Vyhovují ženám i průměrné penisy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
2.4.25 11:31
@Anonymní píše: Více

Však ty jsi taky extrémně v pytli, když jsi schopen tohle pořád dokola řešit a stresovat se tím. Jiná rada je, neřeš to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37752
2.4.25 11:48

Tak teď si fakt připadám jako panic :oops:…a už to nejspíš nedoženu. :think:…Prej průměr partnerek se blíží deseti. :nevim:

Příspěvek upraven 02.04.25 v 13:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14233
2.4.25 12:26

Tak jinak.
Pokud tě dámy z nějakého důvodu zařadí do škatulky „velmi vhodný pro vztah“.
Byl by jsi například nadějný hokejista, založil by jsi úspěšný start up.
Na velikosti pak skutečně nezáleží…

Do druhé skupiny se se někteří dostávají vcelku náhodně, jiní celkem pravidelně a velikost a šuškanda okolo co se týče jejich vybavení jim v tom mohou být velmi nápomocny.

Bohužel, detailní znalost Kámásutry ti nepomůže k prvnímu ani druhému.
Jedině snad v tom, že až budou dávno pryč, tak nebudeš ve škatulce „naprosto k ničemu“ :cert:

Takže otázka, co chceš ty. :nevim:
Jestli chceš zahnízdit a ženu si udržet - bude důležitější spíš ty praktické věci kolem soužití.
Jestli více „zářezů“ zase to bude spíš o posilovně a podobných věcech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37752
2.4.25 13:16

Možná, že by stálo za to trochu posunout výrazivo, jako:
Místo „macek“ „hezkej a i šikovnej“… :think:
Nebo je „bezva do ruky“.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dynamitka
2.4.25 16:53

ANO! Přestat řešit to, co nemůžeš změnit a zaměřit se na to, co změnit můžeš a to je tvůj přístup :andel:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.25 20:17
@Dynamitka píše: Více

Jo je to pravda, nejde to zmenit. Myslim si ze jsem na to jeste ok, kdyz nektery lidi jsou fakt treba pod 10 a maji to jeste tezsi

• Citovat
  • Upravit
Dynamitka
2.4.25 20:24

ale nemají to těžší, prosím tě :roll:, sebevědomí muž s malým s menším penisem si určitě užívá víc než třeba ty, který to furt řeší…promiň…prostě s tím nic neuděláš, tak si nevytvářej stále umělou depresi, až budeš mít opravdové problémy, tak tě to přejde a budeš se jen smát tomu, co jsi řešil…myslíš, že ženy jsou dokonalé a nemají mindráky? NIKDO není dokonalý :andel:, i když to tady tak někdy vypadá :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.25 21:03

Cele tohle se potom promita i do meho zivota s partnerkou. Je mi sice 20 let, ale prijdu si v tomhle hrozne pozadu. Tim jak o sobe pochybuji a nejsem sebevedomy, tak jsem hrozne zarlivy, rozhodi me kazda vec a proste furt si v hlave rikam co kdyz me podvadi atd. Zarlim treba i kdyz ma nejake klucici kamarady apod., nedavam to sice moc najevo ale uplne se to ve mne vari. Chtel bych najit uz nejaky vnitrni klid, prestat resit velikost penisu a mene zarlit. Ja nevim, rekl bych o sobe ze jsem atraktivni jelikoz jsem vzdycky chodil s hodne peknyma holkama. Jsem v tomhle ohledu jak maly dite a uplne me uzira kazda vec kdyz se treba s nekym bavi na socialnich sitich a podobne.

Driv jsem chodil i k psychologovi, beru antidepresiva a proste je to blby kdyz do toho resim extremne tyhle veci a furt jsem podezrivavy, kdybych to v sobe tolik nedusil a daval najevo uplne vse co se mi honi hlavou tak by se mnou zadna nevydrzela… potrebuju se postavit na nohy a zacit se chovat jako chlap, dokazu byt oporou navenek ale uvnitr sam sebe jsem v haj, zlu

• Citovat
  • Upravit
Dynamitka
2.4.25 22:08

no jo, je to z tvého popisu cítit, že nejsi v pohodě, poradit ti asi víc nedovedu, musíš se snažit ty sám a prostě přepnout mozek :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.25 13:27

chapu, ale jste moc hodna

• Citovat
  • Upravit
15423
4.4.25 10:57

A kde to vzniklo? Proc ti chybí sebevědomí? Je ti 20 a uz jsi mel 5 holek, takze asi se holkám líbíš. Rekla bych, ze v dnešní době je dost kluku ve 20 jeste panic.

Příspěvek upraven 04.04.25 v 11:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.25 11:03
@Alušáček píše: Více

Hele vzniklo to tak, ze jsem mel vzdycky dobre zkusenosti, ale vzdycky jsem si rikal ze vsechno dobry, vzhled, postava, vyska a proste holky po mne jdou. Akorat jsem si rekl no prumerny penis, to jsem vnimal jako maly penis.

Pak se to na me podepsalo kdyz jsem byl skoro 3 roky s bejvalou pritelkyni a jednou mi rekla ze si najde nekoho s vetsim, potom jsme se nejak rozesli po par mesisich. Od te doby jsem byl v haji. Jinak jsem byl schopny ji vzdycky uspokojit at uz penisem ci rukama.

Mel jsem i holky ktere mely partneru rekl bych dost, protoze byly vyhlasene v mem okoli jako trosku behny, ale byly hezke tak proc ne. Tyhlety holky se mnou byly taky spokojny a obcas jsme klidne spolu zase spali klidne po roce a nikdy zadna stiznost. Mozna je to tim ze muj penis je pomerne tlustej s 13,5cm obvodem.

• Citovat
  • Upravit
15423
4.4.25 14:35

Urcite by s tebou byla 3 roky kdyby ji nevyhovovala velikost. To jsou jen takové řeči, protože se te asi chtěla zbavit, nebo tě chtěla urazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.25 15:16
@Alušáček píše: Více

Jo logicky to dava smysl, jenze dysmorficka porucha neni logicka.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
4.4.25 21:51

máš špatnou léčbu, teď je to penis, příště to bude něco jiného. měl by si chodit dal na terapii, která ti pomůže.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová