Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak s na ně vykaslete já osobně bych jim nevolala ani nejezdila proč taky?
@Anonymní píše: … s nevlastní tchýní se nedá vyjít.
Fajn. A něco konkrétního?
… na narozeniny našeho ditete naplánovala oslavu svých narozenin (přitom je má o týden později). Bez jakékoliv předchozí domluvy. Máme významné narozeniny dítěte a ona má kulatiny.
Její kulatiny jsou samozřejmě pro ni důležitější. Ani Ty jsi se nepokusila o předchozí domluvu. Což je s podivem, když jsi tak moc stála o to aby byla hostem při oslavě narozenin Tvého děcka. Si protiřečíš, krásko.
Dělá takové naschvály, jako např. manžel vezme děti, ze navštíví tchána s tchyni, aby je vůbec znaly (!), oni nejsou doma. V pořádku, měl zavolat.
Takže nam sděluješ jen to, že Tvůj manžel je nevychovaný, když se vypravil s dětmi na návštěvu bez pozvání a ani nezavolal předem. Vy jste teda dobrej oddíl, oba dva.
Jen pro přiblížení - my k nim bydlíme blíž, než švagr.
No a? Co to má mit společného s čím? Už celkem chápu, proč Tě tchán s tchyní nechtějí vídat nijak často. Od takového dárečku je lépe se držet dál.
Ničí nam to psychické zdraví.
Nepovídej. Já si naopak myslím, že Ty jsi jediná sebestředná hysterka v celé téhle rodině.
Příspěvek upraven 06.11.22 v 17:10
Pridavam s k tem, kteri v uveden nevidi zadnou krivdu. co tam mas dal?
Pokud máte naplánovanou oslavu svého dítěte, tak máte super výmluvu, proč na tu tchyninu vůbec nejít ![]()
Já jsem vůbec nepochopila, co bylo za problém s tou ZOO.
Nešlo by to napsat ještě jednou nějak v klidu, až nebudeš uspavat?