takže taky už okoukáno a vášeň…no jak to popisuješ. Z toho co píšeš - svůdně koukat, hladit pod stolem atd. taky „padám pod stůl“ a asi by mi to přišlo spíš úsměvné než sexy.
Ale loni jsme s manželem byli takhle na víkend v hotelu my. Po večeři jsme šli na procházku, západ slunce, romantika…
Bylo to na odlehlejším místě u kostelíku, kde zrovna nikdo nikde nebyl. No já ho v jednu chvíli zatáhla za ruku, obrátila k sobe a začala líbat „jak za starejch vášnivejch časů“. No po chvíli měl co dělat, aby mně neopřel rovnou o ten kostel
zpět do pokoje jsme se nakonec nějak dostali…
Já bych se na taková divadýlka (která vám evidentně nejsou vlastní) vyprdla a spíš si pak prodloužila něčím pěkným chvíle v posteli
Prádlo, hračky, cokoli ![]()
No asi takhle..U nás tohle funguje i po více jak třiceti letech, nijak jsme si nezevšednili, pořád tam ta jiskra je. Takže se rádi vzájemně svádíme. Ale není v tom žádný tlak nebo hra. Kdyby to tak mělo být, asi bych se do toho ani nepouštěla.
@anonym 57491920
To je podle mě spíš návod, když spolu ti dva teprve začínají. ![]()
Po tolika letech zrovna takové erotické svádění, které popisuješ, je už asi trochu mimo…
Já bych si s tím žádný velký vrásky nedělala. Až budete na pokoji, dejte si něco dobrýho k pití i na zub a až si bude chtít dát sprchu, tak šup za ním. Začněte už tam, no a pak to jde všechno samo.
![]()
Možná to zní úplně obyčejně, ale když se dva pořád vzájemně přitahují, tak bude určitě rád, že jsi iniciativní a sexuchtivá neodbytná dračice.
![]()
@Černá Madonna 57493068 šlo mi spíš o to, jak na to „jinak“. Jak to trochu rozehrát i před tím, protože, když to trochu nezměním, skončí to zas u toho starého uondaného šup sem, šup tam a je to. Chci ho trochu jako kšandy napnout, protože u nás předehra už asi tak 8 let neexistuje, takže už ani nevím jak se to dělá. Jednou jsem to vyzkoušela klasicky, takže hlazení, líbačka všude, ale tam dole to na to příliš „nereagovalo“, tak už jsem to poté nikdy nezkoušela. Pak jsem vsadila na masáž, tam se ale používá olejíček, takže když došlo na akci, mazali jsme tak, že se to fakt nedalo ![]()
@anonym 57493174
Nj, tak jedině do toho zapojit něco nebo někoho jiného.
![]()
Třeba nějaké ty erotické pomůcky nebo mu zavaž oči a spoutej mu ruce. ![]()
No a nebo mu sežeň někoho do trojky. ![]()
Dělám si srandu, ale už mě nic moc nenapadá… ![]()
Omlouvám se za trapný dotaz, ale máme se spolu s přítelem už kolem 11 let, po dlouhé, opravdu dlouhé době spolu vyrážíme na jednodenní přespávací akci a chci si to užít a vrátit do vztahu trošku jiskry, JENŽE tento vlak mi již dávno ujel. Sexujeme spolu pravidelně, ale víte jak, po 11 letech…
Tak jsem se jala googlit a nevím, přijde mi to trapné, prostě fakt nevím
. Mám tedy začít už předem, například při cestě ho jemně hladit ho krku, stehnech, případně při večeři se ho pod stolem dotýkat na stehnech nohou (pominu, že nejsem žádná Saxána, a jógu jsem naposledy dělala taky někdy před 9 lety), a tak ho připravovat a svádět (jenom to čtu a padám pod stůl).
Jak se na to díváte vy, nepřijde vám to jako klišé? Co páni zde přítomní, jak byste se tvářili, kdyby vám vaše okoukaná žena, kterou sice máte rádi, ale žádný třesk vášně a přitažlivosti už to není, hladila stehna nohou pod stolem? Nepřišlo by vám to spíš, než erotické směšné? Dle další rady se na něj mám svůdně dívat a zvyšovat erotické napětí očním kontaktem (chystám se na blefaroplastiku, takže moje oči jsou všechno možné, jen ne svůdné
).