Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěla bych se dozvědět, kdo má jaké zkušenosti s mokrým orgasmem.Jak ho třeba dosahuje, jak se to líbí partnerovi, kolikrát za sebou se to povede. Prostě vědět, jak to mají jiní, kteří jsou ti vyvolení a vědí, o čem je řeč.
Příspěvek upraven 25.03.25 v 15:44
@Berulinka7 píše: Více
Nejčastěji v poloze na koníčka, nebo u misionare, kdyz mam zvednute nohy, jednou a líbí se nám to oběma
A zažila jsem to až teď s posledním partnerem
Kámoška to má a popravdě je z toho spíš nešťastná. Já bych o to nestála ani omylem.
Ja měla jen s jedním partnerem. Zkušenost zajímavá, bylo to zase něco jiného, ale pořád bych to asi mít nechtěla.
Jinak jemu se to moc líbilo.
Mám jen pokud mě manžel uspokojí prsty a rozhodně ne pokaždé. Orgasmus je ještě intenzivnější (i když obecně prsty je to nejintezivnější), mně to nevadí a manželovi se to líbí. Mám to tak už mnoho let.
@AnnieTRoj když už jsme u toho jak řešíte aby od toho nebylo nic špinavé nebo max pod vámi? Já se tomu braním kvůli tomuto.. a taky jsem zvyklá to mít spíš prsty.. jinak by to asi bylo o něčem jiném
@Anonymní píše: Více
Tekutiny není mnoho, ale každá to má jinak. Manžel má mokrou ruku, ale prostěradlo nijak mokré není.
Zažila jsem (hlavně v opilosti) a tedy bylo toho vždycky dost a jsem ráda že už to nějak odeznělo 🙈 ten úklid po tom nic moc 🙈 sice hezký pocit i partneři nadšeni ale není to praktické
Mám v podstatě pokaždé už od mého prvního sexu, ale nikdy vyloženě při sexu, jen rukou. Někdy je toho míň, někdy víc, dávám pod sebe pokaždé ručník nebo dva, a naprosto to miluju a sex bez toho pro mě není úplný 😃 mam to dokonce radši než přes klitoris
Kdysi jsem tu na to dostala tip, gumové prostěradlo z IKEA, nepropustne, ale nahoře je příjemná vrstva ne guma
docela dobrá věc ![]()
Zažil jsem ženu, která,,stříkala" skoro metr a bylo toho fakt moc. Dali jsme si sex 3×, pak konec. Nezvládal jsem to psychicky. Abych po sexu měnil celé ložní prádlo nebi naopak na něj dával před tím plenu či igelit mi přijde fakt ujetý
Nezažil jsem to a v podstatě ani nechci. Všechny možný divný tekutiny na sobě moc neprožívám 😃