Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Myslel jsem to takto:
Lepší byt průměr než mega velký; ideální je být 18(19)
@Napraveny píše: Více
Má to něco do sebe. Manžel ho má kolem těch 20 a většinou byl problém se do mě dostat, nešlo to prostě bez uvolnění, slinění, ale pak byly ty chvíle, kdy jsem byla dost mokrá, uvolněná až moc a klidně by mohl být větší
, ale zas do pusy, či análu menší. V mládí jsem měla kámoše s menším pinďourem a vadilo mi, že ho prostě v některých polohách necítím, hlavně právě, když jsem byla totál mokrá. Ještě, když jsme pili.
Takže pro dlouhodobý vztah jsem si vybrala toho s větším ![]()
Krucityrkl průměr. ![]()
Zas nálada pod psa…
A puritánům a černopr_elníkům bych nejradši nakopal…
Příspěvek upraven 09.04.25 v 12:01
@nikitice píše: Více
kolem tech 20cm je fakt zajimavy odhad. Ja mam taky kolem 30cm
Takze idealni je byt jako top 3% ze vsech muzu? zajimave
Jsme spolu 24 let, možná se mu scvrknul
Pamatuji si, že právě díky různým článkům kdysi jsem mu ho měřila, on nechtěl. A prostě někdy to bylo 19,5 jindy 20 nebo o nějaký milimetr víc. Teď je silnější a vypadá menší ![]()
Měla jsem předtím „kamaráda“ a měl ho asi těch 12 i užšího. Cítila jsem ho tak na začátku, pak už ne. Na celý život bych to nechtěla.
@nikitice píše: Více
jako ma ted silnejsi pero, takze manzel tim padem vypada mensi?
![]()
Pro mě je ideál tak 15-17 cm. Měla jsem přítele s fakt nadprůměrným penisem a bylo to kolikrát až nepříjemné. Řvala jsem spíš bolestí než vzrušením…
Jako někdy je to fajn. Ale ne pořád jsem chtěla být jak namr. daný kačer a nemoct si 2 dny sednout. Takový penis se nedá ani kouřit bez toho aniž by se ti navalovalo. Nebo já to neumím.
No jistě, a kolik chlapů má 23cm? To ani jeden z dvaceti nebude ![]()
@unuděná píše: Více
Podle statistik má 23 cm 1 clovek z 1000. 20cm má pak 7 z 1000. Zdroj: https://calcsd.info/ a to je pro evropské průměry. Pro globalni prumer by to bylo jeste mene.
@Duše_jako_kaviár píše: Více
Super, jsem rád, že pro někoho dokáže být velikost jako ta moje IDEÁL.
Takže vidíš. Jestliže 23cm bude chtít jedna z 20ti, tak stejně většina žen tu svou ideální velkou kládu nenajde ![]()
@Fukitol píše: Více
Ne, je tlustej celej, takže péro vypadá menší, než když měl 60 kg ![]()