Vyhovují ženám i průměrné penisy?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.3.25 09:58

Vyhovují ženám i průměrné penisy?

Zdravím, tenhle příspěvěk dávám anonymně, nechci aby byl spojován s mým profilem. Četl jsem si tu pár hodně obsáhlých diskuzích na velikost penisu či ideální velikost penisu.
Za ideál považuju něco co je prostě dokonalé a naprosto vyhovující, ale jak asi všichni souhlasíte, nikdo z nás není ve všech směrech ideální a dokonalý.

Chtěl bych spíš položit jinou otázku, na kterou jsem tu diskuzi neviděl nebo ne takhle přesně formulovanou. Sám jsem majitel průměrného penisu (15cm a 4,5cm na šířku). S partnerkama jsem nikdy neměl problém, vždy to byly dlouhodobé vztahy, nikdy nic jednorázového, takže to tragédie snad nebude doufám.

Ale mám otázku pro ženy, které už mají v sexu nějakou zkušenost. Myslíte si, že průměrný penis je dostačující a uspokojivý? Tím myslím evropský průměr 13-15 cm.

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
26.3.25 10:36

Sto lidí, sto chutí. Některé nebude stačit ani 20cm kláda, jiná se lekne už toho 15cm. A jak si to sedne v sexu v 99 % nemá nic společného s velikostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1743
26.3.25 10:38

Na velikosti nezáleží - hlavně když je dlouhej a tlustej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.25 10:46
@unuděná píše: Více

prostě tomu ale nerozumím, jak je možné, že některým nestačí průměr? Vždyť chlapů 20cm zas tolik nebude.

• Citovat
  • Upravit
53190
26.3.25 10:50
@Anonymní píše: Více

Protože ani ženy nemají všechny průměr mezi nohama, chápeš? :lol: A jsou takové, co potřebují opravdu hlubokou stimulaci. Ale velká většina žen je vzrušivá úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1743
26.3.25 10:51

Nejhorší chlap je chodící mindrák i kdyby ho měl ke kolenům :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.25 10:54
@Heduš Homolková píše: Více

No, ono je to tezke nemit mindrak kdyz rikate ze jedine dlouhej a tlustej, ale chapu jak to myslite. 100 lidi 100 chuti. Kazdopadne rozhlasila byste u kamaradek atd kdyby nejaky chlap mel 15 a pro vas je to malo, rekls byste ze ho mel maleho?

• Citovat
  • Upravit
53190
26.3.25 10:55

Hele fakt se sebou něco dělej. Měla jsem chlapa, co ho měl tak maximálně 10cm, a takhle hysterickej tedy rozhodně nebyl. A ten sex byl super. S tebou bych do postele nevlezla ani kdybys ho měl o 10 čísel delšího :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15021
26.3.25 11:06

Ja nerozumíš? Vzdyt i chlapy maji na zeny různé požadavky aby meli ten správný požitek.. Me osobně dokonce vic vyhovuje průměrná velikost penisu, nez nadprůměrná, protoze jsem celkově malá. Coz, ale neznamená, ze to tak ma každá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.25 11:14
@unuděná píše: Více

Ja nevím, proč na mě hned útočíte, já vás taky do postele nechci, člověk se jen zeptá a už je problém, s váma bude teda zábava :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.25 11:16
@Alušáček píše: Více

Jenže ženy můžou se svou váhou, prsama, zadkem, osobností, zubama a celkově něco dělat když by chtěli, muži a jejich penis se nedá řešit, než najít si takovou co to má u zadku.

• Citovat
  • Upravit
53190
26.3.25 11:18

Neútočím na tebe, říkám ti, že bys měl něco dělat se svým sebevědomím, protože zamindrákovaného chlapa nebude chtít nikdo ať už má 10 nebo 20 cenťáků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15021
26.3.25 11:20

To ano, ale to te trápit nemusi ne? Mas průměrnou velikost a jestli tě nějaká pomluvila, ze ho máš malyho, tak je blba, nebo ma díru jaka vrata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29863

Nechápu co touhle diskuzi chceš dosáhnout :mrgreen:. Máš průměrnou velikost, tvoje partnerky si nestěžovaly, tak proc z toho dělat takovou tragedii :nevim:. Hraj s kartami cos rozdal, coby kdyby je cesta k záhube

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846

Je mi jasné, že tohle je jen takové nešikovné trollení, ale stejně odpovím. :) Je to jako by tě bavilo jezdit autem, dostal jsi Audi, ale nechával ho stát v garáži a přemýslel, jestli by nebyl lepší Mercedes, BMW, nebo třeba Fiat :) Prostě jezdi a užij si to, co máš, zábava to bude tak jako tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová